Siófokon is elérhetőek nagyképernyős televíziókhoz kínált 3 év garanciával rendelkező fali tartóink

Most érdemes fali tartót vásárolni, hiszen jóval a hagyományos bolti árak alatt kínáljuk 3 év garanciával minőségi termékeinket. A nagyképernyős televíziókhoz kifejlesztett tartókat extra gyorsan házhoz szállítjuk Siófok egész területén.

Mire is jó a fali tartó? Miben segít?

A tévékhez megvásárolható fali tartók nagyon esztétikus kihelyezést tesznek lehetővé, ezen felül a biztonságot is elősegítik. Ha Önnek kisgyermeke van, akkor nagyon fontos, hogy a tévét ne tudja magára rántani, vagy játék közben ne szaladjon neki. Az amerikai Today cikkét itt olvashatja: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C1067999

Másik fontos szempont az esztétika, hiszen egy nappalinak akár a dísze is lehet a nagyképernyős televízió, de nem egy komód tetején. Webshopunk kínálatában számtalan fali konzol található, többféle televízióhoz.

Melyik a megfelelő fali tartó, amely illik az Ön tévéjéhez?

Nagyon egyszerű, hiszen webáruházunkban minden konzolt televízió típusok szerinti csoportosítással kínáljuk. A következők közül választhat:

             -          a LED televíziókhoz illeszkedő fali tartó kínálat itt érhető el: LED fali tartó  

             -          a LCD televíziókhoz illeszkedő fali tartó kínálat itt érhető el: LCD fali tartó 

             -          a plazma televíziókhoz illeszkedő fali tartó kínálat itt érhető el: plazma televízió fali tartó 

Annak érdekében, hogy a fali konzol tökéletes legyen az Ön tévéjéhez további adatokra lesz szüksége a kiválasztáshoz, mégpedig a VESA méretre, tömegre és képernyőátlóra. Az adatlapokon is ezek alapján szűkítheti tovább a kört.

Bővebben a VESA méretről

A VESA tulajdonképpen egy szabvány, amelyet a szórakoztató elektronikai termékek szabványosítására hoztak létre. A szabványt a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakította ki.

A televíziója VESA méretét a televízió hátulján megtalálható furatok távolsága adja ki. Ezt kell lemérnie annak érdekében, hogy passzoljon a kiválasztott fali tartó. Mindig a furatok középpontjától mérjen VESA méretet. Példa: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A televízió képátmérője és súlya is kell, hogy pontos és jó döntést hozzon

A fali tartókhoz tartozó adatlapokon feltüntettük az úgynevezett képméretet. Ez például így nézhet ki: 25,4-102 cm. Azaz adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

A következő a súly meghatározása, hiszen a fali tartók csak bizonyos súly megtartására képesek. Nézze meg a televíziója leírásában, hogy mekkora annak tömege és aszerint válasszon. Soha ne terhelje túl a konzolt, mert leszakadhat és károsodhat a televízió.

Igény esetén munkatársainkkal kapcsolatba léphet az adatlapokon keresztül vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Siófoki vásárlóinknak már másnap házhoz szállítjuk a fali tartókat

A HDPlanet.eu minőségi fali tartóit már másnap kézhez veheti, ha munkanapokon 13 óráig leadja megrendelését. Kiszállítás munkanapokon lehetséges. Ha 13 óra után fut be megrendelése, akkor a rákövetkező munkanapon számíthat a futárra.

Termékeinket 3 év garanciával, a hagyományos bolti árak alatt rendelheti meg! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen a siófoki extra gyors kiszállítást is megoldjuk, hogy Ön is elégedett ügyfelünk legyen és legközelebb is bennünket válasszon!