Soproni lakosok számára is elérhető fali konzol kínálatunk

Soproni lakosok számára is elérhető fali konzol kínálatunk

A Sopronban élőknek az egyik legszélesebb termékpalettát a fali konzolok piacán a HDPlanet.eu kínálja.

Weboldalunkon a Soproniak részére 3 azonnali előnyt tudunk felkínálni:

            -          bolti ár töredékéért kínáljuk a fali karokat lapos képernyős televíziókhoz

            -          kiszállítás extra gyorsasággal, akár már másnapra, munkanapokon 13 óráig leadott rendelések esetén

            -          a legtöbb üzletben a konzolokra 1 év garancia jár, nálunk 3 év

Miért érdemes a konzol megvásárlása mellett dönteni?

Azért mert a konzolok biztosítják a balesetmentes és kényelmes televíziózást. A fali konzolok tökéletesen képesek illeszkedni a lapos képernyős televíziókhoz és megbízhatóan megtartják a súlyát. A szobában így akár plusz hely is felszabadulhat, hiszen ahogy felkerül a falra, a komód vagy asztal máris használatba vehető.

A balesetmentesség leginkább a kisgyermekes családoknál fontos, vagy ahol idős emberek élnek. Az 5 év alatti gyermekek vannak a legnagyobb veszélynek kitéve, hiszen például Amerikában évente mintegy 17 000 ilyen típusú otthoni gyermekbaleset történik.

A gyerekek szaladgálnak, sokszor nem is néznek előre és akaratlanul megtörténik a beleset. Nekiszaladnak a tévének, vagy leverik azt. Az amerikai Today cikke itt érhető el: (http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996).

Az amerikai Fogyasztási cikkek Tanácsa is kiadott egy tanulmányt erről, aminek a lényege, hogy a balesetek megelőzhetőek. Kifejezetten ajánlják javaslatukban a fali tartók használatát.

A fali konzol kiválasztásakor fontos tudni a VESA méretet is

Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) a VESA rövidítése. Ez egy szövetség, akik szórakoztató elektronikai szabványokat hoznak létre.

A laposképernyős tévék hátulján megtalálható furatokat is VESA furatoknak hívják. A fali konzolokon pedig VESA lap vagy VESA tartó szerepel. A lényeg, hogy ezeknek a méreteknek egyezniük kell, hogy a tévé felszerelhető legyen a tartóra.

Megrendelés előtt le kell mérni a televízió hátulján megtalálható VESA furatok távolságát mind vízszintesen, mind pedig függőlegesen és tudni kell, hogy mekkora a tévé képernyőátmérője, valamint a súlya.

Ezeknek az adatoknak a birtokában tudja Ön leadni rendelését. Fontos, hogy mindig a furatok középpontjaitól mérjük a távolságokat. Ilyen adatokat fog találni az adatlapokon: VESA 200 x 100 mm. Ez azt jelenti, hogy a vízszintes furattávolság 200 mm, míg a függőleges 100 mm.

Ne feledje, ha még ma 13 óráig leadja rendelését, akkor munkanapokon már másnap kiszállítjuk a konzolt Sopron egész területén. Ha csak 13 óra után tudja elküldeni rendelését, akkor sincs baj, mert azt a rákövetkező napon szállítjuk ki.

Milyen televíziókhoz választható a fali konzol?

A HDPlanet.eu többféle televízióhoz is kínál konzolokat. LCD, LED és plazma tévékhez egyaránt.

A könnyebb választás érdekében weboldalunkon ezeket kategorizáltuk, amelyeket az alábbi linkeken érhet el:

           -          fali konzol kínálat a Plazma televíziókhoz: Plazma fali tartó

           -          fali konzol az LCD tévékhez itt érhető el: LCD fali tartó

           -          fali konzol a LED televíziókhoz itt található: LED fali tartó

Ha már megvan a típus, akkor fontos, hogy a mérettel is tisztában legyen, hiszen ez is kell a végső termékválasztáshoz. A képernyők átmérője általában colban van megadva, ezt érdemes átváltani centiméterre. 1 col az 2,54 centiméter. Fali tartó választásnál ezt mindenképpen vegye figyelembe és ne térjen el tőle.

A következő fontos adat a laposképernyős televízió pontos súlya. Szintén fontos, hogy a kínálatból csak olyan konzolt válasszon, ami elbírja a televízióját. Ne térjen el a maximum terhelhetőségtől, amit szintén az adatlapon talál meg! 

A fali konzol segítségével mozgatható a televízió?

Igen, hiszen többféle megoldást is kínálunk a televíziók biztonságos elhelyezésére. Lehetőség van fix fali, dönthető és karos konzol megvásárlására is. A dönthető fali konzolok a televíziók fel-le és jobbra-balra való mozgatásában segítenek. A fix konzolok akkor praktikusak, ha csak egy irányból nézzük mindig a képernyőt. A karos konzol talán a legjobb megoldás, hiszen bármilyen módon állítható. Még akár a felszerelési ponttól is el lehet távolítani a televíziót, természetesen annyira amennyire a kar engedi. Bármelyik konzolt is választja sokkal biztonságosabban és élményekkel teli televíziózás vár Önre otthonában.

Sok helyen hiába kínálják jó áron a konzolokat, ha mellette több mint egy hetet kell várni a kiszállításra. Ne felejtse, a HDPlanet.eu a 13 óráig leadott rendeléseket munkanapokon már másnap kiszállítja Sopron egész területén!

Ha Ön soproni lakos, akkor ezt a lehetőséget semmiképpen sem érdemes kihagynia, hiszen a fali konzol mellé a 3 év garancia is jár. Ne habozzon és adja le megrendelését még ma. Ide kattintva meg is teheti!