Fali konzol Salgótarjánba

A HDPlanet.eu a fali konzolok széles kínálatával várja a salgótarjáni vásárlókat is! Rögtön felsorolunk 3 olyan okot, ami miatt kínálatunk még vonzóbb lesz az Ön számára is:

           1.       Az általunk forgalmazott fali konzolokra a máshol megszokott 1 éves garanciavállalás helyett 3 év garanciát nyújtunk

           2.       A konzolok a weboldalunkon keresztül a hagyományos bolti árak töredékéért megvásárolhatóak

           3.       Akár már másnap házhoz szállítjuk a megrendelt fali konzolt, Salgótarján egész területén!

Miért jó, ha fali konzolra szereljük a televíziónkat?

A fali konzolra szerelt televízió modern megoldás, a lehető legkényelmesebb betekintési szöget nyújtja a tévét nézők számára. A dönthető, illetve karos konzolok további extra beállítási lehetőséget biztosítanak!

Ha a tévé felkerül a fali konzolra, akkor felszabadul a korábban tévét tartó állvány, komód vagy szekrény, melyet más célokra használhatóak. Több lesz a hely, főleg, ha a korábbi tévétartóra már nem lesz szükség a szobában!

A fali konzol alkalmazása az elsőszámú baleset megelőzési megoldás, külföldön majdnem minden háztartásban használják. Tudta, hogy csak az Amerikai Egyesült Államokban évente 17000 gyermek sérül meg a nem megfelelően rögzített televíziók miatt (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? A fali konzol felszerelésével az Ön televíziója is biztonságossá válik, s többé nem kell attól félni, hogy a gyermek magára rántja a készüléket!

A megfelelő fali konzol kiválasztásának lépései

A megfelelő fali konzol kiválasztásához először is ki kell választani a tévé típusának megfelelő kategóriát. Fontos, hogy nem minden konzol illeszkedik az összes tévéhez, segítségképp a HDPlanet.eu kínálatában megtalálható fali konzolokat tévé típusok szerint csoportosítottuk:

             ·         az LCD tévék konzoljai itt találhatóak: fali konzol LCD tévéhez

             ·         a LED tévék konzoljai itt kerültek felsorolásra: fali konzol LED tévéhez

             ·         a plazma tévék konzoljai itt láthatóak: fali konzol plazma tévéhez

A megfelelő típus után meg kell határozni a televízió VESA méretét, amelyet a tévé hátlapján látható furatok távolsága ad meg. Az alábbi kép mutatja a furatok lemérését:

A VESA méret meghatározásának első lépéseként meg kell mérni a furatok közötti vízszintes távolságot (a futatok középpontjától mérve), majd utána a függőleges távolságot is. Ez a két szám adja meg a VESA méretet, pl. 200 mm-es szélesség és 100 mm-es magasság a VESA 200x100 mm-es méret jelenti. A fali konzolok közül azok felelnek meg a televíziónak, melyek felsorolják a televízió VESA méretét is.

A VESA méreten felül fontos még a televízió tömege és a képernyőjének átmérője is. Minden konzolnak van egy maximális terhelhetősége, amelynél nagyobb tömegű televíziót nem tud megbízhatóan hordozni. Kiemelt fontosságú, hogy Ön csak olyan fali konzolt válasszon, amely az adatlapja alapján képes az Ön televíziójának tömegét megtartani!

A tömeg mellett fontos még a televízió képernyőjének átmérője is, melyet a tévégyártó inch-ben, vagy cm-ben ad meg. Az inch értéket egy ” jellel jelölik (pl. 38”), a cm-ben számolt érték az inch-ben számolt érték 2,54-szorosa. Pl. 38” = 96,52 cm. A HDPlanet.eu-n található fali konzolok adatlapján mindig feltüntetésre kerül egy képernyőátmérő-tartomány, mely jelzi, milyen átmérőjű képernyőhöz használható az adott fali konzol.

Másnapi házhozszállítás Salgótarján egész területén

A HDPlanet.eu-nál felismertük azt, hogy a megrendelések teljesítésének gyorsasága kiemelten fontos az ügyfelek számára. Éppen ezért biztosítunk másnapi házhozszállítást Salgótarján egész területén, így Ön a megrendelt terméket már másnap kézhez kaphatja!

Ehhez nem kell mást tennie, mint megrendelését 13 óráig leadni, ekkor már a következő munkanap használatba veheti a vadiúj fali konzolját! A 13 óra után beérkező rendeléseket a rákövetkező munkanapon kézbesítjük!

Ne habozzon, nézzen körül fali konzol kínálatunkban, válassza ki az Önnek megfelelő típust, s nézzen tévét az új konzolján akár már holnaptól!