Fali tartók a HDPlanet.eu kínálatában gyöngyösi lakosoknak

Fali tartó kínálatunk Magyarország több városában is elérhető, így Gyöngyösön is. Másnapi házhozszállítással is megvásárolhatja a biztonságos televízió tartót!

Vásárlásakor két mindent elsöprő előnyt élvezhet:

-          jóval a megszokott bolti árak alatt intézheti fali tartó vásárlását

-          meghosszabbított 3 év garanciát kínálunk fali tartóinkra

Mire is jó a fali tartó és miért célszerű minél előbb beszerezni?

HDPlanet.eu webshopunk kínálatában számtalan fali tartó található. Többféle típusban is kínáljuk a fali tartókat annak érdekében, hogy bármilyen televízió típushoz meg tudja vásárolni. A termék használatával a tévék jobb pozícionálása könnyedén megoldható, és helytakarékos megoldást is jelent. A biztonság pedig csak hab a tortán.

Nagyon sok családban előtérbe kerül a biztonság, amikor kisgyermek érkezik. Mindent el kell dugni, semmilyen tárgy nem maradhat elől, ami balesetet okozhat. Ugye ismerős? Sajnos a televíziókkal sincsen ez másképp. Amerikában évente sajnos 17 000 gyermek szenved akár halálos balesetet is a lapos képernyős televíziók hibás elhelyezése miatt. A Today című lapban a következő cikk jelent meg: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Válassza inkább a fali tartót, s tudja szeretteit biztonságban!  

Milyen a megfelelő konzol?

Mint már előzőekben is írtuk, egyáltalán nem mindegy, hogy melyik fali tartót választja ki már meglévő televíziójához. Leendő vásárlóinknak segítséget nyújtunk, hiszen televízió típusok szerint csoportosítottuk a tartókat:

-          itt összegyűjtöttük a LED televíziók fali tartóit: LED televízió fali tartó

-          itt összegyűjtöttük az LCD televíziók fali tartóit: LCD televízió fali tartó

-          itt összegyűjtöttük a plazma televíziók fali tartóit: plazma televízió fali tartó

További mérésekkel és az adatlapokon megtalálható információk segítségével folytathatja a tökéletesen illeszkedő fali tartó kiválasztását. Kezdődhet a VESA méret, tömeg és képernyőátló szerinti szűrés!

Mit kell tudni a VESA méretről és hogyan tudja kiválasztani melyik tartó illik televíziójához?

A VESA, egy szabvány, a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaságnak köszönhetjük.

A VESA méretet mindig a televízió hátulján elhelyezkedő furatok lemérésével lehet meghatározni. Minden esetben a furatok középpontjától indítsa a méréseket! Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A lapos képernyős televízió képátmérője és súlya

A konzolok adatlapján további információkat is talál, ilyen a képméret. Így néz ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti pontosan, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező lapos képernyős tévékhez nem ajánlott. Ajánlásunk érdemes betartani, ha tényleg élményteli szórakozásra vágyik!

 

A maximális terhelhetőséget is érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy a fali tartó ne szakadjon le a túlterhelés miatt. Az adatlapokon meghatározott maximális terhelési értéket soha ne lépje túl!

Munkatársaink mindig rendelkezésére állnak, ha kérdés merülne fel Önben! Várjuk hívását, levelét.

Gyöngyösre akár már másnap házhoz szállítjuk a fali tartókat 3 év garanciával

A HDPlanet.eu minőségi fali tartó kínálatával, a 3 éves garancia vállalással, a hagyományos boltok kínálatával szemben megfizethető árakkal az élvonalban jár. Ha ma 13 óráig leadja megrendelését a tartóra, akkor mi munkanapokon már másnap házhoz is szállítjuk Gyöngyös egész területére.