Fali konzol Mezőtúron

Fali konzol Mezőtúron

Már Mezőtúr teljes területén is elérhetőek a HDPlanet.eu fali konzoljai. Éljen Ön is ezzel a lehetőséggel és rendelje meg még ma a minőségi és 3 év meghosszabbított garanciával rendelkező termékeinket. Mi a lehető legalacsonyabb árakon kínáljuk a teljes fali konzol árukészletet.

A fali konzolok különböző előnyei

A laposképernyős televíziókhoz már itthon is sokan használnak fali konzolt. Ez több okból is fontos, hiszen a balesetmentes otthon egy kisgyerekes családnál elengedhetetlen. Ha a tévé jelenleg egy széken vagy egy komódon áll, akkor a gyerek nekiszaladhat, és magára ránthatja azt. Amerikában ez évente 17 000 gyerekkel történik meg. A Today ezzel kapcsolatos cikke itt olvasható:

http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

A biztonságon kívül a praktikus és elegáns otthon sem elhanyagolható szempont. A konzolok segítenek abban is, hogy a képernyő végre teljes egészében belátható legyen és a komódot is rendeltetésszerűen használja.

Mi alapján lehet a megfelelő konzolt kiválasztani?

Elsődlegesen a televízió típusok szerint csoportosítottuk a konzolokat. Ezek a linkek az alábbiakban érhetőek el:

        -          Ha Önnek LCD televíziója van, kattintson ide!

        -          Ha Ön LED tévével rendelkezik, folytathatja itt!

        -          Plazma tévé tulajdonosként pedig ide kattintson fali konzolért!

A vásárláshoz még szüksége lesz 3 fontos adatra:

        1.       a tévéjének VESA felfogatási méretére

        2.       a tévé súlyára

        3.       a tévé képernyőjének átmérőjére

A VESA méretet a televíziók hátulján lévő furatok lemérésével tudja meghatározni. Vízszintesen és függőlegesen is le kell mérni ezeket. A VESA méret így néz ki: pl. VESA 100x100 mm (az első szám a vízszintes, a második a függőleges távolság).

A fali konzolok közül a továbbiakban úgy tudja szűkíteni a kört, hogy a képernyő átmérőjét megnézi, és kiválasztja az adatlapról a megfelelő képméretet, pl. 25,4-102 cm-es képméret.

A súlyra pedig azért van szükség, mert a konzolok csak bizonyos terhet képesek megtartani. Minden konzol adatlap tartalmaz egy maximális terhelhetőség értéket, ezt kell összehasonlítania a tévéje súlyával!

A kiválasztás után várjuk szíves megrendelését, a kiszállítást Mezőtúr egész területén vállaljuk. A 13 óráig leadott rendelését már a következő munkanap házhoz viszi a futárszolgálat. A később befutó rendeléseket a rákövetkező munkanapon tudjuk eljuttatni otthonába.