Széles fali tartó termékpalettánk már a hajdúböszörményi lakosok számára is elérhető

Már Hajdúböszörményben is elérhető a HDPlanet.eu nagyképernyős televíziókhoz való fali tartó kínálata. Másnapi házhozszállítással, Hajdúböszörmény egész területére.

Miért minket válasszon?

       -          mert a megszokott bolti áraknál jóval alacsonyabb árakon és

       -          3 év garanciával kínáljuk a fali tartókat.

Miért lehet nagy szüksége a fali tartóra?

Több választ is tudunk erre adni. Az első és legfontosabb a biztonság. A konzolok három típusát kínáljuk vásárlóinknak. Dönthető, forgatható és fali karral rendelkező. Bármelyik típust is választja, abban biztos lehet, hogy a gyermeke már biztonságban lesz.

Tudta, hogy Amerikában évente 17 000 gyermek sérül meg balesetekben, hiszen a rosszul elhelyezett nagyképernyős televíziók rájuk zuhannak? A gyerekek nekiszaladnak, ráesnek. A témával kapcsolatos cikk itt érhető el: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Hogyan tudja kiválasztani a megfelelő konzolt?

A kínálatunkban fellelhető konzolok más és más televízió típusokhoz illeszthetők. Kínálatunkat televízió típusok szerint csoportosítottuk a könnyebb átláthatóság érdekében:

         -          a LED televíziókhoz tartozó fali tartókat itt találhatja meg: fali tartó LED

         -          a LCD televíziókhoz tartozó fali tartókat itt találhatja meg: fali tartó LCD

         -          a plazma televíziókhoz tartozó fali tartókat itt találhatja meg: fali tartó plazma televízió

További szűkítésre a VESA méret, a televízió tömege és a képernyőátló pontos mérete szükséges.

Nem tudja mi az a VESA méret?

A VESA tulajdonképpen egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaságnak köszönhetünk.

Minden televízió hátulján furatok találhatók. A furatok közötti távolság alapján lehet meghatározni a VESA méretet.

A VESA méret így néz ki: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot, a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot takarja. Minden esetben a furatok középpontjától mérje a távolságokat!

Tévé képátmérő és súly

Minden konzol adatlapján megtalálhatja a képméretet, ami például így néz ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelzi, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező televíziók számára egyáltalán nem ajánlott. Ha fontos Önnek az élményekben gazdag televíziózás, akkor ne térjen el az ajánlástól!

A fali tartók bizonyos súlyhatárig terhelhetők, ezt soha nem szabad túllépni, mivel az balesetveszélyes helyzetet teremt. A tartók adatlapján megtalálható a maximális terhelhetőség. Ezt a terhelhetőségi értéket kell figyelembe venni a televízió súlyával egybevetve.

Szakképzett és sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink szívesen válaszolnak esetleges kérdéseire. Az adatlapokon keresztül is tud kérdéseket feltenni. Éljen a lehetőséggel, ha bizonytalan a választásban! Minden kérdésre rövid időn belül reagálunk!

Hajdúböszörmény területén már másnap házhoz szállítjuk a konzolokat 3 év garanciával

A HDPlanet.eu a 3 éves garancia vállalással, minőségi konzol kínálatával, más hagyományos boltok kínálatával szemben megfizethető árakkal veszi fel a versenyt a konkurens cégekkel. Adja le még ma 13 óráig megrendelését és munkanapokon másnapi házhozszállítással várhatja kedvenc fali konzolját. A későbbi időpontokban feladott rendeléseket a rákövetkező munkanapon szállítjuk ki a hajdúböszörményi lakosok részére is.