Fali konzol Győrben

Ha fali konzolt keres Győrben, a legjobb helyen jár! A HDPlanet.eu három nagyszerű előnyt biztosít a győri lakosok számára:

       1.       a webshopunkban található fali konzolok ára töredéke a bolti áraknak

       2.       a megszokott 1 év helyett mi 3 év garanciát nyújtunk az összes fali konzolra

       3.       a megrendelt konzolokat akár már másnak kézhez veheti Győr egész területén

A fali konzolok előnyei

Győr a találkozások városa, amely nem csak a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca folyók találkozásának szól, hanem a városban az emberek is sokkal több időt szentelnek a személyes kapcsolatoknak. A kapcsolatok ápolásában fontos szerepet kaphat egy modern, lapos képernyős televízió, melyen akár sorozatok, akár egész estés filmek, akár sportműsorok is végignézhetőek.

De miért érdemes fali konzolra helyezni a televíziót? A konzolon lévő tévé sokkal modernebbnek tűnik, s egyben sokkal elegánsabbnak, nem beszélve arról, hogy ha többen nézik a tévét, akkor a konzol segítségével még könnyebben beállítható, merre nézzen a képernyő.

Ha a tévé nem egy öreg komódon áll, a szoba is sokkal szellősebb lesz, ez extra komfortot biztosít, a felszabaduló helyet pedig nyugodtan fel lehet használni másra.

Fali konzollal a gyermekek védelmében

A fali konzol azonban nem csak esztétikai okok miatt hasznos, hanem segít megelőzni a baleseteket a kisgyermekes családoknál. Tudta, hogy egyedül csak az Amerikai Egyesült Államokban 17000 baleset történik évente, ahol egy gyerek magára rántja a nagy képernyős tévét (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? S nem elég, hogy csak magukra ránthatják a kicsik a tévét, sokszor beleszaladnak, ráugranak, hozzávágnak dolgokat! A vizsgálatok alapján ráadásul az 5 év alatti gyerekek a leginkább érintettek a balesetben, mert nekik még nem olyan gyorsak a reflexeik, mint a nagyobb testvéreknek.

A kisgyermekek védelmében életbevágóan fontos biztonsági elemekkel felszerelni a televíziókat, s akár tépőzárakkal, L-vasakkal, biztonsági rögzítőkkel vagy fali konzollal ellátni a készülékeket. Csupán pár ezer forintos kiadás megvédheti a legkisebbeket is!

Hogyan kell fali konzolt választani?

A megfelelő fali konzol kiválasztásához első lépésben ki kell választani a tévé típusához gyártott konzolok csoportját. Egyes konzolok ugyanis nem illeszkednek minden tévétípushoz, így a HDPlanet.eu kínálatában megtalálható konzolokat csoportokba szedtük:

       ·         Ha Önnek plazma tévéje van, itt nézzen körül: plazma televíziók fali konzoljai

       ·         Ha Ön LCD tévével rendelkezik, itt folytassa: LCD televíziók fali konzoljai

       ·         Ha Önnek LED tévéje van, akkor itt válogathat: LED televíziók fali konzoljai

A megfelelő konzolcsoport böngészéséhez Önnek még tudnia kell a televíziójának VESA méretét, a tévé képernyőjének átmérőjét és a készülés súlyát.

Mi az a VESA méret?

A VESA egy amerikai szabvány, mely szerte a világban meghonosodott a szórakoztatóelektronikai termékek szabványosításában. A betűszó eredetileg egy szövetség neve, a tévéknél a fali konzolokra történő felfogatásnál fontos a VESA méret.

A fali konzol egy VESA lapban vagy VESA tartóban végződik, ezt kell felcsavarozni a tévé hátuljára. Azonban nem mindegy, hogy a tévé hátulján a furatok milyen távol vannak egymástól, ezeket le kell mérni. A furatok közötti vízszintes távolság, illetve a furatok közötti függőleges távolság adja meg a szükséges VESA méretet. Például, 200 mm-es vízszintes távolságnál és 100 mm-es függőleges távolságnál a tévé VESA 200x100 mm-es mérettel rendelkezik, Önnek olyan fali konzolt kell választania, amelynek az adatlapján szerepel ez a VESA méret.

Súly és képernyő átmérő

Minden fali konzol adatlapján szerepel egy maximális terhelhetőségi érték is, amely azt mutatja meg, hogy egy konzol maximum milyen súlyú televíziót képes még biztonságosan hordozni. Kifejezetten tilos ennek a súlyhatárnak az átlépése, hiszen a túl nehéz tévé felfüggesztésekor a fali tartó és/vagy a tévé is végérvényesen tönkre mehet (letörhet, elhajolhat, stb.).

Az fali konzolok adatlapjain a Maximális terhelhetőség mutatja ezt a maximum súly értéket, pl. Maximális terhelhetőség: 20 kg.

A tévé képernyő mérete is fontos, hiszen egy-egy konzol csak egy megadott képernyőnagyság tartománnyal együtt használható kényelmesen. A képernyő mérete vagy átmérője centiméterben vagy hüvelykben van megadva, 1 hüvelyk egyenlő 2,54 centiméterrel (1” = 2,54 cm).

A fali konzolok adatlapján az ajánlott képernyőátmérő például így van megadva: Képméret: 25,4-102 cm.

Másnapi házhozszállítás Győrben

Amennyiben fali konzolját 13 óráig megrendeli, a választott terméket már a következő munkanap házhoz szállítjuk Győr egész területén. A 13 óra után beérkező rendeléseket a rákövetkező napon visszük házhoz, így Önnek ekkor sem kell napokig várnia!

Amennyiben szeretné megtudni, hogy egy adott tévétípushoz melyek a megfelelő fali konzolok, kérjük, lépjen kapcsolatba szakképzett munkatársainkkal!

Győri Postapontok:

Győr 1 posta 9001 Győr Bajcsy-Zsilinszky út 46.    

Győr 10 posta 9010 Győr István király út 6.   

Győr 11 - Győrszentiván posta 9011 Győr Kör tér 82.   

Győr 12 - Ménfőcsanak posta 9012 Győr Győzelem utca 14.   

Győr 13 posta 9013 Győr Lajta út 13.   

Győr 14 posta 9014 Győr Hársfa utca 12.   

Győr 15 - Interspar posta 9015 Győr Fehérvári út 3.   

Győr 2 posta 9002 Győr Révai Miklós utca 8.   

Győr 3 posta 9003 Győr Kossuth Lajos utca 13.   

Győr 4 posta 9004 Győr Földes Gábor utca 27.   

Győr 5 posta 9005 Győr Jereváni út 5.   

Győr 6 posta 9006 Győr Szabadság utca 23.   

Győr 7 posta 9007 Győr Hédervári út 3.   

Győr 8 posta 9008 Győr Nagysándor J. utca 31.   

Győr 9 posta 9009 Győr Kálvária utca 22.   

Győr Gyirmót posta 9019 Győr Szent László utca 94-96.  

Győri Coop Postapontok:

70019 sz. Coop üzlet 9028 Győr Jereváni út 28.    

70020 sz. Coop üzlet 9023 Győr Tihanyi Árpád út 79.   

70021 sz. Coop üzlet 9029 Győr Külső Bácsai út 52.   

70022 sz. Coop üzlet 9012 Győr Győri út 65.

Győri Mol Postapontok:

22079 sz. MOL töltőállomás 9027 Győr Budai út 90.