Fali konzolok Kalocsára

Ön Kalocsán lakik, s fali konzolt keres? Gratulálunk, jó helyen jár! A HDPlanet.eu bőséges kínálattal rendelkezik fali konzolokból, s hogy Önnek még vonzóbb legyen, 3 azonnali előnyt kínálunk minden kalocsainak:

         1.       előny: az 1 éves garanciát meghosszabbítjuk, összesen 3 év garanciát kínálunk

         2.       előny: áraink csupán töredékei a bolti áraknak

         3.       előny: már másnap házhoz szállítjuk a megrendelt fali konzolt Kalocsán is

Fali konzol, ha Kalocsára rendeli

Hiszünk benne, hogy Kalocsa is ugyanolyan fontos, mint bármelyik másik magyar település, így büszkén tesszük elérhetővé fali konzol-kínálatunkat a kalocsai vásárlóknak is!

Ön is látni fogja, hogy egy minőségi és jól kinéző fali konzolt használva, mennyivel modernebbé válik a szobája, s mennyi hely szabadul fel, ha nincs szükség a tévét tartó régi bútorra!

Ismerősei, családtagjai is nyugtázni fogják, hogy a fali tartó egy igazán jó megoldás a modern laposképernyős tévék rögzítésére, s nagy valószínűséggel hamarosan ők is megrendelik a saját készletüket!

Ha önnek kisgyermeke van, akkor belegondolt már abba, milyen veszélyeket rejt számára egy hatalmas tévé? Amerikában minden évben 17000 gyerek sérül meg a tévék miatt (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996), s bár nincs hivatalos adatunk a magyar balesetekről, vélhetően a gyerekek itthon sem viselkednek másként! Rögzítse tévéjét biztonságosan fali konzol használatával, s Ön biztos lehet benne, hogy mindent megtett gyermeke védelmében!

Hogyan kell fali konzolt rendelni?

Természetesen Ön úgy rendel konzolt, ahogy Önnek kényelmes, mi azonban 3 csoportba szedtük a fali konzol kínálatunkat, így Önnek ezzel sem kell törődnie:

           -          Ha Önnek LCD tévéje van, akkor itt találja a konzolokat: konzol LCD tévéhez

           -          Ha Önnek LED tévéje van, akkor itt a kínálat: konzol LED tévéhez

           -          Plazma tévé esetén pedig itt folytassa: konzol plazma tévéhez

Látni fogja, hogy minden konzol részletes adatlappal rendelkezik. Az adatlapokon 3 értéket kell figyelnie, ez a konzolhoz ajánlott tévé átmérő, a konzol maximális terhelhetősége, aminél nehezebb tévével a fali konzol nem használható, illetve a VESA méret.

A VESA méret két számmal van megadva, az első szám a televízió hátulján található furatok közötti vízszintes távolságot, míg a második szám a függőleges távolságot adja meg. Így ha Önnél a két érték 200, illetve 100 mm, akkor VESA 200x100 mm-es konzolt keressen!

Másnapi házhoz szállítás Kalocsán

Amennyiben Ön 13 óráig rendel, az Önnek tetsző fali konzolt már a következő munkanap házhoz szállítjuk a megadott kalocsai címre. Ha 13 óra után érkezik be a rendelése, akkor 1 munkanappal később csenget Önnél Kalocsán a futár.


Kalocsai PostaPontok:

Kalocsa posta 6301 Kalocsa Szent István király újta 44.


Kalocsai Mol PostaPontok:

45457 sz. MOL töltőállomás 6300 Kalocsa 48-as utca 1.