Keszthelyen élőknek is kiszállítjuk fali konzoljainkat

Keszthelyen élőknek is kiszállítjuk fali konzoljainkat

Mi, a HDPlanet.eu-nál kiemelten odafigyelünk arra, hogy termékeink országos szinten elérhetőek legyenek. 3 év meghosszabbított garanciával és a bolti árak töredékéért vásárolhat webshopunk fali konzol kínálatából. Extra gyorsan, munkanapokon akár már másnap Önnél lehet a konzol, hiszen a futárszolgálat egész Keszthely területére kiszállít.

A konzolok több mindenben segítséget nyújthatnak

Webshopunk kínálatában számtalan fali konzol található, pontosan azért, hogy Ön a megfelelő választást hozhassa meg. Minden televízióhoz más és más konzol illik.

A termékek használatával gyermeke biztonságban lesz és otthona is sokkal esztétikusabb látványt fog nyújtani. Véget érhet a komódokra kihelyezett televíziók korszaka. Éljen a lehetőséggel és rendeljen már ma egy praktikus konzolt!

Amerikában évente 17 000 gyermek baleset történik, melyben érintett a tévé is, erről itt olvashat a Today cikkében: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996.

Védje szeretteit, használjon konzolt! A biztonság mellett pedig szobája is sokkal tágasabb és barátságosabb lesz!

Melyik konzol illik a televíziójához?

Erre nálunk nagyon gyorsan választ kaphat, hiszen webáruházunkban televízió típusok szerint csoportosítottuk konzoljainkat:

        -        a LED tévékhez tartozó fali konzol kínálat itt érhető el: LED fali konzol  

        -     az LCD tévékhez tartozó fali konzol kínálat itt érhető el: LCD fali konzol 

        -     a plazma tévékhez tartozó fali konzol kínálat itt érhető el: plazma tévé fali konzol 

A fenti csoportok áttanulmányozásával Ön már jó úton halad, de még szükség lesz 3 adat egyeztetésére. Mindhárom adatot megtalálja a konzolok adatlapjain.

Mi az a VESA méret és mit jelent?

A VESA, egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakított ki. Ők speciálisan a szórakoztató elektronikai termékek szabványosításával foglalkoznak.

A VESA méretet a televízió hátulján elhelyezkedő furatok pontos lemérésével tudja meghatározni. A VESA méret mérése a mindig furatok középpontjától induljon! Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot. Ezután már csak meg kell néznie, hogy az Ön VESA mérete szerepel-e a konzol adatlpján.

A lapos képernyős tévé képátmérője és súlya

Minden egyes konzol adatlapján feltüntetésre került az ajánlott képernyő átmérő, ez jelzi, milyen nagyságú képernyőkkel kényelmes még a konzol használata. Pl. így nézhet ki: 25,4-102 cm.

Ez azt jelenti, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem illik, tehát ne válassza ki ezekhez a tévékhez!

A konzolok maximális terhelhetőségét is megadtuk, kérjük, nézze meg a tévé súlyát, vagy ha nem találja, mérje le azt. Ez nagyon fontos, hiszen a túlterhelt konzol leszakadhat, és balesetet okozhat, egyben tönkre mehet a tévéje is. Tartsa be a maximális terhelhetőséget!

Keszthely teljes területére vállaljuk megfizethető konzoljaink kiszállítását

Most érdemes a HDPlanet.eu minőségi konzol kínálatát alaposan áttanulmányoznia és rendelését leadnia! Ha a rendelés 13 óráig befut, akkor munkanapokon már másnap kiszállításra kerül a fali konzol Keszthely egész területére. Ha a rendelést 13 óra után érkezik meg, 1 munkanappal későbbre kerül a szállítás.

Ne habozzon, vásároljon még ma, s használja tévéjét egy teljesen új módon már holnaptól!