A fali tartókat Komló lakosainak is kiszállítjuk

A fali tartókat Komló lakosainak is kiszállítjuk

A HDPlanet.eu-nál folyamatosan figyelünk arra, hogy konzol kínálatunk az ország legtöbb területén elérhető legyen, a lehető leggyorsabb kiszállítással. Most már komlói lakosok számára is elérhető a másnapi kiszállítás!

Válassza a HDPlanet.eu-t, hiszen:

        -          sokkal olcsóbban juthat a fali tartókhoz, mint amennyiért más szaküzletekben megvásárolhatná

        -          nálunk a fali tartókra nem 1, hanem 3 év a garanciális időtartam

Miért szerezzen be fali tartót nagyképernyős televíziójához?

Webshopunk termékkínálatában több típusban kínáljuk a konzolokat. Minden televízióhoz rendelkezünk fali konzolokkal, így Önnek csak a kiválasztás gondját kell megoldania, a többit levesszük a válláról. A konzolok segítségével minden televízió pozícionálása megoldódik. Nem kell több húzogatnia a televíziót, hogy a teljes képernyő belátható legyen.

Több családban is fordult már elő televíziókkal kapcsolatos baleset, mégpedig akkor, amikor a gyerekek játék közben leverték azt, vagy csak egyszerűen nem figyeltek oda és nekiszaladtak a képernyőnek.

Sajnos Amerikában ez nagyon sűrűn előfordul, ott évente 17 000 gyerek szenved balesetet. Már a Today magazinban is jelent meg cikk ezzel kapcsolatban, amit itt tekinthet meg: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Döntsön Ön is inkább a biztonságos televízió kihelyezés mellett!

Melyik az Önnek megfelelő konzol, melyik illik már meglévő televíziójához?

Webshopunk oldalára belépve látni fogja, hogy nálunk televízió típusok szerint vannak csoportosítva a fali tartók, pontosan amiatt, hogy Ön gyorsan tudjon választani, és ne kelljen órákig keresgélnie.. Ezekben a kategóriákban tud szétnézni:

        -          a LED televíziókhoz illő fali tartó kínálat itt érhető el: LED fali tartó  

        -          a LCD televíziókhoz illő fali tartó kínálat itt érhető el: LCD fali tartó 

        -          a plazma televíziókhoz illő fali tartó kínálat itt érhető el: plazma fali tartó 

Továbbiakban pár mérésre van már csak szükség és a végső döntést így már könnyedén meghozhatja. Szükség lesz a televíziója súlyára, a képátmérőre és a VESA méretre, amelyről bővebben is írunk.

Ha nem tudja mi az a VESA méret, akkor ezt mindenképpen olvassa el

A VESA, egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság keltett életre. Az ő általunk megálmodott szabványosítás a szórakoztató elektronikai termékek piacára vonatkozik.

Fordítsa meg a televízióját és ott furatokat fog találni. a VESA méret a furatok közötti távolsággal határozható meg. Például: VESA 200x100 mm. Méréseit mindig a furatok középpontjától kezdje. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

Választáskor fontos a televízió képátmérője és súlya

A konzolok adatlapjain számtalan információt megadtunk a könnyebb választás érdekében. Ezek közé tartozik a képméret. Ez így nézhet ki: 25,4-102 cm. Ez a fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

A fali tartók csak maximálisan terhelhetők, ezért soha nem válasszon olyan tartót, amely nem bírná ki a televízió súlyát. Az adatlapokon szereplő maximális terhelhetőséget ne lépje túl, ez ugyanis a tartó és a készülék megrongálódását is okozhatja! Alaposan olvassa el ajánlásainkat és csak ezután válasszon.

Komló területére, akár már másnapra megérkezhet fali tartója                                                                         

Mi, a HDPlanet.eu-nál minőségi fali tartó kínálatunkra 3 éves garanciát vállalunk, emellett a munkanapokon 13 óráig leadott rendeléseket, már másnap, szintén munkanapokon kis is szállítjuk.

Válassza Ön is a gyorsaságot és a minőségi termékeket! A 13 óra után beérkező megrendeléseket is extra gyorsan kiszállítjuk, már a rákövetkező munkanapon. Kérjük, adja le rendelését most, ha pedig elakadna a választásban, akkor keresse munkatársainkat elérhetőségeinken!