Fali konzol Miskolci lakosoknak

A HDPlanet.eu mindig ügyel arra, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a kiváló fali konzoljait. Nincs ez másképp a miskolciaknál sem, hiszen a HDPlanet.eu másnapi házhoz szállítása már Miskolc egész területén is elérhető!

Ha ez még nem elég, akkor íme további két előny, mellyel minden miskolci élhet:

         -          webshopunk árai jóval alacsonyabbak a megszokottnál, töredéke a bolti áraknak!

         -          mi nem csak 1 év garanciát kínálunk, hanem minden nálunk vásárolt termékre 3 év garancia jár!

De miért érdemes fali konzolt vásárolni?

A fali konzolok nagyon sokféle típusban érhetőek el, vannak dönthető, forgatható, fali karral rendelkező változatok, ezekkel minden korábbinál pontosabban pozícionálható a televízió. Nincs többé nem belátható képernyő, a modern konzolok minden problémára segítséget nyújtana!

Nem beszélve arról a tényről, hogy ha a laposképernyős tévé nem egy régi komódon áll, hanem a fali konzolra van szerelve, az egész nappali sokkal modernebbé válik. A régi komódot pedig kidobhatja, s a felszabaduló helyet másra használhatja!

A fali konzoloknál muszáj megemlíteni azt a tényt is, amely miatt egyre inkább elterjed a használatuk, s ez a biztonság. Tudta, hogy csak az USÁ-ban 17000 kisgyerek sérül meg minden évben a nagyképernyős tévék miatt (http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? A gyerekek ugyanis magukra rántják a tévéket, vagy nekiesnek, esetleg ráugranak a készülékre, mert épp egy mesében ezt látták utoljára.

Válasszon Ön is fali konzolt, s tudja biztonságban a legkisebbeket is!

De hogyan válasszon megfelelő fali konzolt?

Fontos tudni, hogy nem mindegyik fali konzol használható minden tévétípusnál. Hogy Ön könnyebben eligazodhasson, a fali konzol kínálatunkat csoportosítottuk a különböző tévé típusok szerint:

         -          Itt találhatóak LED tévékhez való konzoljaink: fali konzol LED televízió

         -          LCD tévék konzoljai itt találhatóak: fali konzol LCD televízió

         -          Plazma tévék konzoljait itt találja: fali konzol Plazma televízió

Ha a megfelelő típusú konzolt kiválasztotta, akkor a konzol adatlapján található adatok nyújtanak további eligazodási lehetőséget. Fontos a felfüggeszteni kívánt televízió VESA mérete, tömege és a képernyőátlója.

Mi az a VESA méret, miért fontos, hogyan kell lemérni?

A VESA egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakított ki. Mint a neve is mutatja, a szórakoztató elektronikai termékek szabványosításával foglalkozik.

Az Ön televíziójának VESA méretéhez meg kell mérnie a tévé hátulján található furatok közötti távolságot, ugyanis ezekre a furatokra illeszkedik majd a vásárolt fali konzol.

         -          A furatok közötti vízszintes távolság adja a méret első számát (pl. 200 mm)

         -          A furatok közötti függőleges távolság adja a méret második számár (pl. 100 mm)

         -          A fenti két adat kiadja, hogy a tévének a VESA felfogatási mérete VESA 200x100 mm.

         -          Mindig a furatok középpontjától mérje a távolságot!

A televízió súlya és képátmérője

Ha megnézi a választani kívánt fali konzol adatlapját, láthatja, hogy meg van adva egy képméret is, pl. 25,4-102 cm. Ez azt jelenti, hogy az adott fali konzol nem ajánlott 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező televíziók számára. Érdemes ezt az ajánlást betartani, hiszen egy rosszul megválasztott fali konzol nem nyújtja majd Önnek azt a tévézési élményt, amelyre tervezték!

A televízió súlya a fali konzol maximális terhelhetőségi értéke miatt fontos. A maximális terhelhetőség azt mutatja, hogy a fali konzol milyen tömegű televíziót tud még biztonságosan megtartani. A megadott értéknél nehezebb tévéket nem ajánlott a fali konzollal használni, mert a konzol és a tévé is súlyosan károsodhat (eltörhet, leeshet, elhajolhat, stb.)!

Ha Ön nem biztos abban, hogy egy kiválasztott fali konzol megfelelő-e az Ön televíziójához, akkor tegye fel kérdését kollégáinknak a fali konzol adatlapján, vagy az elérhetőségeinken! Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a televíziókkal kapcsolatos minden részterületen, így segítünk megválaszolni kérdéseit és megtalálni az Önnek legjobb fali konzolt!

Másnapi házhozszállítás Miskolcra és 3 év garancia

Természetesen a fali konzolokra is érvényes a HDPlanet.eu már a bevezetőben is említett 3 éves garanciája, mellyel igazán kimagaslik a konzolokat árusító boltok, webshopok közül! A HDPlanet.eu biztos a forgalmazott konzolok minőségében, így büszkén kínálja rájuk a meghosszabbított garanciát!

Azt is tudjuk, hogy hiába a jó árak és a hosszú garanciavállalási időszak, ha napokat kell várni a házhozszállításra! Ezért kínálunk akár már másnapi házhozszállítást egész Miskolc területén! Amennyiben rendelését 13 óráig leadja, a választott fali konzolt már másnap megkapja az Ön miskolci címére! A 13 óra után beérkező rendelések a rákövetkező napon kerülnek teljesítésre!