Fali konzolok Nyíregyházára

A HDPlanet.eu fontosnak tartja, hogy minden magyar városban elérhetővé tegye fali konzol kínálatát, s nincs ez máshogy Nyíregyháza városával sem! Nyíregy az ország egyik legszebb városa, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ékköve, így büszkén kínálunk 3 kiemelt előnyt a nyíregyházai vásárlók számára:

      1.       Ön a bolti árak töredékéért juthat minőségi fali konzolhoz, s ehhez ki sem kell mozdulnia nyíregyházai otthonából!

      2.       Hiszünk termékeink minőségében, így nem csak 1, hanem 3 év garanciát vállalunk rájuk!

      3.       Tudjuk, hogy fontos a gyorsaság is, így akár már másnap kézhez veheti Nyíregyházán a megrendelt konzolt!

De miért rendelne fali konzolt Nyíregyházára?

A fali konzolok olyan előnyökkel rendelkeznek, melyek ugyanúgy érvényesülnek Nyíregyházán, mint Budapesten, Szombathelyen vagy Debrecenben is! Egy modern konzol feldobja a szobát, eltűnik a nehézkes tévéállvány vagy komód, a tévét ezentúl majd egy szuper fali konzol tartja!

A tévézés élménye teljesebbé válik, a képet nem egy olyan eszköz szolgáltatja majd, ami be van suvasztva valahova, hanem egy tiszta és kellemes környezetben található!

Fontos kiemelni a fali konzol szerepét a gyermekek biztonságánál is! Évente mintegy 17000 gyerek sérül meg csak Amerikában (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996), amikor is a kisgyermekek magukra rántják a tévét. Magyarországon nem készülnek ilyen statisztikák, de a nagyképernyős tévék robbanásszerű elterjedése okán valószínűleg itthon is problémát okoznak az ilyen balesetek.

A gyermekek védelmét szolgáló alapítványok többek között a fali konzolok alkalmazását tartják megfelelőnek a hasonló balesetek elkerüléséért, hiszen egy konzol olcsó, könnyen beszerezhető, könnyen felszerelhető és nem rontja a tévézés élményét.

Fali konzol rendelése Nyíregyházára

Ha Ön fali konzolt szeretne rendelni Nyíregyházára, csupán néhány adatra lesz szüksége a vásárlás megkezdéséhez. Első lépésként ki kell választania, hogy milyen típusú tévéhez keres konzolt. Fontos ugyanis tudni, hogy nem mindegyik fali konzol használható az összes tévéhez, a választás a kínálatunk csoportokba rendezésével segítjük elő:

        -          Ha Önnek LED tévéje van, és ehhez keres fali konzolt, akkor a LED tévé fali konzol csoportunk az Önnek való hely

        -          Ha Önnek LCD tévéje van, és fali konzolt szeretne vásárolni hozzá, akkor az LCD tévé fali konzol csoportban találja ezeket a konzolokat

        -          Ha Ön plazma tévével rendelkezik, az ehhez való fali konzolokat a plazma tévé fali konzol csoportban láthatja

A megfelelő csoportban való tallózást Ön bármikor elkezdheti, s kedvére böngészhet a jobbnál-jobb konzolok között. A rendelés véglegesítéséhez azonban 3 adatot figyelnie kell, ezek pedig a tévé súlya, a tévé képernyőátmérője és a készülék VESA mérete.

Minden konzol adatlapján feltüntetésre került egy maximális terhelhetőség érték, mely azt mutatja, hogy az adott konzol maximum milyen súlyú tévét képes még biztonságosan megtartani. Ha ennél az értéknél nehezebb televízióval van használva a konzol, a tévé vagy a konzol is véglegesen tönkre mehet.

A konzolok adatlapján szerepel az a képernyőméret-tartomány is, amelyhez ajánlott a konzol használata. Ha Ön ennél a tartománynál kisebb vagy nagyobb átmérőjű tévét használna a fali konzolhoz, a tévézés élménye csorbulhat, ezért nem ajánlott!

A VESA méret pedig a harmadik olyan adat, amit Önnek a konzol adatlapján figyelnie kell. A konzolok VESA lapban végződnek, ez kerül felcsavarozásra a tévé hátuljára. A készülék hátulján ehhez gyári furatok találhatóak, ezekbe kell betekerni a csavarokat.

Önnek nincs más dolga, mint lemérni a tévé hátán lévő furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot. A vízszintes távolság adja a VESA méret első számát, a függőleges pedig a másodikat. Pl. egy 200 mm-es vízszintes és 100 mm-es függőleges távolság egy VESA 200x100 mm-es méret jelez, ezt kell keresnie a konzol adatlapján!

Házhozszállítás már másnap, egész Nyíregyházán

Természetesen egyetlen kiváló termék sem jelent sokat, ha sokáig kell várni rá! A HDPlanet.eu ezt felismerte, ezért kínál akár már másnapi házhoz szállítást bármilyen nyíregyházai címre!

Amennyiben Ön 13 óráig megrendeli a kívánt fali konzolt, azt már a következő munkanap házhoz szállítjuk Nyíregyházán, amennyiben 13 óra után érkezik be a rendelés, a házhoz szállítás 1 munkanappal később történik meg.

Ha bármilyen kérdése van a rendelési folyamattan kapcsolatosan, vagy tudni szeretné, hogy az Ön adott tévétípusához milyen fali konzolok elérhetőek, kérje kollégáink ingyenes tanácsát! Több éves tapasztalatunk és hűséges vásárlóink nagy száma mutatja, hogy a HDPlanet.eu-nál mindig a vásárló az első!

Nyíregyházai Postapontok:

Butykatelep posta 4246 Nyíregyháza Benkő István utca 1.

Nyíregyháza 1 posta 4401 Nyíregyháza Bethlen Gábor utca 4.

Nyíregyháza 1 posta - Postahelyi kézbesítés 4401 Nyíregyháza Bethlen Gábor utca 4.

Nyíregyháza 10 posta 4410 Nyíregyháza Család utca 51/b.

Nyíregyháza 11 posta 4411 Nyíregyháza Debreceni út 248.

Nyíregyháza 2 posta 4402 Nyíregyháza Állomás tér 1-2.

Nyíregyháza 3 posta 4403 Nyíregyháza Szent István utca 71.

Nyíregyháza 4 posta 4404 Nyíregyháza Prága utca 5/a

Nyíregyháza 5 posta 4405 Nyíregyháza Margaréta utca 48.

Nyíregyháza 6 posta 4406 Nyíregyháza Stadion utca 14/a

Nyíregyháza 7 posta 4407 Nyíregyháza Ungvár sétány 9.

Nyíregyháza 8 posta 4432 Nyíregyháza Kollégium  56.

Nyíregyháza 9 Oros posta 4551 Nyíregyháza Fő utca 7.

Nyíregyháza Felsősima Kirendeltség 4401 Nyíregyháza Cimbalom utca 2.

Nyíregyháza Egyetemi kirendeltség 4401 Nyíregyháza Sóstói út 31/b.

Nyíregyháza Jósaváros posta 4413 Nyíregyháza Korányi Frigyes utca 23.

Nyíregyháza Rozsrétszőlő postapartner 4435 Nyíregyháza Fenyő út 1.

Nyíregyházai Coop Postapontok:

70032 sz. Coop üzlet 4400 Nyíregyháza Fészek utca 141.

Nyíregyházai Mol Postapontok:

56115 sz. MOL töltőállomás 4400 Nyíregyháza Széna tér 5.