Fali konzol kínálatunk már Gyulán élő lakosok számára is elérhető

A HDPlanet.eu kiemelten odafigyel arra, hogy konzol kínálatát a Gyulán élők számára is elérhetővé tegye. A biztonságot nyújtó fali konzolokat Ön már másnapi házhozszállítással megvásárolhatja!

Két előny, ha tőlünk vásárol konzolt:

-          a megszokott bolti árak alatt juthat most fali konzolhoz

-          meghosszabbított 3 év garanciát kínálunk konzoljainkra

Mire is jó a konzol, miért érdemes megvásárolni?

A lapos képernyős televíziókhoz tökéletesen illeszkednek a fali konzolok, ezáltal biztonságot nyújtanak. Minden tévéhez más konzol való. A konzolok segítik a televíziók pozícionálását és a televíziózás élményét is a magaslatokba emelik. Webshopunk kínálatában számtalan fali konzol található.

Kisgyermekes családoknál nagyon fontos a biztonság. A kicsik sokat szaladgálnak, játszanak és több esetben is előfordult már, hogy baleset történt a nem megfelelő televízió elhelyezés miatt. Példaként megemlítenénk, hogy Amerikában évente 17 000 gyermek sérül meg a nagyképernyős televíziók hibás elhelyezése miatt. A Today című lapban megjelent a témában is egy cikk: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Döntsön inkább a fali tartó, mint a baleset mellett, az amerikai Biztonsági Tanács ezt felismerve jelentésében javaslatot is tett a balesetek megelőzésére. Ők, többek között a fali konzolok használatát ajánlják.

Milyen konzol illik televíziójához?

Ahogy már az előzőekben is jeleztük, egyáltalán nem mindegy, hogy melyik fali tartót választja ki tévéjéhez, hiszen nem mindegyik illik az Ön tévéjéhez. Segítséget nyújtunk Önnek a választásban, csoportosítottuk a nálunk kapható tarókat televízió típusok szerint:

-          a LED televíziókhoz választható fali konzol kínálat itt érhető el: fali konzol LED   

-          az LCD televíziókhoz választható fali konzol kínálat itt érhető el: fali konzol LCD  

-          a plazma televíziókhoz választható fali konzol kínálat itt érhető el: fali konzol plazma televízió  

További mérésekre is szüksége lesz a pontos választáshoz. Az adatlapokon feltüntettük azokat az adatokat, amelyek segítik Önt a végső kiválasztásban: VESA méret, tömeg és képernyőátló.   

Hogyan tudja meghatározni melyik konzol való tévéjéhez és mi az a VESA méret?

A VESA egy szabvány, amelyet kimondottan a szórakoztató elektronikai termékek szabványosítására dolgozott ki a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA).

A VESA méret a televízió hátulján elhelyezkedő furatok távolságának lemérésével határozható meg. Pl: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

Fontos adat a televízió képátmérője és súlya

A konzolok adatlapján képméret információt is találhat: 25,4-102 cm, ami a következőt jelenti:  Az adott fali konzol 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező televíziók esetén nem megfelelő. Az élményteli tévézés a helyes választással kezdődik!

A fali tartók maximális terhelhetősége a másik fontos adat, ezt érdemes betartani, hiszen ha túlterheli a konzolt, akkor az leszakadhat, a televízió pedig összetörhet és lezuhanhat.

Munkatársaink mindig rendelkezésére állnak, így ha bármilyen kérdése adódik, keressen minket. Az adatlapokon keresztül kérdezhet és egyéb elérhetőségeinken is megtalál.  

Gyulán is házhoz szállítunk és 3 év garanciát biztosítunk termékeink mellé                      

Beérkező rendeléseit már Gyula teljes területén házhoz szállítjuk. Adja le rendelését 13 óráig és munkanapokon már másnap kiszállítjuk a választott terméket!

Ha később rendeli meg a konzolt, akkor a rákövetkező nap lesz az Ön otthonában a konzol. Ne feledje, a hagyományos bolti árak alatt tud most fali konzolt vásárolni Gyulán!