Nagykőrösről is leadhatja fali konzol megrendelését, mert extra gyorsan házhoz szállítjuk

A HDPlanet.eu-nál odafigyelünk arra, hogy konzol kínálatunk Magyarország legtöbb városában is elérhető legyen, így van ez Nagykőrösön is. Munkanapokon akár már másnapi házhozszállítással is megvásárolhatja a biztonságos konzolokat!

Két kiemelt előny, ha a HDPlanet.eu-net választja:

-          jóval a megszokott bolti árak alatt rendelheti meg a konzolokat

-          meghosszabbított 3 év garanciát adunk minden egyes nálunk megvásárolt konzolra

Mire tudja használni a konzolt és miért fontos?

A nagyképernyős televíziók egyik kötelező kiegészítője is lehetne a konzol, hiszen nagyon biztonságos kihelyezést biztosít. A másik fontos előnye, hogy esztétikusan lehet rajta kihelyezni a televíziókat, így nappalijában hely szabadul fel és megszűnik a rendetlen kinézet is. A televíziók sokkal jobban pozícionálhatók.  

Sok családban előtérbe kerül a biztonság, főleg akkor, amikor kisgyermek érkezik. Amerikában évente sajnos 17 000 gyermek szenved balesetet, mert rájuk zuhan a nehéz nagyképernyős televízió. A Today című lapban megjelent egy cikk, ide kattintva elolvashatja: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Melyik lehet az Önnek megfelelő konzol?

Minden egyes nagyképernyős televízió típushoz külön konzol illik. Mi csoportosítottuk ezeket, hogy Ön jobban és gyorsabban tudjon dönteni:

-          ide kattintson, ha a LED televíziókhoz tartozó fali konzol kínálatra kíváncsi: LED fali konzol  

-          ide kattintson, ha a LCD televíziókhoz tartozó fali konzol kínálatra kíváncsi: LCD fali konzol 

-          ide kattintson, ha a plazma televíziókhoz tartozó fali konzol kínálatra kíváncsi: plazma televízió fali konzol 

Hogy a legjobb döntést hozza, tekintse át az adatlapokat és a következő adatokat is egyeztesse: VESA méret, tömeg és képernyőátló. Valószínűleg mérésre is szükség lesz, ezért ezeket mindenképpen végezze el.

Mit takar a VESA méret?

A VESA, egy szabvány, melyet a szórakoztató elektronikai termékek szabványosítására alakítottak ki. Erről bővebb információkat itt talál: https://en.wikipedia.org/wiki/VESA

A VESA méretet a televízió hátulján elhelyezkedő furatok közötti távolságok alapos lemérésével tudja meghatározni. Méréseket úgy végezzen, hogy mindig a furatok középpontjától mérjen.

Egy valós példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A további kiválasztáshoz fontos a televízió képátmérője és súlya

A nálunk kapható konzolok adatlapján feltüntettük, az úgynevezett képméretet, amely így néz ki: 25,4-102 cm. Ebben az esetben az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

A következő lépés a maximális terhelhetőség kiválasztása. Fontos, hogy az adatlapokon megtalálható ajánlásoktól egyáltalán ne térjen el, különben a konzol leszakadhat és a televízió összetörhet.

Nagykőrösi vásárlóink otthonába kiszállítjuk a megvásárolt minőségi konzolokat

Konzoljainkat Nagykőrös teljes területére kiszállítjuk, munkanapokon akár már másnap is, de ehhez 13 óráig le kell adnia megrendelését. Ha a rendelése később érkezik be, akkor azt a rákövetkező munkanap szállítjuk ki.

Ne feledje, a konzolokra 3 év garanciát biztosítunk a megszokott 1 év helyett. Válassza cégünket és mi minőséget és esztétikumot szállítunk otthonába!