Jászberénybe is kiszállítjuk a fali tartókat nagyképernyős televíziójához

A HDPlanet.eu-nál fontosnak tartjuk, hogy minőségi termékeink több városban is elérhetőek legyenek, így Jászberényben is. Rendelje meg még ma a hagyományos bolti árfekvés alatt a fali tartót, és munkanapokon 3 év garanciával extra gyorsan házhoz is szállítjuk

Miért vásároljon fali tartót nagyképernyős televíziójához? Mire is jó a konzol?

Természetesen több szempontból is megéri fali tartót vásárolnia. Egyrészt akkor, ha megunta, hogy a nappalija közepén áll a nagyképernyős tévé a komód tetején, rontva ezzel a nappali esztétikáját.

Másfelől biztonsági szempontból, hiszen Amerikában évente 17 000 gyerek sérül meg amiatt, hogy magára rántja a tévét, vagy esetleg játék közben nekirohan barátaival. Erről a Today is cikkezett, érdemes elolvasnia, ide kattintva: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Válassza inkább a fali tartót, nehogy gyermekét is baleset érje!  

Melyik konzol való az Ön televíziójához?

Minőségi konzoljainkat televízió típusok szerint csoportosítottuk webáruházunkba, hogy könnyebben eligazodjon. A következők szerint:

-          a LED televíziókhoz felszerelhető fali konzol kínálat itt érhető el: LED fali konzol  

-          a CED televíziókhoz felszerelhető fali konzol kínálat itt érhető el: LCD fali konzol 

-          a plazma televíziókhoz felszerelhető fali konzol kínálat itt érhető el: plazma televízió fali konzol 

Az adatlapokon további információkat is talál, amelyekhez valószínűleg mérésekre lesz szüksége, vagy televíziója leírására. Ilyen információ a VESA méret, tömeg és képernyőátló.   

A VESA méret fontos, de vajon hogyan segít a választásban?

A VESA, egy szabvány, amelyről bővebben ide kattintva olvashat: https://en.wikipedia.org/wiki/VESA.

A VESA méretet a televíziók hátulján elhelyezkedő furatok távolsága adja ki. A fali tartók VESA méretét minden egyes adatlapon megtalálja.

A tévéje VESA méretéhez a mérést a következőképpen végezze el: mindig a furatok középpontjától mérjen, ez nagyon fontos. Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

Az adatlapokon feltüntettük a televízió képátmérőjét és súlyát is

Mind a két információt megtalálja az adatlapokon, ezeket figyelembe kell vennie. A képméret így néz ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti pontosan, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott. Most vegye elő a televízió használati utasítását és ellenőrizze le, hogy az Ön televíziójának mekkora a képátmérője és aszerint válasszon.

A következő, amit tudnia kell, a tévé tömege. Minden konzol csak bizonyos súlyig terhelhető, ezt tilos túllépni! Ne terhelje túl a konzolt, mert az leszakadhat. Ha nem biztos a választásában, akkor bátran tegyen fel kérdéseket szakképzett kollégáinknak az adatlapokon keresztül.

Jászberény egész területén kiszállítjuk a fali konzolokat extra gyorsasággal

A HDPlanet.eu minőségi fali tartó kínálatával, 3 éves garanciával, a hagyományos boltok kínálatával szemben megfizethető árakkal várja az Ön megrendelését.  Ha ma 13 óráig leadja megrendelését a fali tartójára, abban az esetben munkanapokon már másnap várhatja a futárszolgálatot a termékkel.

Ha később tud csak rendelést leadni, akkor a rákövetkező napon lesz Önnél a konzol. Jászberény egész területére házhoz szállítunk. Várjuk megrendelését minőségi termékeinkre!