Fali konzol Pécelre

A HDPlanet.eu a péceli lakosok számára is a lehető legjobb kiszolgálást nyújtja, hiszen a megrendelt fali konzolokat már másnap házhoz szállítja! Ha ez még nem elég, akkor további 2 érvünk is van, miért a HDPlanet.eu kínálatát válassza Pécelről:

          -          nálunk a bolti árak töredékéért juthat fali konzolhoz!

          -          nálunk nem 1, hanem 3 év garancia jár minden termékre!

A fali konzolok előnyei

De mi az oka annak, hogy Magyarországon is egyre többen használnak fali konzolt a laposképernyős tévéjükhöz? Milyen előnyt adhat egy fali konzol?

Az előnyök sokrétűek, az egyik legfontosabb, hogy a fali konzollal biztonságossá válik a napjainkban gyakran 1 méteres képernyővel is rendelkező tévék használata. Tudta, hogy csak az USÁ-ban 17000 kisgyerek sérül meg évente valamilyen tévével kapcsolatos balesetben (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? Fali konzol használatával ettől többé nem kell tartania!

Nem beszélve arról, hogy ha fali konzolra helyezi tévéjét, a nappali sokkal barátságosabb és modernebb lesz, a felszabaduló helyen pedig más, hasznos dolgokat tárolhat!

Hogyan válasszon fali konzolt?

Először is érdemes tudni, hogy nem minden típusú tévéhez illeszkedni minden fali konzol. Válasszon az alábbi linkeken, az Ön tévéjének megfelelő fali konzolt:

            -          Ha Önnek LCD televíziója van, ide kattintson!

            -          Ha Ön LED tévével rendelkezik, itt folytassa!

            -          Plazma tévé tulajdonosként pedig itt találja a fali konzolokat!

A vásárláshoz még szüksége lesz 3 adatra:

           1.       a tévéjének VESA felfogatási méretére

           2.       a tévé súlyára

           3.       a tévé képernyőjének átmérőjére

A VESA felfogatási méret mutatja meg az Ön televíziójának hátulján lévő furatok közötti távolságot. A furatok közötti vízszintes és függőleges távolság mm-ben mutatja meg a felfogatási méretet, pl. VESA 100x100 mm.

Minden fali konzol rendelkezik egy maximális terhelhetőségi értékkel, amely megmutatja, hogy maximum milyen tömegű tévét bír megbízhatóan megtartani a konzol. Ennél nehezebb tévék használata a konzol és/vagy a tévé végleges károsodását okozhatja!

A konzolok adatlapján megadásra került az is, hogy milyen átmérőjű képernyőkhöz használhatóak, pl. 25,4-102 cm-es képméret.

Ha ezekkel az adatokkal Ön rendelkezik, nézze át a fali konzol kínálatunkat, s válassza az Önnek legmegfelelőbb terméket! Ha 13 óráig leadja rendelését, a kiválasztott fali konzolt házhoz szállítjuk már a következő munkanap, egész Pécel területén! A 13 óra után beérkező rendelések a rákövetkező munkanapon kerülnek kiszállításra a péceli lakosoknak.