A fali tartókat Pápa egész területére kiszállítjuk

A HDPlanet.eu-nál kiemelten odafigyelünk arra, hogy konzol kínálatunk Magyarország legtöbb városában is megvásárolható és elérhető legyen, így van ez Pápán is. Akár másnapi házhozszállítással is megvásárolhatja a biztonságos konzolokat!

Két további előny, a HDPlanet.eu-nál történő vásárlás esetén:

-          Ön jóval a megszokott bolti árak alatt intézheti konzol vásárlását

-          emellett meghosszabbított 3 év garanciát kínálunk konzoljainkra

Mire is jó a konzol?

Webshopunk kínálatában számtalan fali konzol található. Többféle típusban léteznek a konzolok, hiszen minden televízió típushoz más tartó illik. A termék használatával a televíziók sokkal jobban pozícionálhatók és elhelyezésük is biztonságosabb az eddigi megoldásoknál. Nem kell többé szenvednie a beláthatatlan képernyő miatt, hiszen segítségünkkel a lakás bármely pontján nézheti a televíziót.  

Sok családban előtérbe kerül a biztonság, főleg a kisgyermekes családoknál. Talán nem tudja, de Amerikában évente sajnos 170 000 gyermek - a nagyképernyős televíziók hibás elhelyezése miatt – szenved akár halálos balesetet is. A Today című lapban megjelent egy cikk, amely ezt a témát boncolgatja: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Válassza inkább a fali tartót, nehogy gyermeke is baleset áldozata legyen!  

Melyik a megfelelő konzol?

Mint már előzőekben is írtuk egyáltalán nem mindegy, hogy melyik konzolt választja televíziójához, hiszen ezek közül nem mindegyik illik az Ön tévéjéhez. Vásárlóinknak segítséget nyújtottunk azzal, hogy csoportosítottuk a nálunk kapható konzolokat televízió típusok szerint:

-          a LED televíziókhoz tartozó fali konzol kínálat itt érhető el: LED fali konzol  

-          az LCD televíziókhoz tartozó fali konzol kínálat itt érhető el: LCD fali konzol 

-          a plazma televíziókhoz tartozó fali konzol kínálat itt érhető el: plazma televízió fali konzol 

Még további mérésekre is szüksége lesz, hogy döntése teljesen igényeinek megfelelő legyen. Az adatlapokon feltüntettük azokat az adatokat, amelyek segítik a választásban: VESA méret, tömeg és képernyőátló.   

Mi az a VESA méret és hogyan tudja meghatározni melyik konzol való televíziójához?

A VESA, egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakított ki. Kimondottan a szórakoztató elektronikai termékek szabványosításával foglalkoznak.

A VESA méretet a televízió hátulján elhelyezkedő furatok lemérésével tudja meghatározni. A VESA méret a furatok közötti távolság lemérésével határozható meg. Mindig a furatok középpontjától mérjen, ez nagyon fontos.

Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A televízió képátmérője és súlya

Minden egyes konzol adatlapján feltüntettük, az úgynevezett képméretet, amely így néz ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti pontosan, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott. Ha élményekkel teli szórakozásra vágyik, akkor mindenképpen tartsa be ajánlásunkat.   

Minden falitartó maximális terhelhetőséggel rendelkezik, ettől eltérni nem szabad. Mindig a televíziók súlyához kell kiválasztania a megfelelő konzolt, nehogy az később a használat során leszakadjon. Soha nem szabad túllépni a meghatározott súlyhatárt, különben balesetet okozhat a leszakadt tartó!

Munkatársaink mindig rendelkezésére állnak, ha kérdés merülne fel Önben. Az adatlapokon keresztül is kapcsolatba tud lépni velünk, vagy a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Pápára már másnap házhoz szállítjuk a konzolokat és 3 év garanciát biztosítunk

A HDPlanet.eu minőségi konzol kínálatával, 3 éves garancia vállalással, a hagyományos boltok kínálatával szemben megfizethető árakkal várja az Ön megrendelését. 

Ha Ön 13 óráig leadja megrendelését a fali konzolra, akkor munkanapokon már másnap várhatja a futárt a termékkel. Ha később tud csak rendelést leadni, akkor a rákövetkező napon érkezik meg a megrendelt termék. Pápa egész területére kiszállítunk.