A fali tartók Karcagon is beszerezhetők

A fali tartók Karcagon is beszerezhetők

A HDPlanet.eu már karcagi lakosoknak is gyorsan kiszállítja a megrendelt fali tartókat a nagyképernyős televízókhoz. Önnek csak a megrendelést kell leadnia és 3 év garanciával, a hagyományos bolti árakat szállítjuk ki a megrendelt terméket.

Mire is jó a fali konzol?

A fali konzolok legfőbb előnye a nagyképernyős televíziók biztonságos kihelyezésében és az esztétikus otthon kialakításában jelenik meg.

A biztonságos kihelyezés leginkább a gyermekes családok számára lehet fontos, hiszen a gyerekek a laposképernyős televíziókat leverhetik. Ilyenkor jobb esetben csak a televízió sérül meg, de van, amikor a gyerekek is. A Today című amerikai lap közölt erről egy tanulmányt: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

Amerikában évente 17 000 gyerek sérül meg a televíziók miatt, válassza Ön is inkább a fali tartót, nehogy gyermekét baleset érje!  

Melyik a megfelelő fali tartó?          

Minden televízió típus más fali tartót kíván, webshopunkban a kategóriákat is eszerint alakítottuk ki:

          -          a LED televíziókhoz tartozó fali konzol kínálat ide kattintva látható: LED fali konzol  

          -          a LCD televíziókhoz tartozó fali konzol kínálat ide kattintva látható: LCD fali konzol 

          -          a plazma televíziókhoz tartozó fali konzol kínálat ide kattintva látható: plazma televízió fali konzol 

Még pár mérés és máris megtudhatja, hogy melyik konzol a tökéletes választás.

Mi a VESA méret és hogyan tudja meghatározni, melyik konzol illik televíziójához?

A VESA, egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakított ki. Ez a cég kimondottan a szórakoztató elektronikai termékek szabványosításával foglalkozik.

A VESA méretet a televíziók hátulján elhelyezkedő furatok lemérésével tudja kideríteni. Nem kell mást tennie, mint a furatok középpontjából kiindulva méréseket végeznie. Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A laposképernyős tévé képátmérője és súlya is fontos a kiválasztáshoz

A fali konzolok adatlapjain feltüntettük a képméretet, amely így néz ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti pontosan, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

Az általunk forgalmazott fali konzolok mindegyike bizonyos súlyhatárig terhelhető. Ezeket az adatokat is meg fogja találni az egyes adatlapokon, a súlyhatárt a maximális terhelhetőség jelzi. Ha túlterheli a fali tartót, akkor az balesetet okozhat, mely rossz esetben a készülék károsodásával járhat.

A választásban munkatársaink szívesen segítik, így ha segítségre van szüksége a választását illetően, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy tegyen fel kérdéseket az adatlapokon keresztül.

Karcagi vásárlóknak már másnap kiszállítjuk megrendeléseiket

A HDPlanet.eu minőségi konzol kínálatát 3 éves garanciával juttatja el az Ön otthonába, lakjon Karcag bármely részén. A termékek jóval a hagyományos bolti árak alatt érhetőek el, így érdemes kihasználnia ezt a plusz előnyt is!

Adja le még ma 13 óráig a megrendelést, és munkanapokon a futárszolgálat már másnap kiviszi a fali konzolt. Ha rendelése 13 óra után érkezik be, akkor a csomag a rákövetkező munkanap kerül kiszállításra. Rendelje meg fali konzolját Ön is még ma!