Gyors fali konzol rendelés Mezőkövesdre

Ön fali konzolt szeretne, a lehető leggyorsabban? Akkor jó helyen jár, rendelését már másnap kézhez kaphatja! Emellett az alábbi két további előnyt kínáljuk:

         1.       Áraink sokkal alacsonyabbak, mint a hagyományos boltok árazása

         2.       Extra garanciánk 1 év helyett 3 év garanciát biztosít Önnek

De miért érdemes fali konzolt választania?

Egy fali konzol dizájnja tökéletesen illeszkedik az Ön tévéjének kecses, divatos kialakításához. Együtt használva őket egy igazán 21. századi megoldást nyújtanak a tévézés élményének maximális kihasználására, így Önnek nem kell mást tennie, mint hátradőlni, s élveznie a filmet vagy a sportközvetítést.

Fontos még kiemelnünk, hogy egy jó fali konzol megszünteti a legkisebbekre leselkedő veszélyeket. Tudta, hogy csupán az Egyesült Államokban évente 17000 gyerek sérül meg a tévék miatt (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? A kicsiknek nincs veszélyérzetük, a tévék viszont ott vannak minden nappaliban, s hamar kialakul a baj! Védje gyermekeit, használjon fali konzolt a nagyképernyős tévéjéhez!

A rendelés menete

Az Ön mezőkövesdi címére történő rendelés igazán egyszerű, csupán ki kell választania, milyen tévéhez keres konzolt:

         -          Ha LCD tévéhez, akkor itt található a HDPlanet.eu LCD tévé fali konzol kínálata

         -          Ha LED tévéhez, akkor itt tekinthető meg a HDPlanet.eu LED tévé fali konzol kínálata

         -          Ha pedig plazma tévéhez, akkor itt található a HDPlanet.eu plazma tévé fali kínálata

A konzolokra kiválasztásánál kérjük, tekintse meg azok adatlapját is!

Minden konzol adatlapján szerepel, hogy a konzol milyen nehéz tévét bír még el, ez a konzol maximális terhelhetősége. Kg-ban van megadva, kérjük, ha az Ön tévéje nehezebb, mint ez az érték, akkor válasszon másik fali konzolt!

Az is szerepel az adatlapokon, hogy milyen képernyőmérethez használhatóak, pl. 23,4-110 cm. Ha az ajánlott méretnél kisebb vagy nagyobb képernyővel használja a konzolt, az nem ideális, csorbul a tévézés élménye.

Az Ön tévéje a hátoldalán lévő furatokkal kapcsolódik majd a konzolhoz, kérjük, mérje le, hogy a furatok közötti vízszintes és függőleges távolság mekkora. Pl. ha a távolságok 200 mm és 100 mm, akkor az Ön VESA mérete 200x100 mm lesz. Ezután nincs más dolga, mint megnézni, szerepel-e ez a méret a konzol adatlapján, ha igen, akkor a konzol és az Ön tévéje megfelelően passzol egymáshoz.

Másnapi kiszállítás Mezőkövesdre

Amennyiben az Ön rendelése 13 óráig beérkezik, már a következő munkanap kiszállításra kerül a konzol az Ön mezőkövesdi címre. Ha később kapjuk meg a rendelést, 1 munkanappal később szállítjuk azt Önnek.

Ha kérdése van, vagy csak meg szeretné tudni, melyik konzol passzol az Ön tévéjéhez, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Mezőkövesdi PostaPontok:

Mezőkövesd 1 posta 3401 Mezőkövesd Alkotmány út 1.


Mezőkövesdi Mol PostaPontok:

51111 sz. MOL töltőállomás 3400 Mezőkövesd Mátyás Király út 55.