Mohácsra is megrendelhető a fali tartó

Mohácsra is megrendelhető a fali tartó

A HDPlanet.eu a mohácsi lakosok otthonába is vállalja a fali tartók kiszállítását. A megrendelt fali konzolokat akár már másnap házhoz szállítjuk! Emellett további 2 érvünk is van, miért a HDPlanet.eu kínálatát válassza mohácsi otthonából:

        -          nálunk a bolti árak töredékéért vásárolhat fali tartókat

        -          nálunk nem 1, hanem 3 év meghosszabbított garancia jár minden tartóra

A fali tartók hatalmas előnyei

Magyarországon is egyre többen döntenek úgy, hogy tévéjüket egy praktikus fali konzolra helyezik át az elavult szekrényekről, komódokról. Ezen Önnek is érdemes elgondolkodnia, hiszen a gyerekek körében egyre gyakoribbak a balesetek, melyeket a rádőlő tévék okoznak.

Amerikában évente csaknem 17 000 gyerek sérül így meg, erről a Today is cikkezett: (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)

A praktikusság mellett az otthonosság is a fali konzolok mellett szó, hiszen az Ön nappalija sokkal kulturáltabb lesz, ha tévéje a tartóra van felhelyezve. Garantáljuk, hogy az Ön modern, szép tévéje egy szintén modern fali tartón néz ki a legjobban!

Hogyan válassza ki a jó fali tartót?                 

Minden televízió típushoz más tartó illik, ezért mi is kategóriákba osztottuk kínálatunkat. A következő linkekre kattintva már meg is kezdheti a vásárlást:

          -          LCD tévéhez keresek fali konzolt

          -          LED tévéhez keresek fali konzolt

          -          Plazma tévéhez keresek fali konzolt

A megfelelő kategória után kérjük, ellenőrizze le az Ön tévéjének súlyát, képernyőátmérőjét és VESA méretét. Ezeket egyszerűen lemérheti, vagy megtudhatja a tévéhez kapott tájékoztató füzetből.

VESA méret: A VESA felfogatási méret meg fogja mutatni, hogy mekkora a televízió hátulján megtalálható furatok közötti távolság. A furatok közötti vízszintes és függőleges távolság milliméterben mutatja meg a felfogatási méreteket, pl. VESA 100x100 mm. Az első szám a vízszintes, a második a függőleges távolság.

Maximális terhelhetőség: Fali tartóink adatlapján megtalálhatja azt is, hogy mekkora súlyú televíziót lehet ráterhelni. Ezt az ajánlást mindig tartsa be és ne lépje túl! Így Ön sokáig élvezheti minőségi konzol-tévé párosítást!

Ajánlott képernyőátmérő: A képernyőátmérő a következő fontos adatunk. Így nézhet ki: pl. 25,4-102 cm. A konzol adatlapján ajánlott átmérőt érdemes figyelembe venni, hiszen az sem jó, ha egy konzol túl nagy a tévéhez, de az sem, ha túl kicsi.

Rendelés menete Mohácsról, házhozszállítás Mohács egész területén

Ha Ön elakadt a választás során, ne aggódjon, kollégáink úgy is tudnak konzolt ajánlani Önnek, ha Ön elmondja a pontos tévétípust! Ha sikeresen megvan a kért konzol, akkor adja le rendelését, a 13 óráig beérkezett megrendeléseket már a következő munkanap házhoz viszi a futár.

A később beérkező rendelések a rákövetkező nap kerülnek kiszállításra. Rendeljen most, élvezze a vadiúj konzol előnyeit akár már holnap!