Fali konzolok Mosonmagyaróvári házhozszállítással

A HDPlanet.eu fali konzol kínálatát Ön Mosonmagyaróvárról is böngészheti, s megrendelését most 3 extrával tesszük még vonzóbbá:

         1.       A HDPlanet.eu árai csupán töredéke a megszokott bolti áraknak

         2.       Nem 1, hanem 3 év garanciát vállalunk a fali konzolokra

         3.       Akár már másnapi házhozszállítást is vállalunk, egész Mosonmagyaróvár területén

Fali konzolok előnyei

Ön Mosonmagyaróváron is pontosan ugyanazokat az előnyeit élvezheti a fali konzoloknak, mint a világ bármely városában. A fali konzol használata ugyanis valóban modern megoldása a televízió rögzítésének, egyszerre gyors és olcsó.

Ha fali konzolt használ, akkor nincs szüksége a korábban használt asztalra vagy tévéállványra, ezeket nyugodtan kiviheti a szobából, s az így felszabadult helyet a kedve szerint hasznosíthatja.

A gyermekes családoknál a fali konzolok alkalmazása kiegészül egy újabb fontos előnnyel, ugyanis ilyenkor megszűnik az a balesetveszély, amit egy hatalmas tévé jelent. Tudta, hogy csupán az USÁ-ban évente 17000 gyermek sérül meg a televíziók miatt (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? A gyerekek védelmét kitűző szervezetek mindegyik ajánlja a fali konzolt, mint hatásos eszközt a balesetek megelőzésére!

Konzolrendelés Mosonmagyaróvárra

A megfelelő fali konzol kiválasztásához Önnek csupán az Ön tévéjéhez való konzolcsoportot kell átböngésznie. Minden, a HDPlanet-eu kínálatában szereplő fali konzolt csoportosítottunk:

          -          Ha Önnek LCD tévéje van, akkor az LCD tévékhez való fali konzolok között keressen.

          -          Ha Önnek LED tévéje van, akkor a LED tévékhez való fali konzolok között érdemes körbenéznie.

          -          Ha Önnek plazma tévéje van, akkor a plazma tévékhez való fali konzolokat válassza!

Miután már tudja, milyen típusú konzolt szeretne, kérjük, tekintse meg a konzolok adatlapját. Ezek részletesen leírják, hogy az adott fali konzol milyen teherbírással rendelkezik, mekkora képernyőhöz való és hogy mik a VESA méretei.

Az adatlapokon a maximális terhelhetőség azt mutatja, hogy milyen nehéz tévével használható a konzol. Ezt a kg-ban megadott értéket nem szabad túllépni!

Az adatlapokon feltüntetésre került a képernyők ajánlott mérete is, ami egy tartomány, pl. 23,4-110 cm. A tartományban megadott méreteknél kisebb vagy nagyobb tévé használata sem ajánlott, ilyenkor érdemes másik konzolt választani.

Az adatlapok ugyanígy mutatják a VESA méreteket is. Az Ön tévéjének hátulján furatok találhatóak, melybe majd a fali konzol végén lévő VESA lap vagy VESA tálca becsavarozásra kerül. A furatokat a tévégyártó készítette, s Önnek le kell mérnie a furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot is.

Például, ha a vízszintes távolság 200 mm, a függőleges pedig 100 mm, akkor az Ön tévéjének VESA mérete VESA 200x100 mm. Az ilyen esetekben minden olyan konzol VESA tálcája felcsavarozható az Ön tévéjének hátuljára, ahol szerepel a 200x100 mm-es VESA méret.

Házhozszállítás Mosonmagyaróvárra

Ön a megrendelt fali konzolt akár már másnap kézhez is kaphatja Mosonmagyaróváron. Ehhez nem kell mást tennie, mint megrendelését leadni 13 óráig, ekkor a következő munkanap már kiszállításra is kerül a konzol.

Ha a rendelés nem érkezik be 13 óráig, akkor a rákövetkező munkanap kerül kiszállításra a megrendelés.

Amennyiben bármilyen kérdése van egy fali konzollal vagy a megrendeléssel kapcsolatban, esetleg meg szeretné tudni, mely konzolok felelnek meg az Ön tévétípusához, keresse bizalommal kollégáinkat!


Mosonmagyaróvári PostaPontok:

Mosonmagyaróvár 1 posta 9201 Mosonmagyaróvár Engels Frigyes utca 3.    

Mosonmagyaróvár 2 posta 9202 Mosonmagyaróvár Szent István király út 143.   

Mosonmagyaróvár 3 posta 9203 Mosonmagyaróvár Városkapu tér 1.