Fali konzol Nagykanizsai lakosoknak

Fali konzol Nagykanizsai lakosoknak

A HDPlanet.eu fokozatosan ügyel arra, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a kiváló fali tartóit. Nem történik ez másképpen Nagykanizsán sem, hiszen a HDPlanet.eu itt is másnapi házhoz szállítást vállal egész Nagykanizsa területén!

Minden nagykanizsai előtt itt a lehetőség, hogy az alábbi előnyökkel, akár azonnal éljen:

         -          a bolti árak töredékéért vásárolhat fali tartókat

         -          garancia tekintetében mi 3 év garanciát kínálunk a fali konzolokra

Mire jó egy fali konzol?

A fali konzolok ma már többféle típusban elérhetőek, de nem minden webshop rendelkezik olyan hatalmas kínálattal, mint a HDPlanet.eu. A fali tartók segítségével a televíziók sokkal könnyebben, praktikusabban és biztonságosabban elhelyezhetők és pozícionálhatók. A modern fali konzolok segítenek, a tökéletesen belátható képernyő nem álom többé!

Másik óriási előnye a fali konzol vásárlásnak, hogy nem egy komódon árválkodik a televízió, hanem szépen, akár a nappali díszeként is egy praktikus fali tartón foglal helyet. Ne feledje az így felszabaduló helyet sem, amit nyugodtan hasznosíthat!

A fali konzolok biztonsági szempontból sem utolsók, hiszen rengeteg ráeséses baleset történik főleg a gyerekek körében. Talán Ön sem tudta, de az USA-ban 17 000 kisgyerek sérül meg a televíziós balesetekben. Többet erről itt olvashat: (http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996).

A gyerekek akár játék közben is ráugranak, nekiszaladnak, magukra rántják a televíziókat. Ha belegondolunk, hány kilogrammot nyom egy ilyen tévé, akkor érdemes inkább a fali konzolok mellett döntenie.

Mi alapján válassza ki a megfelelő fali konzolt?

Mi ebben is segítünk, hiszen webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy a konzolokat kategóriákba soroltuk televízió típusok szerint a könnyebb áttekinthetőség érdekében.

          -          itt összegyűjtöttük a LED televíziók fali konzoljait: fali konzolok LED televíziókhoz

          -          itt összegyűjtöttük az LCD televíziók fali konzoljait: fali konzolok LCD televíziókhoz

          -          itt összegyűjtöttük a plazma televíziók fali konzoljait: fali konzolok plazma televíziókhoz

Miután sikerült a megfelelő típusú fali tartót kiválasztania, az adatlapok segítségével folytathatja tovább a termék szűkítését. Az adatlapokon minden további fontos információt feltüntettünk. VESA méret, tömeg, képernyőátló.

Hogyan lehet megmérni a VESA méretet és mi is az?

Sokan nem is tudják, hogy mi az a VESA méret. A VESA egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság hívott életre. Mint ahogyan azt a neve is sugallja, a szórakoztató elektronikai termékek szabványosításával foglalkozó cégről van szó.

Önnek meg kell mérnie a tévé hátulján található furatok közötti távolságot az Ön televíziójának VESA méretéhez. Ezekre a furatokra kerül majd fel az Ön által kiválasztott fali konzol.

           -          A mérést mindig a furatok középpontjától kezdje és így mérjen távolságot!

           -          Egy átlagos VESA méret így néz ki: VESA 200x100 mm

           -          A furatok közötti vízszintes távolság adja a méret első számát (pl. 200 mm)

           -          A furatok közötti függőleges távolság adja a méret második számát (pl. 100 mm)

Kiválasztáskor fontos a televízió súlya és a képátmérője

Miután kiválasztotta a megfelelő televízió kategóriát, következhet a képátmérő szerinti választás. Minden egyes konzol adatlapján feltüntetésre kerül a képméret. Pl. 25,4-102 cm. Ez azt jelenti, hogy az éppen megtekintett falikonzol nem ajánlott 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képernyőátmérőjű televíziókhoz. Fontos, hogy ezt betartsa, hiszen a tévénézés élménye is elrontható egy hibásan megválasztott fali konzollal.

Ezután a televízió súlyát kell megtekintenie. Fontos, hogy ne lépje túl a konzolok maximális terhelhetőségét, hiszen egy túlterhelt fali konzol pillanatok leszakadhat és károsodhat az Ön tévéje! Soha ne válasszon olyan konzolt, ami nem bírja megtartani az Ön televízióját!

Kollégáink készségesen válaszolnak az Ön kérdéseire. Elérhetőségeinken megtalál bennünket, vagy az adatlapok segítségével is tehet fel kérdéseket. Ha bármikor úgy érzi, hogy elakadt a kiválasztási folyamatban, bátran éljen ezzel a lehetőséggel, hiszen mi Önökért vagyunk és segítünk megtalálni a tökéletes fali tartót.

A HDPlanet.eu már másnapi házhozszállítást is vállal Nagykanizsa területén 3 év garanciával  

A HDPlanet.eu teljes fali konzol kínálatára jár a meghosszabbított 3 év garancia, amelyet érdemes is kihasználni. Ez a lehetőség a legtöbb üzletben nem elérhető! Mivel mi biztosak vagyunk konzoljaink minőségében, így a garanciát bátran vállaljuk az általunk forgalmazott fali konzolokra.

Nagykanizsa teljes területén élhet az ingyenes házhozszállítás lehetőségével. A 13 óráig leadott rendeléseket munkanapokon már másnap kiszállítjuk. Amennyiben rendelése 13 óra után érkezik be, úgy a rákövetkező nap szállítjuk ki Nagykanizsán a fali tartókat!