Fali konzolok másnapi házhozszállítással Szarvasra

A HDPlanet.eu büszke fali konzol kínálatára, s most a Szarvasiak részére is 3 nagyszerű előnnyel kínálja a konzolokat:

         1.       biztosak vagyunk termékeink minőségében, ezért a megszokott 1 év helyett 3 év garanciát nyújtunk

         2.       a fali konzoljaink ára csupán töredéke a hagyományos boltok árainak

         3.       a megrendelt konzolokat akár már másnap házhoz szállítjuk egész Szarvas területén

De miért is jó egy fali konzol?

A fali konzol használatával az Ön nappalija egy csapásra modernné válik, hiszen a nagyképernyős tévé egy divatos konzolon fog függeszkedni. Nem kell többé a nagymama komódját vagy más nehéz bútorokat használni a tévé megtartásához!

A kinézet mellett persze nagyon fontos a biztonság is, kiemelten a gyermekek biztonsága. Tudta, hogy csupán az USÁ-ban évente 17000 kisgyerek sérül meg a tévéktől (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? Az olyan balesetek elkerülésére, amikor a kicsik magukra rántják a tévét, a fali konzol használata a legmegfelelőbb!

A fali konzol megrendelésének menete

A fali konzol megrendeléséhez Önnek először ki kell választania a tévéjének típusát. Nem minden konzol illeszkedik minden tévétípushoz, így a HDPlanet.eu kínálatát csoportokba szedtük:

          -          Ha Önnek LCD tévéje van, akkor itt találja az illeszkedő fali konzolokat: fali konzolok LCD tévékhez

          -          Ha Önnek LED tévéje van, akkor itt találja a megfelelő konzolokat: fali konzolok LED tévékhez

          -          Ha pedig plazma tévéje van, akkor itt folytathatja a válogatást: fali konzolok plazma tévékhez

A megfelelő konzol megtalálásához kérjük, tekintse meg a konzolok adatlapját! Ezek részletes leírással szolgálnak az adott fali konzolról, s Önnek 3 adat lesz kiemelten fontos:

A maximális terhelhetőség azt mutatja meg, amekkora súlyú tévét a konzol még meg tud tartani. Ha az Ön tévéje nehezebb, mint a fali konzol maximális terhelhetősége, válasszon másik konzolt!

Az ajánlott képernyő átmérő azt jelzi, hogy a konzol milyen képernyő nagyságú tévékkel használható, pl. 23,4-110 cm. Ha a megadott értéknél kisebb vagy nagyobb tévét használ, az nem ideális, így kérjük, ilyenkor válasszon egy másik konzolt!

A VESA méretre is szüksége lesz, minden adatlapon megtalálható, hogy milyen VESA méretű tévékhez használható a konzol. A VESA méretet Ön tudja meghatározni, hogy leméri a tévéje hátulján található furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot, pl. VESA 200x100 mm.

Másnapi házhozszállítás Szarvason

Ha az Ön megrendelése 13 óráig megérkezik, a fali konzolt más a következő munkanap házhoz szállítjuk egész Szarvas területén. A 13 óra után beérkező rendeléseket a második munkanap szállítjuk ki.

Amennyiben bármilyen segítségre van szüksége a megfelelő fali konzol kiválasztásához, kérje szakképzett munkatársaink ingyenes segítségét!


Szarvasi PostaPontok:

Szarvas posta 5541 Szarvas Szabadság út 9.


Szarvasi Mol PostaPontok:

41213 sz. MOL töltőállomás 5540 Szarvas Csabai út 10.