Hajdúszoboszló egész területére érvényes extra gyors házhozszállításunk fali tartó megrendelése esetén

Hajdúszoboszlói vásárlóinkhoz is elérkeztünk minőségi fali konzol kínálatunkkal. Rendelje meg még ma a konzolt, és mi extra gyorsan kiszállítjuk, mellé 3 év garanciát adunk. Ha a megszokott bolti ár alatt szeretne fali konzolt vásárolni, akkor ne gondolkodjon sokat ezen a lehetőségen!

Miben tud segíteni a fali tartó a nagyképernyős televízók esetében?

Minőségi konzoljaink akár egy nappali díszei is lehetnek, hiszen a komódokra kihelyezett lapos képernyős televíziók nem mutatnak esztétikus látványt. Törekedjen Ön is arra, hogy otthona szép és barátságos legyen.

Figyeljen oda családtagjai épségére is, különösen a gyerekekére. Az USA területén évente már 17 000 gyerek sérül meg, mert játék közben magukra rántják a tévét vagy egyszerűen nekiszaladnak a hatalmas képernyőnek. Döntsön jól és válassza a fali konzolt a televízió kihelyezéséhez. A Today ezzel kapcsolatos cikke itt érhető el: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Melyik fali tartót válassza?

Webáruházunkban minden fali konzolt a televíziók típusa szerint csoportosítottunk, hogy Önnek sokkal egyszerűbb és gördülékenyebb legyen a kiválasztás. A következő kategóriák közül szemezgethet:

-          a LED televíziókhoz tartozó fali konzol kínálatot itt fogja megtalálni: LED fali konzol  

-          a LCD televíziókhoz tartozó fali konzol kínálatot itt fogja megtalálni: LCD fali konzol 

-          a plazma televíziókhoz tartozó fali konzol kínálatot itt fogja megtalálni: plazma televízió fali konzol 

Végezzen el pár mérést is annak érdekében, hogy biztosan a jó és a televíziójához illő konzolt válassza ki. Adatlapjainkon tovább szűkítheti a kört a következők szerint: VESA méret, tömeg és képernyőátló.   

Mit tud Ön a VESA méretről?

Ha még nem hallott a VESA méretről, akkor elmondjuk, hogy ez egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakított ki.

A VESA méretet úgy tudja megmérni, hogy a televízió hátulján elhelyezkedő furatok távolságát a középponttól kiindulva leméri függőleges és vízszintes irányba is. Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A legjobb fali konzol kiválasztása érdekében fontos tudnia a televízió képátmérőjét és súlyát

Konzoljaink adatlapján meg fogja találni a képméretet, amely az Ön televíziójának képátmérőjével kell, hogy egyezzen. Így néz ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti pontosan, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

A következő a súly, ami talán a legfontosabb. Keresse meg az adatlapon, hogy mekkora terhelést bír ki a konzol, és aszerint válasszon, hogy televíziója milyen tömegű. Fontos, hogy ezt az ajánlást betartsa, mert különben balesetet okozhat a konzol.

A HDPlanet.eu már Hajdúszoboszlóra is kiszállítja különleges és minőségi fali tartóit

Éljen a lehetőséggel, hiszen a hagyományos bolti áraknál kedvezőbb árakkal, 3 év garanciával és extra gyors szállítással várjuk. Ha 13 óráig adja le rendelését, munkanapokon már másnap felszerelheti otthonába konzolját.

Ha később fut be rendelése, akkor a rákövetkező napon lehet Hajdúszoboszlón található otthonában a fali konzol. Mindegy hogy a városban merre lakik, mert a város egész területére vállaljuk a kiszállítást.