Fali konzolok Kecskemétre

A HDPlanet.eu fontosnak tartja, hogy a Kecskeméten lakó vásárlók is hozzáférjenek a jó minőségű fali konzolokhoz, a választást 3 garantált előnnyel tesszük könnyebbé:

          -          A HDPlanet.eu árai sokkal olcsóbbak, mint a megszokott bolti árak!

          -          Felejtse el az 1 év garanciát! Az általunk forgalmazott konzolokra 3 év garanciát vállalunk!

          -          Akár már másnap házhoz szállítjuk a megrendelt fali konzolt az Ön kecskeméti címére!

Miért érdemes Kecskemétről fali konzolt vásárolni?

Ha Ön ezeket a sorokat olvassa, bizonyára már elgondozott azon, hogy fali konzolt vásároljon. A fali konzol használatával a televíziót fel lehet függeszteni, így sokkal modernebb lesz a nappali. Tudta, hogy ha Ön a nagyképernyős tévéjét egy komódra állítja, s zsúfolt a környezet, akkor sokkal kisebbnek tűnik majd a televízió? Hiába rendelkezik 1 méteres átmérővel, akkor is el fog tűnni a hatalmas szekrények és komódok között!

Fontos, hogy a gyermekes családok folyamatosan veszélynek teszik ki a gyereket, ha nincs megfelelően rögzítve a televízió! Tudta, hogy csupán Amerikában 17000 gyerek sérül meg évente a tévékkel összefüggő balesetek miatt (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? A kisgyerekeknek még nincs kialakult veszélyérzetük, magukra rántják a tévét, ráugranak a készülékre, ráadásul gyakran a nagyobbak rosszaságból veszélyeztetik a kicsiket, ezek mind sérüléseket okozhatnak.

Az USA-ban számos gyermekvédelemmel foglalkozó szervezet vizsgálta már a lapostévékkel kapcsolatos baleseteket, s az ajánlások szerint a gyermekes családoknak mindenképpen rögzíteniük kell a készülékeket. A rögzítés történhet biztonsági kötelekkel, L alakú tartókkal, fali konzolokkal, az utóbbi megoldás az egyik leggyorsabb, legkönnyebben kivitelezhető és legolcsóbb megoldás. Fali konzol használatakor nincs kosz, nincs méricskélés és barkácsolás, csak fel kell fúrni a megfelelő pozícióba, majd felszerelni rá a televíziót!

A fali konzol megrendelésének menete

Azt fontos tudni, hogy a különböző fali konzolok különböző tévétípusokhoz illeszkednek. Általában egy-egy konzol nem jó minden tévétípushoz, így Önnek ki kell választania, milyen tévéhez keres fali konzolt. A tévétípusokhoz csoportosítottuk a kínálatunkat:

         -          Ha Önnek LED tévéje van, itt böngészhet a LED tévé fali konzol kínálatunkban.

         -          Ha Önnek LCD tévéje van, itt tekintheti meg az LCD tévé fali konzol kínálatunkat.

         -          Ha Önnek pedig plazma tévéje van, itt találhatja a plazma tévé fali konzol kínálatunkat.

Miután kiválasztotta az Önnek megfelelő csoportot, érdemes megtekintenie a fali konzolok adatlapjait. Minden konzol részletes adatlappal rendelkezik, Önnek 3 adatot kell egyeztetnie a televíziójának leírásával.

Maximum terhelhetőség

Ez az első adat, amire szükség van. A konzolok adatlapján meg van adva a maximum terhelhetőség, ez mutatja azt, hogy a konzol maximum milyen nehéz televíziót bír el. Ha az Ön televíziója az itt megadott értéknél nehezebb, akkor válasszon egy nagyobb teherbírású konzolt!

Képernyő átmérője

A konzolok adatlapján az is meg van adva, hogy az adott konzol milyen képernyő átmérőhöz használható, pl. 21,4-110 cm. A képernyő átmérőt a gyártó megadja a készülék leírásában, de Ön le is mérheti a tévé képernyőjének átlós megmérésével.

Ha a konzolnál megadott értéknél nagyobb vagy kisebb képernyőjű tévét használ, a tévénézés élménye nem lesz teljes, így javasoljuk, hogy az átmérőre vonatkozó értéket is vegye figyelembe!

VESA méret

A VESA egy mozaikszó, egy amerikai szervezet nevéből alkották, mely a szórakoztatóelektronikai készülékek szabványosításával foglalkozik. A VESA lap vagy más néven a VESA tálca a fali konzol végén található téglalap alakú lapocska, ezt kell felcsavarozni a tévé hátuljára.

A televíziók hátulján lévő furatok azonban készülékenként másak lehetnek, így Önnek le kell mérnie a tévé hátán lévő furatok közötti távolságot. A furatok középpontjától mérjen, és először a vízszintes, majd a függőleges értéket mérje meg. A két érték adja meg a VESA méretet, pl. a 200 mm-es vízszintes és 100 mm-es függőleges érték a VESA 200x100 mm-es VESA méretet jelenti.

A konzolok adatlapján meg vannak adva azok a VESA méretek, amelyekhez a konzol megfelelő.

Másnapi házhozszállítás Kecskemét területén

Ha Ön sikeresen kiválasztotta a megfelelő fali konzolt, nincs más teendője, mint 13 óráig megrendelni azt. Ha a rendelés 13 óráig beérkezik, a futár már a következő munkanap csenget az Ön kecskeméti lakcímén a vadiúj konzollal!

Ha Ön már lekéste a 13 órás határidőt, akkor sem kell csüggednie, hiszen ilyenkor a kiszállítás 1 munkanappal később történik, így Ön maximum 2 munkanap alatt mindenképpen kézhez kaphatja a kívánt konzolt!

Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő konzol kiválasztásához, kérjük, vegye igénybe kollégáink segítségét! Sok éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy Ön mindig az Önnek leginkább megfelelő fali konzolt kapja majd kézhez!


Kecskeméti PostaPontok:

Kecskemét - Méntelek Kirendeltség 6001 Kecskemét Kecskeméti út 41.    

Kecskemét 1 posta 6001 Kecskemét Kálvin tér 10-12.   

Kecskemét 10 Hetényegyháza posta 6044 Kecskemét Posta utca 1.   

Kecskemét 2 posta 6002 Kecskemét Kodály Zoltán tér 7.   

Kecskemét 3 posta 6003 Kecskemét Dózsa György út 23.   

Kecskemét 4 posta 6004 Kecskemét Mészöly Gyula út 4.   

Kecskemét 5 posta 6005 Kecskemét Rávágy tér 3.   

Kecskemét 6 posta 6006 Kecskemét Széchenyi sétány 5.   

Kecskemét 7 posta 6007 Kecskemét Czollner köz 44.   

Kecskemét 8 posta 6010 Kecskemét Gázló utca 29/a   

Kecskemét Kadafalva postapartner 6011 Kecskemét Boróka utca 43.   

Kecskemét Katonatelep postapartner 6001 Kecskemét Ezüstfenyő utca 1.   

Kecskemét Auchan posta 6009 Kecskemét Dunaföldvári út 2.   

Kecskemét Tesco postapartner 6000 Kecskemét Talfája utca 1.  


Kecskeméti Mol PostaPontok:

45103 sz. MOL töltőállomás 6000 Kecskemét Katona József tér 5.