A fali konzol kaposvári lakosok számára is elérhető

A fali konzol kaposvári lakosok számára is elérhető

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a HDPlanet.eu kínálja a legszélesebb fali konzol választékot a kaposvári lakosok számára. Kaposváron, munkanapokon a 13 óráig leadott rendeléseket már másnap kiszállítjuk.

Két további előnyre is felhívnánk Kaposvár lakóinak figyelmét:

         -          webshopunkból a megszokottól jóval alacsonyabb áron tudja a fali karokat megrendelni, hiszen az üzleteknél és más webshopoknál is kedvezőbben tudjuk a fali karokat biztosítani

         -          más shopoktól eltérően mi nem 1, hanem összesen 3 év garanciát adunk fali tartó vásárlása mellé, hiszen biztosak vagyunk termékeink minőségében

Miért érdemes fali tartó megvásárlása a televíziókhoz?

Ennek több oka is van. Az első a kényelem. Valószínűleg Önnek is egyszerűbb lesz az élete, ha nem kell állandóan arra forgatni a képernyőt ahonnan éppen nézni szeretné az adást. Minden korábbinál sokkal egyszerűbben pozícionálható a képernyő a fali konzol segítségével, amelyet több típusban is kínálunk webshopunkban.

Másik oka a biztonság. Ma már egyre fontosabb, hogy a gyerekekre és azok biztonságára nagy figyelmet fordítsunk. Elég egy rossz mozdulat és a laposképernyős tévé a földön landol ráesve a gyerekre, vagy az is elképzelhető, hogy játék közben belerohan.

Egy kis statisztikai adat, hogy nem légből kapott a kijelentésünk: Amerikában 17000 kisgyerek sérül meg évente ilyen típusú balesetekben (http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996). Érdemes ezt komolyan venni és a fali tartót minél előbb beszerezni.

Egy kis útmutató a megfelelő fali konzol kiválasztásához

Nagyon fontos tudni, hogy a fali konzolok bármilyen tévétípusnál felszerelhetőek. Fali tartó kínálatunkat úgy csoportosítottuk webshopunkban, hogy Ön könnyen eligazodhasson:

         -          a fali konzolokat a LED típusú televíziókhoz itt találja meg

         -          erre a linkre kattintva érheti el az LCD televíziókhoz kínált fali konzolokat

         -          itt pedig a plazma tévékhez megvásárolható fali konzolokat találja

A tévé alapján válassza ki a megfelelő fali tartót és utána a konzol adatlapján megtalálható tájékoztató szerint szűkítse tovább a kört. Ehhez a VESA méretet kell majd beazonosítania.

Ha nem tudja mi az a VESA méret, akkor ezt olvassa el

A VESA tulajdonképpen egy szabvány, ami a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) társaság nevéhez fűződik. Ezt a szabványt ők alakították ki a szórakoztató elektronikai termékekhez. A pontos VESA méret meghatározásához mérje meg hátul a televízión található furatok közötti távolságot, hiszen ezekre lesz majd illesztve a fali tartó.

        -          Példa a VESA felfogatási méretre: 200 x 100 mm

        -          Az első szám jelzi a vízszintes távolságot a furatok között

        -          A második szám pedig a függőleges távolságot.

Mérésnél ügyeljen arra, hogy mindig a furatok középpontjától indítsa a méréseket!

Kiválasztásnál fontos a televízió súlya és annak képátmérője

Ha eddig eljutott a kiválasztásban, akkor következhet a következő szűkítés a találatok között, amelyben szintén az adatlapon fellelhető információk fognak segíteni. A fali konzol adatlapján megtalálhatóak a képméretek is, valahogy így: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti, hogy a konzol a25,4 cm-nél kisebb televízióhoz nem ajánlott és maximum 102 cm lehet a tévé képátmérője. A televízióknál a legtöbb esetben colban adják meg az átmérőt, ezt ne felejtse el átszámítani centiméterre.

A televízió pontos súlya nagyon fontos adat, hiszen ha nem a megfelelő fali tartót választja, akkor a konzol nem fogja elbírni a tévét és leszakad. A televízió ekkor eltörhet, leeshet, elhajolhat.

Ha úgy érzi, hogy a kiválasztásnál nem jut előrébb és csak őrlődik a válaszok között, akkor vegye fel bátran a kapcsolatot kollégánkkal az adatlapon keresztül és mindenben megnyugtató választ fog kapni. Mindenben segítünk a kaposvári lakosoknak is, hogy Ön végre biztonságban és kényelemben élvezhesse a televíziózás perceit.

Kaposvárra munkanapokon akár másnapra kiszállítjuk a fali konzolt

Talán nem sok cég képes erre, a HDPlanet.eu azonban igen. Mi munkanapokon már másnap leszállítjuk a fali konzolt Kaposvár egész területén, ennek egyetlen feltétele van, hogy 13 óráig adja le megrendelését. Ha később fut be a megrendelés, akkor rákövetkező napra vállaljuk a szállítást.

A 3 éves garanciavállalás mellé tehát a gyors kiszállítást is biztosítjuk a Kaposváron élőknek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget és rendelje meg most a fali konzolt televíziójához! Jó árban, jó minőségben és gyorsan fogjuk rendelését teljesíteni, de az első lépést Önnek kell megtennie. Várjuk rendelését és ne feledje, ha bármiben segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tényleg a jó konzol kerüljön kiválasztásra televíziójához!