Fali konzolok Ózdra

A HDPlanet.eu széleskörű fali konzol kínálattal rendelkezik az Ózdiak számára is. Ha Ön ózdi, ne habozzon kihasználni a következő 3 előnyt:

         1.       a HDPlanet.eu árai sokkal alacsonyabbak, mint a hagyományos bolti árak!

         2.       nem csak 1 év garanciát adunk, a fali konzolokra 3 év garancia jár!

         3.       a megrendelt fali konzolt akár már másnak kézhez veheti Ózdon!

A fali konzolok előnyei

A fali konzol egy igazán modern dolog, hiszen a törékeny nagyképernyős tévét biztonságosan rögzíti, emellett pedig nagyon jól néz ki! A konzolok kialakítása, formavilága tökéletesen illeszkedik a tévék kecses vonásához, együtt egy profi megoldást kínálnak a tévézésre.

A kiváló megjelenés mellett a fali konzolok használata megszünteti a balesetveszélyt is, mely főleg a legkisebbeknél jelentkezik. Tudta, hogy évente nagyon sok kisgyermek sérül meg, mert magukra rántják a tévét, ráugranak vagy a nagyobb testvér rosszalkodik? Az USÁ-ban például évente 17000 kisgyerek sérül meg (http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996). A fali konzol használata kétségkívül az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb módja a gyermekek védelmének

A rendelés menete

Az Ön tévéje plazma tévé? Vagy LCD-, esetleg LED technológiát használ a megjelenítésre? Ez azért fontos, mert egyes konzolok nem használhatóak minden tévéhez. Hogy Ön ki tudja választani a megfelelő konzolt, a kínálatunkat csoportosítottuk:

        -          Itt találja a LED tévék konzoljait: LED fali konzolok

        -          Itt pedig az LCD tévék konzoljait: LCD fali konzolok

        -          S végül itt a plazma tévék konzoljait: Plazma fali konzolok

Ha átböngészi a kínálatot, láthatja, hogy a fali konzolok részletes adatlappal rendelkeznek. Az adatlapokon szerepel egy maximális terhelhetőség nevű érték, ez mutatja meg, hogy a konzol milyen nehéz tévét bír el. Ha az Ön tévéje nehezebb, mint amit elbírna a fali konzol, akkor egész egyszerűen válasszon egy nagyobb teherbírású konzolt!

A konzolok adatlapja azt is meghatározza, hogy milyen képernyő átmérőjű tévékkel használható a konzol, pl. 23,4-110 cm. Ha a megadott értéknél nagyobb vagy kisebb tévével használná a konzolt, akkor a tévézés élménye nem lesz ideális.

Fontos még az Ön tévéjének VESA mérete. A VESA méret egy szabványt jelöl, hiszen a fali tartók egy VESA lapban vagy más néven VESA tálcában végződnek. Ez a lap lesz összecsavarozva az Ön tévéjével, így meg kell találni az egyező méretet.

Az Ön tévéjének VESA méretét egyszerűen meghatározhatja, hiszen csak meg kell néznie, hogy a tévé hátulján található furatok milyen távol vannak egymástól. Csak mérje le a furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot, s máris megvan a VESA méret, pl. VESA 200x100 mm. A konzolok adatlapján láthatja, hogy ez az érték megegyezik-e a konzol VESA méreteinek valamelyikével.

Mindig a furatok középpontjától mérjen, így a pontos értékeket kapja!

Másnapi házhozszállítás Ózdon

A HDPlanet.eu felismerte, hogy a mai, rohanó világunkban nem elég csupán a minőséget biztosítani, hanem a megrendeléseket gyorsan teljesíteni is kell! Nálunk nem kell attól tartania, hogy a megrendelés több részlegen fut át, ahol mindenhol napokat kell várnia, a megrendelt fali konzolokat akár már másnap fel is szerelheti!

Ehhez nem kell mást tennie, mint rendelését 13 óráig leadni: a 13 óráig beérkezett rendeléseket már a következő munkanap házhoz szállítjuk egész Ózd területén. Ha a rendelés 13 óra után fut be, akkor pedig a rákövetkező munkanapon kerül kiszállításra.

Ha bármilyen segítségre van szüksége a rendelési folyamat során, vagy nem biztos abban, melyik konzol a jó megoldás az Ön tévéje számára, csak lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, szívesen segítünk a választásban!

Ózdi PostaPontok:

Ózd - Tábla kirendeltség 3601 Ózd Kőalja út 151.    

Ózd - Uraj posta 3621 Ózd Uraji út 50.   

Ózd 1 posta 3601 Ózd Munkás utca 14.   

Ózd 10 - Somsálybánya posta 3662 Ózd Vörösmarty út 4.   

Ózd 11 - Szentsimon posta 3625 Ózd Barátság út 6.   

Ózd 3 - Sajóvárkony posta 3603 Ózd Mekcsey út 62.   

Ózd 7 posta 3607 Ózd Árpád vezér út 25.   

Ózd Center posta 3651 Ózd Centeri út 7-9.

Ózdi Coop PostaPontok:

70079 sz. Coop üzlet 3600 Ózd Bolyki főút 67.    

70080 sz. Coop üzlet 3600 Ózd József Attila út 33.   

70081 sz. Coop üzlet 3600 Ózd Mekcsey István út 153.

Ózdi Mol PostaPontok:

51325 sz. MOL töltőállomás 3600 Ózd Vasvár út 125.