A fali tartókat Kiskunhalason is házhoz visszük

Minden, a HDPlanet.eu-nál fellehető televíziókhoz kínált fali tartót Kiskunhalasra is kiszállítjuk. Tekintse ár kínálatunkat és válassza az extra gyors kiszállítást. Szakképzett munkatársaink mindenben a segítségére lesznek!

Két nagyon fontos előnyt kínálunk Önnek:

-          a hagyományos bolti árak alatti árakon extra gyors kiszállítással

-          meghosszabbított 3 év garanciával

vásárolhatja meg termékeinket.

Miért érdemes kiskunhalasi lakosoknak is a fali tartók mellett dönteniük?

A fali konzolok megvásárlásával, sokkal biztonságosabban tudja elhelyezni televízióját otthonában és a televíziózás is végre élményszámba fog menni. Ha eddig sokat tologatta a tévét, mire azt a szöget megtalálta, ahonnan a teljes képernyőt belátja, akkor ezt most már elfelejtheti. A 3 féle kivitelben megvásárolható karokat extra gyors szállítással kínáljuk.

Ne feledje a biztonságot sem, ami főleg a gyermekek szempontjából fontos. Az USA területén, éves szinten 17 000 gyermeket ér otthoni balesete a lezuhanó nagyképernyős tévék miatt. Nekiszaladnak, vagy leverik azokat. Íme, egy cikk, amely erről szól: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Válassza inkább a fali tartót, mintsem gyerekével kelljen rohannia a kórházba!  

Melyik a megfelelő konzol tévéjéhez?

A konzolról most már tudjuk, hogy fontos, de vajon az Ön tévéjéhez melyik konzol illik? Webáruházunk polcain a termékeket televízió típusok szerint csoportosítottuk annak érdekében, hogy megkönnyítsük a választást.

-          ide kattintva találhatja meg a LED tévékhez való fali konzolokat: LED fali konzol 

-          ide kattintva találhatja meg a LCD tévékhez való fali konzolokat: LCD fali konzol 

-          ide kattintva találhatja meg a plazma tévékhez való fali konzolokat: plazma fali konzol 

-           

A tökéletes választáshoz méréseket kell végeznie, vagy a műszaki adatokat tudnia. A VESA méretre, a televízió pontos súlyára és képernyőjének átmérőjére lesz még szüksége kiválasztáskor.

Mi az a VESA méret? Mi alapján tudja kiválasztani melyik konzol való televíziójához?

A Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság a VESA szabvány megalkotója, hiszen kimondottan a szórakoztató elektronikai termékek szabványosításával foglalkozik.

A televíziók hátulját megnézve furatokat fog látni, ezek a VESA furatok és ezeket kell majd megmérnie. Vízszintesen és függőlegesen helyezkednek el, a lényeg, hogy a méréseket mindig a furaok középpontjából indulva végezze el. Egy példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

Termék választásnál fontos tudni a képátmérőt és a súlyt

Nézze meg a televízió műszaki leírásában a képátmérőt és a következők szerint válasszon fali tartót. A fali konzol adatlapokon a képméretet figyelje, ami így néz ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti pontosan, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

Konzoljaink mindegyike bizonyos teherbírással rendelkezik. Nézze végig az adatlapokat és olyan fali tartót válasszon, amely megfelel az Ön televíziójának, azaz elbírja azt.

Kiskunhalasi vásárlóinknak már másnap házhoz visszük a fali tartókat

Adja le megrendelését ma 13 óráig és munkanapokon már másnap kézhez kapja 3 év garanciával a fali tartót televíziójához. Később leadott rendeléseit rákövetkező napon szállítjuk. A HDPlanet.eu-nál Kiskunhalas teljes területét lefedő kiszállítást vállalunk.