Már Makóra is kiszállítjuk fali konzoljainkat

Már Makóra is kiszállítjuk fali konzoljainkat

Cégünk, a HDPlanet.eu már a makóiak otthonába is extra gyorsan kiszállítja a vadiúj fali konzolokat. Válassza Ön is a megfizethető árakat és a minőségi termékeket!

Cégünk a megszokott bolti árak töredékéért kínálja a televízió konzolokat, ezért mindenképpen érdemes webshopunkban körülnézni. Fali tartóinkhoz 3 év garanciát biztosítunk, hiszen biztosak vagyunk termékeink minőségében.

Miért érdemes a televíziókhoz fali konzolt vásárolni?

Ennek több oka is van, de az első ok a biztonság. Nagyon sok kisgyermekes családban okoz gondot a televíziók, főleg a nagyképernyős televíziók biztonságos kihelyezése. A gyerekek játszanak, szaladgálnak, s bármikor bekövetkezhet a baleset.

Tudta, hogy Amerikában évente 17 000 gyermek sérül meg a televíziók miatt? Olvasson bővebben erről itt: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

A gyermekek védelmére az egyik legolcsóbb és legjobb megoldás a fali konzolok használata!

Ne feledkezzünk meg a kényelemről sem, a fali tartók széleskörű kínálata lehetővé teszi a televíziók minden eddiginél változatosabb módon történő felfüggesztését. Használjon fali konzolt, s változzon meg a minőségi tévézésről alkotott fogalma egészen rövid idő alatt!

Melyik lehet a megfelelő konzol?                               

Természetesen az, amelyik tökéletesen illik nagyképernyős televíziójához. Segítségképp webshopunkban televízió típus szerint kategorizáltuk termékeinket:

         -          a LED televíziók fali konzol kínálata itt található: fali konzol LED fali konzol  

         -          a LCD televíziók fali konzol kínálata itt található: fali konzol LCD fali konzol 

         -          a plazma televíziók fali konzol kínálata itt található: fali konzol plazma televízió fali konzol 

Megtekintve az adatlapokat, néhány információt fog találni, amelyek majd segítségére lesznek a további szűkítésben. 

VESA méret

A VESA tulajdonképpen egy szórakoztató elektronikai termékekre vonatkozó szabvány https://en.wikipedia.org/wiki/VESA.

Minden nagyképernyős televíziónak megvan a saját VESA mérete, ezt Ön a hátoldalon található furatok távolságának lemérésével tudja meghatározni.

Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A képernyőátmérő és a súly

Önnek ellenőriznie kell, hogy milyen képernyő átmérővel rendelkezik a tévéje. A fali konzolok adatlapján feltüntetésre került, hogy mekkora tévékhez ideális az adott konzol, pl. 25,4-102 cm.

A másik fontos adat a maximális terhelhetőség. Ez azt jelzi, mekkora súlyt bír el még biztonságosan a konzol, így ha az Ön tévéje ennél nehezebb, akkor válasszon erősebb teherbírású fali konzolt!

Minőségi ügyfélszolgálat

Büszkék vagyunk minőségi ügyfélszolgálatunkra, ha Ön elakadt a rendelés során, kérjük, keresse kollégáinkat! Ők sok éves szórakoztatóelektronikai tapasztalattal a hátuk mögött minden kérdésre választ adnak, s segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő fali konzolt is.

Munkatársainkat eléri az elérhetőségeinken, de kérdéseit felteheti bármelyik fali konzol adatlapján is, ott is válaszolunk!

Makóra is már másnap kiszállítjuk a konzolokat

Cégünk, a HDPlanet.eu odafigyel arra, hogy vásárlóit maximálisan kiszolgálja, ezért extra gyors a kiszállításunk is. A 13 óráig leadott rendeléseket, már a következő munkanap házhoz szállítjuk, a később beérkező rendeléseket pedig 1 munkanappal később.

Válaszon kínálatunkból, s kapja kézhez fali konzolját már holnap!