A nagyképernyős televíziókhoz kínált konzolokat Kazincbarcika egész területére kiszállítjuk

A HDPlanet.eu-nál kiemelten odafigyelünk arra, hogy konzol kínálatunk Magyarország több városában is megvásárolható legyen, így van ez kazincbarcikai lakosok esetében is. Már másnapi házhozszállítással Önnél lehet a biztonságos konzol!

Két előny a HDPlanet.eu-nál történő vásárlás esetére:

-          jóval a megszokott bolti árak alatt rendelhet fali konzolt televíziójához

-          meghosszabbított 3 év garanciát kínálunk az összes konzolra

Mire tudja használni a konzolt?

A televíziók biztonságos elhelyezésére. Webshopunk kínálatában több fajta fali konzol található. Minden televízió típushoz más tartó illik. A konzolok felszerelésével a televíziók sokkal jobban pozícionálhatók és elhelyezésük is jóval biztonságosabb az eddigi megoldásoknál. Nem kell többé szenvednie a beláthatatlan képernyők miatt és nappalija is szebb és esztétikusabb lesz.   

Amennyiben fontos Önnek gyermeke biztonsága, akkor szintén fontos lehet a fali konzol felszerelése otthonában. Amerikában éves szinten 17 000 gyermek szenved akár halálos balesetet is. A Today című lapban megjelent egy cikk ezzel kapcsolatban, olvassa el:  http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Válassza inkább a fali konzolt, hogy családtagjai is biztonságban legyenek!  

Melyik az Ön tévéjéhez megfelelő konzol?

A konzolok mindegyike más és más televízió típushoz szerelhető fel. Oldalunkon segítséget nyújtottunk azzal, hogy csoportosítottuk a nálunk kapható konzolokat televízió típusok szerint:

-          itt érheti el a LED televíziókhoz tartozó fali konzol kínálatot: LED fali konzol  

-          itt érheti el a LCD televíziókhoz tartozó fali konzol kínálatot: LCD fali konzol 

-          itt érheti el a plazma televíziókhoz tartozó fali konzol kínálatot: plazma televízió fali konzol 

Megrendelés leadásához szükség lesz még a következő információkra: VESA méret, tömeg és képátló.   

Mi is az a VESA méret?

A VESA egy szabvány, amelyről bővebben itt olvashat: (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) Kimondottan a szórakoztató elektronikai termékek szabványosítására alakították ki.

A televíziók hátulján elhelyezkedő furatok vízszintes és függőleges mérési adatai adják meg a pontosa VESA méretet. Ennek érdekében végezzen méréseket úgy, hogy mindig a furatok középpontjából induljon ki. Egy példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

Rendeléshez szükség lesz a televízió képátmérőjére és súlyára

Minden egyes konzol adatlapjára kiírtuk az úgynevezett képméretet, amely így néz ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti Önnek, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

A fali konzolok egy bizonyos súlyig terhelhetők, ezt vegye figyelembe rendeléskor és nézze meg az adatlapon a szükséges információt. Soha ne terhelje túl a tartót!

Kazincbarcikára már másnap házhoz szállítjuk a konzolokat

A HDPlanet.eu minőségi konzol kínálatával, szakképzett munkatársakkal, 3 éves garancia vállalással, a többi hagyományos boltok kínálatával szemben megfizethető árakkal is várja a Kazincbarcikán élők megrendeléseit.

Ha ma 13 óráig leadja megrendelését a fali konzoljára, akkor munkanapokon már másnap várhatja a futárt a csomaggal. Ha később tud csak rendelést leadni az sem gond, hiszen rákövetkező napon Önnél lesz a kiválasztott minőségi konzol.