Mátészalkán élőknek is kínáljuk fali konzoljainkat

Mátészalkán élőknek is kínáljuk fali konzoljainkat

A HDPlanet.eu a mátészalkai otthonokba is eljuttatja minőségi fali konzoljait! Vásároljon most fali konzolt lapos képernyős televíziójához, és mi 3 év meghosszabbított garanciát adunk hozzá. Áraink verhetetlenek, jelentősen olcsóbban kínáljuk a fali konzolokat a hagyományos bolti árakhoz képest!

Mire jó egy fali konzol?

A fali konzol egyik előnye a biztonság, hiszen a tévé megfelelően rögzítésre kerül, elkerülve ezzel az úgynevezett rádőléses baleseteket. Tudta, hogy csupán Amerikában évente 17000 gyerek sérül meg ilyen balesetekben? Olvasson erről bővebben itt: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

A konzolok másik vitathatatlan előnye, hogy kényelmesebbé és élvezhetőbbé teszik a tévézést. Ha az Ön tévéje most egy régi szekrényen vagy tévéasztalon áll, akkor a fali konzollal Ön is szintet fog ugrani! A tévé megkapja az őt megillető helyet, a szoba pedig sokkal tágasabbá és modernebbé válik!

Hogyan válassza ki a tökéletes fali konzolt?

Webshopunkban a televíziók típusai szerint kategorizáltuk a termékeinket. Ide kattintva tudja kiválasztani a megfelelő kategóriát:

        -          LED tévék fali konzoljai

        -          LCD tévék fali konzoljai

        -          plazma tévék fali konzoljai

Ha végzett a kiválasztással, akkor az adatlapok szerint kell tovább a kiválasztást, a súly, a képernyő átmérő és a VESA méret szerint.

VESA méret: A VESA felfogatási méret pontosan megmutatja, hogy mekkorák az Ön televíziójának hátulján lévő furatok közötti távolságok. A furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot kell lemérnie, és feljegyeznie. A VESA méret például így néz ki: VESA 100x100 mm (vízszintes x függőleges furattávolság).

Tévé súlya: A következő adat, amit meg kell tekintenie a fali konzol adatlapján, az a maximális terhelhetőség. Ez mutatja meg, hogy az adott konzol milyen tömegű tévét bír el még biztonságosan, ha az Ön tévéje ennél nehezebb, válasszon egy erősebb konzolt!

Képernyőátmérő: Ez az érték jelzi, hogy a konzollal milyen átmérőjű tévék használhatóak, pl. 25,4-102 cm. A nem megfelelő választás ronthatja a tévézés élményét!

Házhoz szállítás Mátészalka egész területén

Rendelje meg fali konzolját 13 óráig, így a futár már a következő munkanap az Ön otthonánál csengethet. Ha 13 óra után adja le rendelését, akkor a szállítás plusz egy munkanapig tart.

Ha kérdése van az Ön tévéjéhez illeszkedő fali konzolról, esetleg elakadna a vásárlás folyamatában, keresse meg szakértőinket valamelyik elérhetőségünkön!

Rendeljen ma, használja vadiúj konzolját akár már holnap!