Gödi lakosként akár már holnapi kiszállítással is rendelhet fali konzolt

Gödi lakosként akár már holnapi kiszállítással is rendelhet fali konzolt

A HDPlanet.eu a gödi lakosokra is gondol, hiszen számukra is elérhetőek már a fali konzol kínálat összes eleme. Válasszon Ön is minőségi és 3 év garanciával rendelkező termékeink közül!

Termékeinket úgy áraztuk be, hogy jóval a hagyományos bolti árak alatt juthat hozzá a praktikus konzolokhoz. Emellé még akár másnapi házhozszállítást is kínálunk, tekintse át ajánlatunkat!

Miért fontos, hogy fali konzolt vásároljon?

Első a biztonság. Minden évben nagyon sok baleset következik be a gyermekekre dőlő televíziók miatt, Amerikában például ez éves szinten mintegy 17 000 balesetet jelent. A Today-ban megjelent cikkből tájékozódhat: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996.

A hasonló balesetek legkönnyebben fali konzolokkal kerülhetőek el. Ne tegye ki családtagjait balesetnek, válassza inkább a konzolt!

A konzolok másik nagy előnye, hogy használatukkal sokkal tágasabbá és modernebbé válik a nappali. Ön is egy régi tévéasztalon tárolja a hatalmas tévéjét? Váltson konzolra, s adja meg Önnek a minőségi tévézés élményét!

Válasszon fali konzolt segítségünkkel

Minden tévéhez más konzol illik, ezért mi egy praktikus kategorizálással segítjük Önt. Kérjük, válasszon a következő kategóriák közül és kattintson a linkre:

        -          fali konzolt szeretnék vásárolni LED tévémhez

        -          fali konzolt szeretnék vásárolni LCD tévémhez

        -          fali konzolt szeretnék vásárolni plazma tévémhez

-           

A választás véglegesítéséhez már csak 3 adat szükséges: a tévé képernyőátmérője, súlya és a VESA méret.

VESA méret: Minden tévé hátulján furatok találhatóak vízszintes és függőleges irányban, ezeken keresztül lesz felszerelve a készülék a fali konzolok VESA lapjára. Önnek a furatok távolságát kell meghatároznia úgy, hogy leméri a furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot milliméterben. Meg fogja kapni a VESA felfogatási méretet. Ha ezzel elkészült, akkor a VESA méret így fog kinézni pl. VESA 100x100 mm.

Maximális terhelhetőség: Egy konzol teherbírása is nagyon fontos, ezért kell tudnia a televízió súlyát. Konzol adatlapjainkon a konzolok terhelhetőségét feltüntettük. Kérjük, soha ne terhelje túl a tartókat, mert leszakadhatnak!

Képernyőátmérő: A konzol adatlapokon szintén jeleztük, hogy az adott fali tartó milyen átmérőhöz illik, pl. 25,4-102 cm-es képméret.

Házhozszállítás akár már holnap!

Gödi lakosként adja le rendelését még ma 13 óráig, így munkanapokon már másnap az Ön otthonában lehet rendelése. A 13 óra után beérkező megrendeléseket a rákövetkező munkanapon teljesítjük.

Rendeljen még ma, kapja kézhez a konzolt már holnap!