Fali tartó Oroszlányon

Fali tartó Oroszlányon

Cégünk, a HDPlanet.eu oroszlányi lakosok számára is elérhetővé tette teljes fali tartó kínálatát. Nézzen be hozzánk, hiszen minőségi termékeinkre 3 év garanciát vállalunk más üzletekben elérhető 1 év garancia helyett. Tartóink megfizethetők, a hagyományos bolti árak alatt vásárolhatnak már Oroszlányról is.

Fali tartóink rengeteg előnyt biztosítanak

Nézzük a legfontosabbat, a biztonság kérdését. Otthonainkban a gyerekek sokszor szaladgálnak, s sajnos ilyenkor különböző balesetet szenvedhetnek a tévék miatt. Amerikában készült felmérés erről, ott évente 17000 gyerek sérül meg így.

A Today pontosan ezzel kapcsolatosan jelentetett meg egy cikket. Ide kattintva olvashatja: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996.

A tévékkel kapcsolatos balesetek a legkönnyebben fali tartókkal előzhetőek meg, nézzen körül kínálatunkban Ön is!

Az már csak plusz előny, hogy az Ön otthona is sokkal lakhatóbb és élhetőbb lesz, hiszen a tévétartó komódok végre felszabadulnak és rendeltetésszerűen használhatók.

Fali konzoljainkat televízió típusonként soroltuk be

Webshopunkban a fali tartókat televízió típusonként választhatja ki:

          -          LCD tévéhez keres fali tartót? Ide kattintson!

          -          LED tévéhez keres fali tartót? Ide kattintson!

          -          Plazma tévéhez keres fali tartót? Ide kattintson!

Már csak pár mérést kell elvégeznie! Önnek szüksége lesz a televízió súlyára, a képernyő átmérőjére és a VESA méretre.

A VESA méret tulajdonképpen a felfogatási méretet jelöli. A VESA furatok a tévék hátulján helyezkednek el vízszintesen és függőlegesen is. A furatok közötti távolságok megmérésével határozhatja meg a VESA méretet. Például: VESA 100x100 mm (vízszintes illetve függőleges távolság).

A webshopunkban árult tartóknak maximális teherbírása van. Figyeljen oda, hogy ezt soha ne lépje túl, mert a tartó leszakadhat, ellenőrizze a konzol adatlapok maximális terhelhetőségi értékét!

A képméret a televíziók képernyő átmérőjének meghatározásával választható ki, pl: 25,4-102 cm-es képméret. Ezek a számok intervallumokat jelölnek, ha az Ön tévéjének képernyő átmérője beleesik a megadott tartományba, akkor a tartó illeszkedik a készülékhez.

Ezután nincs más hátra, mint a rendelés leadása. Ha Ön 13 óráig leadja rendelését, akkor munkanapokon már másnap kiszállítjuk oroszlányi otthonába a konzolt. Ha később adja le a rendelést, akkor a fali konzolt a rákövetkező munkanap szállítjuk ki.

Szakképzett kollégáink mindenben segítségére lesznek, keresse őket az elérhetőségeinken. Adatlapjainkon keresztül is felteheti kérdéseit. Rendelje meg fali konzolját még ma!