Fali konzol kínálatunk gödöllői lakosok számára is elérhető

A HDPlanet.eu-nál mindig odafigyelünk arra, hogy fali konzol kínálatunk Magyarország több városában is elérhető legyen, így Gödöllőn is. Már másnapi házhozszállítással vásárolhatja meg konzol kínálatunk Önnek tetsző darabját!

Két előny, amely mellettünk és termékeink mellett áll:

-          a megszokott bolti áraknál alacsonyabb árfekvés

-          1 év garancia helyett 3 év garanciát adunk termékeinkre

Miért jó az otthonokban a fali konzol?

Többféle típusban kaphatóak a konzolok, így elérhető a dönthető, forgatható, fali karral rendelkező konzolok. A különbség a televíziók pozícionálásában és biztonságos elhelyezésében nyílvánul meg. Nincsen többé beláthatatlan képernyő, legyen a televízió a lakás bármely pontján!

Ma már egyre több család számára fontos a biztonság, főleg ha a gyerekekről van szó. Amerikában évente sajnos 170 000 gyermek - a nagyképernyős televíziók hibás elhelyezése miatt – szenved balesetet. A Today című lap írt erről, a cikke itt érhető el: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Válassza inkább a fali konzolt, nehogy gyermeke magára ránthassa a televíziót!

Hogyan tudja kiválasztani a megfelelő konzolt?

Nem mindegy hogy melyik konzolt választja televíziójához, hiszen ezek közül nem mindegyik kompatibilis azzal. Segítségképpen csoportosítottuk, hogy melyik televízióhoz melyik konzol illik:

-          a LED televíziókhoz tartozó konzolokat itt találja: fali konzol LED

-          a LCD televíziókhoz tartozó konzolokat itt találja: fali konzol LCD

-          a plazma televíziókhoz tartozó konzolokat itt találja: fali konzol plazma televízió

A további szűkítéshez mérésekre lesz szükség, az adatlapokon minden fontosabb információt - VESA méret, tömeg és képernyőátló - feltüntettünk.  

Hogyan tudjuk kiválasztani a megfelelő VESA méretet és mi az?

A VESA, egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakított ki, akik a szórakoztató elektronikai termékek szabványosításával foglalkoznak.

A televíziója VESA méretet a tévé hátulján lévő furatok közötti távolság mutatja meg, mint pl: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot, a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot jelölik. Mindig a furatok középpontjától mérje le a távolságot!

Képátmérő és súly

A konzolok adatlapjain feltüntettük a képméretet, ami például így néz ki: 25,4-102 cm. Jelen esetben ez azt jelenti, hogy az adott fali konzol 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező televíziók számára nem ajánlott. A tévé nézési élmény érdekében ezt fontos betartani!  

A konzolok mindegyike maximális terhelhetőséget enged. A televízió súlyához mérten kell a megfelelő konzolt az adatlap szerint kiválasztani. A nem jól megválasztott konzol leszakadhat és a televízió képernyője eltörhet, elferdülhet. Soha ne lépje túl a megadott értéket!

Természetesen, ha segítségre van szüksége, szakképzett és sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink elérhetőségeinken és az adatlapokon keresztül is elérhetőek. Minden kérdésére a lehető legrövidebb időn belül reagálnak!

Gödöllőre már másnap házhoz szállítjuk a konzolokat 3 év garanciával

A HDPlanet.eu 3 éves garancia vállalással, minőségi konzol kínálatával, más hagyományos boltok kínálatával szemben megfizethető árakkal várja megrendelését.  A másnapi házhozszállítást munkanapokon vállaljuk a 13 óráig leadott rendelések tekintetében. A későbbi időpontban eladott rendeléseket a rákövetkező munkanapon tudjuk kiszállítani Gödöllő teljes területén.