Fali konzol kínálatunk már Százhalombattán is elérhető

Fali konzol kínálatunk már Százhalombattán is elérhető

Cégünk, a HDPlanet.eu százhalombattai lakosoknak is kínálja fali konzoljait. Minőségi termékekkel, 3 év meghosszabbított garanciával és jóval a bolti árak alatt elérhetőek a minőségi fali tartók.

A fali konzolok vitathatatlan előnye

Több olyan előnyt is fel tudunk sorolni, ami miatt érdemes a konzolokat megvásárolni. Az első és legfontosabb a biztonság.

Tudta? Amerikában évente 17 000 gyerekbaleset történik amiatt, hogy a televíziók nincsenek megfelelően rögzítve és rázuhannak a gyerekekre. Ne hagyja, hogy ez megtörténjen. Érdekességként itt a Today erről szóló cikke: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

A biztonság után következhet a esztétikum. Ugye már Ön is elunta, hogy a komódon álldogál a tévéje és nem tud rendesen elpakolni? Ezzel sem lesz gondja, hiszen a fali konzol segítségével hely szabadul fel. A televíziózás pedig végre élmény lesz otthonában! Egy csodálatos, modern tévével, egy csodálatos, modern konzolon!

Mi alapján válasszon fali konzolt?                 

Televízió típusonként tud fali konzolt választani. Az Ön választását azzal segítjük, hogy az elérhető konzolokat kategóriákra osztottuk. Ide kattintva válogathat konzoljaink közül:

           -          LCD televízióm van, ehhez keresek fali konzolt

           -          LED televízióm van, ehhez keresek fali konzolt

           -          Plazma televízióm van, ehhez keresek fali konzolt

A vásárlás véglegesítéséhez még szüksége lesz 3 adatra:

            1.       a tévéjének VESA felfogatási méretére

            2.       a tévé súlyára

            3.       a tévé képernyőjének átmérőjére

A televíziók hátulján láthatóak a VESA furatok. Az ezek között található távolságot kell lemérnie annak érdekében, hogy a VESA méretet meg tudja határozni. Egy VESA méret például így néz ki milliméterben: VESA 100x100 mm.

Konzoljaink teherbírását is megadtuk az adatlapokon. Kérjük, ügyeljen arra, hogy még véletlenül se akarja túlterhelni, mert akkor leszakadhat a konzol, és a tévéje tönkremehet.

Az adatlapokon a képméreteket is megadtuk. Ehhez a televízió képernyő átmérőjére lesz szüksége. Pl: 25,4-102 cm-es képméret. Ez azt jelenti, hogy képernyőméret szerint ebben az intervallumban választhat konzolt.

Százhalombattai kiszállításokat minden munkanapon végzünk, így Ön is rendeljen még ma! Amennyiben rendelése 13 óráig beérkezik, úgy már a következő munkanap Önnél lehet a praktikus konzol.

Ne habozzon, ajánlatunk Százhalombatta egész területére érvényes!