Monorra is megérkezett a HDPlanet.eu fali tartó kínálata

Monorra is megérkezett a HDPlanet.eu fali tartó kínálata

A HDPlanet.eu a monori lakosok számára is elérhetővé tette fali tartó kínálatát. Lépjen be webshopunkba és válasszon minőségi, 3 év garanciával rendelkező fali tartót. Termékeinket a hagyományos bolti árak alatt kínáljuk! Rendeljen még ma, így akár már holnap is Önnél lehet a konzol!

A fali tartók biztonságosak és praktikusak

Elvitathatatlan előnye a konzoloknak, hogy biztonságosan rögzítik a hatalmas tévéket. Ez fontos, hiszen csupán az USA területén évente 17 000 gyereksérülést okoznak a ledőlő tévék. Bővebben a Today cikkéből értesülhet: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

Ha el szeretné kerülni, hogy gyermeke megsérüljön, és a tévé képernyőjét is baleset érje, akkor döntsön inkább a biztonságos fali tartó mellett. Garantáltan megéri!

A biztonság mellett a konzolok másik nagy előnye, hogy modernek, ezáltal a nappalit is megújítják. Az Ön tévéje most egy régi tévéasztalon van? Szerelje fel fali konzolra, meglátja, mekkora változást hoz ez a tévézés élményébe!

Fali tartóink kínálata könnyen elérhető

Fali tartóinkat televízió típusok szerint csoportosítottuk, hiszen nem minden konzol illik az Ön tévéjéhez.

A kategóriák közül itt tud választani:

        -          Ide kattintson, ha LED tévéhez keresi a fali tartót

        -          Ide kattintson, ha LCD tévéhez keresi a fali tartót

        -          Ide kattintson, ha plazma tévéhez keresi a fali tartót

A kategóriaválasztás után további mérésekre is szükség lehet, hogy a megfelelő tartót válassza. Önnek ellenőriznie kell a képernyő átmérőjét, a televízió súlyát és a VESA méretet.

A VESA felfogatási méret fogja megmutatni meg az Ön televíziójának hátulján lévő furatok közötti távolságot milliméterben. A furatok közötti vízszintes és függőleges távolságokat kell lemérnie. Ez lesz a felfogatási méret, mint pl. VESA 100x100 mm. Itt az első szám a furatok közötti vízszintes távolság, míg a második a függőleges.

A tartók úgy lettek megtervezve, hogy bizonyos súlyú televíziók megtartására legyenek képesek. Kérjük, ne terhelje túl a tartót, mert a konzol leszakadhat és a tévé is károsodhat. Figyelje a konzol adatlapján lévő maximális terhelhetőséget!

A képernyőátmérő alapján tudja kiválasztani azt a tartót, amelynek megfelelő az Ön tévéjéhez. Nem ideális, ha túl nagy, vagy túl kicsi a tartó. A konzol adatlapon az ajánlott átmérőt így jelezzük: pl. 25,4-102 cm.

Ha segítségre van szüksége

Ha nem tud választani a kínálatunk konzoljai közül, vagy nem biztos, az Ön tévéjéhez melyik konzol illik, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken, vagy bármelyik konzol adatlapján egy hozzászólás formájában. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így mindig az Ön rendelkezésére állnak!

Ha megvan az Ön számára ideális konzol, rendelje meg még ma! A 13 óráig beérkező rendeléseket a következő munkanap kiszállítja a futár, a később beeső rendelések 1 munkanappal később érkeznek házhoz.

Válogasson a konzolok között, rendeljen még ma, és holnap akár már egy vadiúj konzolra szerelt tévével nézheti kedvenc sorozatát! Rendeljen most!