Fali konzol már orosházi kiszállítással is rendelhető

A HDPlanet.eu már Orosháza egész területén vállalja teljes fali konzol kínálatára a kiszállítást. Érdemes most benézni és kiválasztani a megfelelő tartót. A fali konzol akár már másnap kiszállításra kerülhet függően a rendelés leadásának időpontjától.

Miért a HDPlanet.eu-nál rendelje meg?

-          mert jóval a megszokott bolti árak alatt vásárolhat teljes kínálatunkból

-          meghosszabbított, 3 éves garanciát kínálunk konzoljainkra

Miért érdemes konzolt beszerezni a lapos képernyős televíziókhoz?

A konzolok nagyon praktikusak, hiszen könnyen pozícionálhatók és nagyon biztonságosak. Nem kell többé azzal foglalkoznia, hogy hova helyezze a tévét, hogy jól lássa a képernyőjét. Webshopunk kínálatában a fix, dönthető és karral rendelkező konzolok teljes kínálatát megtalálja.

Kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánljuk, hiszen a gyermekek biztonsága elsődleges szempont. Íme, egy cikk, amely az amerikai Today magazinban jelent meg: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Amerika területén évente 17 000 gyermek sérül meg olyan balesetekben, amikor magukra rántják a lapos képernyős tévéket és azok súlyos sérüléseket okoznak. Fali konzollal ez mind kiküszöbölhető.

Milyen a tökéletes konzol?

A tökéletes konzol teljesen jól illeszkedik az Ön televíziójához és olyan módon állíthatja be, ahogyan Ön szeretné. Konzoljainkat televízió típusok szerint csoportosítottuk a könnyebb áttekinthetőség érdekében:

-          ide kattintson a LED televíziókhoz tartozó fali konzol kínálathoz: LED fali konzol  

-          ide kattintson az LCD televíziókhoz tartozó fali konzol kínálathoz: LCD fali konzol 

-          ide kattintson a plazma televíziókhoz tartozó fali konzol kínálathoz: plazma televízió fali konzol 

További méréseket szükséges végeznie ahhoz, hogy a legjobb módon tudja kiválasztani a konzolt. Az adatlapokon megtalálja a VESA méret, tömeg és képernyőátló adatokat. Ezekhez az adatokhoz szükségesek a mérések.   

Mi az a VESA méret és hogyan tudja meghatározni melyik fali tartó illik a legjobban televíziójához?

A VESA egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakított ki. Kimondottan a szórakoztató elektronikai termékek szabványosításával foglalkoznak.

A televízió hátulján helyezik el a gyártók a VESA furatokat, amelyek közötti távolság adja ki a VESA méretet. Mindig a furatok középpontjától mérjen.

A VESA méret így néz ki: pl. 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A lapos képernyős televízió képátmérője és súlya

Minden konzol adatlapján feltüntettünk egy képméretet, amely így néz ki: 25,4-102 cm. A feltüntetett méret szerint az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező lapos képernyős tévékhez nem ajánlott.

A fali konzolok csak egy bizonyos maximális súllyal terhelhetők meg. A konzolok adatlappján ezt a súlyhatárt minden esetben feltűntettük, ettől ne térjen el, mert baleset lehet a következménye. A túlterheléstől leszakadhat a konzol!

Kérdés esetén munkatársaink szívesen segítenek, sok éves tapasztalattal rendelkeznek a szórakoztatóelektronika terén.

Orosházi otthonába már másnap házhoz szállítjuk a konzolt 3 éves garanciát biztosítva rá

A HDPlanet.eu minőségi konzol kínálatával, a hagyományos bolti árak alatt jóval alacsonyabb áron kínálja konzoljait 3 éves garancia vállalással.

A 13 óráig leadott rendelését munkanapokon már másnap kézbesíti a futárszolgálat. Később leadott rendelésére a rákövetkező munkanapon számíthat. Orosháza teljes területén végzünk kiszállítást.