Komáromi lakosok számára is elérhető a HDPlanet.eu fali konzol kínálata

Komáromi lakosok számára is elérhető a HDPlanet.eu fali konzol kínálata

Cégünk Komárom egész területére kiszállítja a megrendelt minőségi, 3 év meghosszabbított garanciával rendelkező konzolokat. A fali konzolokat jóval a hagyományos bolti árak alatt kínáljuk. Ezt az ajánlatot Önnek sem érdemes kihagynia!

A fali konzoljaink előnyei

Gyerekek szempontjából nagyon fontos és elengedhetetlen lehet a fali konzol beszerzése a különféle nagyképernyős tévékhez. Tudta, hogy csak Amerikában évente 17 000 gyerekbaleset következik be, mert a tévék rázuhannak a kicsikre? A Today magazinban jelent meg erről cikk: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

A biztonság mellett a fali konzolok végre rendezettséget teremtenek az Ön otthonában is, hiszen a modern tévé felkerülhet a neki való rögzítési helyre. A nappali sokkal tágasabbá és kényelmesebbé válik!

Segítünk a konzol választásban

Minden tévéhez más és más konzol illik. A fali konzol kínálatunkat ennek érdekében típusok szerint csoportosítottuk, Önnek csak át kell böngésznie a megfelelő kategóriát:

          -          LCD televízióm van, ehhez keresek fali tartót

          -          LED televízióm van, ehhez keresek fali tartót

          -          Plazma televízióm van, ehhez keresek fali tartót

A vásárláshoz még szüksége lesz még 3 fontos adatra, hogy jól válasszon:

          1.       a tévéjének VESA felfogatási méretére

          2.       a tévé súlyára

          3.       a tévé képernyőjének átmérőjére

VESA méret: Televíziója hátulján furatokat fog találni. A VESA felfogatási méretet a furatok közötti távolságok lemérésével tudja meghatározni. Mindig a furatok középpontjától mérjen! Példa a VESA méretre VESA 100x100 mm, ahol az első szám a furatok közötti vízszintes, a második szám a függőleges távolság.

Maximális terhelhetőség: Konzoljaink maximális teherbírással lettek kialakítva, ezért ezeket az értékeket soha ne lépje túl! Ne tegyen rá a konzolra nehezebb televíziót, mint amit a konzol adatlapja előír, mert a tartó leszakadhat és sérülést okozhat!

Képernyő átmérő: Adatlapjainkon megtalálja a megfelelő képméretet is. Ez jelzi, hogy mekkora képernyő átmérőjű televízióhoz ajánljuk az adott tartót. Példa erre is: 25,4-102 cm-es képméret.

Házhozszállítás Komárom területén                           

Komárom egész területéről várjuk a komáromi lakosok megrendeléseit! Ha rendelése 13 óráig beérkezik, azt már a következő munkanap házhoz szállítja a futár. Ha később érkezik be a megrendelés, akkor egy munkanappal később történik meg a házhozszállítás.

Rendelje meg vadiúj fali konzolját Ön is még ma!