Fali konzol kínálat Kiskunfélegyházán élők részére

A HDPlanet.eu-tól kiskunfélegyházi lakosok is bátran rendelhetnek, hiszen ebben a városban is házhoz szállítjuk fali konzoljainkat. Már másnap Önnél lehet a konzol!

Két fontos és kihagyhatatlan előny a HDPlanet.eu-nál történő vásárlás esetén:

-          jóval a megszokott bolti árak alatt vásárolhat fali konzol kínálatunkból

-          1 év helyett, mi 3 év garanciát kínálunk termékeink mellé

Mire is jó a konzol?

Webshopunkba belépve számtalan fali konzolt fog találni. Többféle típusban kínáljuk, hiszen minden egyes televízió típushoz más tartó illik. Amennyiben jól pozícionálható és biztonságos elhelyezésre vágyik, akkor nálunk a helye.

Sok családban fontos a gyermekek biztonsága. Amerikában évente 17 000 gyermek sérüléséről cikkeznek a Today című lapban: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 . Sok kisgyerekre esik rá a nagyképernyős televízió, amely több tíz kiló is lehet. Ön ne tegye ki ennek családját! Válassza inkább a biztonságos fali tartókat!  

Melyik a megfelelő konzol az Ön tévéjéhez?

Ebben mi segítséget nyújtunk, hiszen csoportosítottuk a nálunk kapható konzolokat televízió típusok szerint:

-          a LED televíziókhoz illő fali konzol kínálatot itt tekintheti meg: fali konzol LED

-          a LCD televíziókhoz illő fali konzol kínálatot itt tekintheti meg: fali konzol LCD

-          a plazma televíziókhoz illő fali konzol kínálatot itt tekintheti meg: fali konzol plazma televízió

További méréseket is szükséges végeznie ahhoz, hogy a megfelelő konzolt válassza ki. Meg kell néznie a VESA méretet, a televízió tömegét és képernyőátlóját. Mi a fali konzolok adatlapján ezeket feltüntettük, a választás Ön előtt áll.    

Mit kell tudni a VESA méretről és melyik a jó fali konzol?

A VESA, tulajdonképpen egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság dolgozott ki a szórakoztató elektronikai termékek szabványosítására.

A VESA méretet a televíziók hátulján elhelyezkedő furatok lemérésével tudjuk pontosan meghatározni. A VESA méret a furatok közötti távolságot jelölik. Mindig a furatok középpontjától mérjen.

Íme, egy példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) mindig a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A nagyképernyős televízió képátmérője és súlya is fontos választáskor

Az adatlapokon mi feltüntettük az úgynevezett képméretet, amely így néz ki: 25,4-102 cm. Jelentése a következő: az adott konzol 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem való.

Minden falitartó maximális terhelhetőséget bír el, ettől eltérni nem ajánlatos. Mindig a televíziók súlyának megfelelően kell kiválasztani a megfelelő konzolt, nehogy az később a használat során leszakadjon, kiszakadjon a falból. A súlyhatárt soha ne lépje túl!

Kérdéseire munkatársaink készséggel válaszolnak, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kiskunfélegyházára a HDPlanet.eu már másnap házhoz szállítja konzolokat 3 év garanciával

A HDPlanet.eu minőségi konzol kínálatával, hihetetlen 3 éves garancia vállalással, a többi hagyományos boltok kínálatával szemben alacsonyabb árakkal várja az Ön megrendelését. Ha ma 13 óráig leadja rendelését a fali konzolra, akkor munkanapokon már másnap kiviszi a futár a csomagot.

Ha később adja le rendelését, akkor rákövetkező napon várhatja a megrendelt konzolt. Ne feledje, mi Kiskunfélegyháza egész területére vállaljuk a kiszállítást!