Fali konzolok Szekszárdra

Ön Szekszárdon lakik, és fali konzolt keres a nagyképernyős tévéjéhez? Ne menjen tovább, megtalálta! A HDPlanet.eu nem csak a hatalmas fali konzol kínálatára büszke, hanem arra is, hogy emellett a Szekszárdiak számára is további extrákat kínál:

        -          A HDPlanet.eu árai verik a hagyományos boltok árait, hiszen sokkal alacsonyabbak a megszokott áraknál!

        -          A ma megrendelt fali konzolt Ön akár már másnap kézhez veheti egész Szekszárd területén!

A fali konzolok előnyei

Az internetnek hála, Ön Szekszárdon lakva is ugyanolyan fali konzol kínálatot kap, mintha bármely metropoliszban élne! A HDPlanet.eu kínálatát böngészve Önnek is fel fog tűnni, hogy ezek a konzolok igazán kecses és modern darabok. Fali konzolra függesztve a nagyképernyős tévét, egy 21. századi szettet kap, ahol a tévénézés élménye minden korábbit felül fog múlni.

Még mindig egy ósdi bútordarabon tartja a tévéjét? Vagy esetlen egy tévéállványon, mely még a régi 50 cm-es katódsugárcsöves tévéjéhez készült? Felejtse el ezeket az elavult megoldásokat, szerezze be a megfelelő fali konzolt és szabaduljon meg a régi bútoroktól! A felszabaduló helyet pedig használja ki sokkal hasznosabb dolgokkal!

Veszélyben a gyerekek

Ez nem egy szenzációhajhász cím, ugyanis sajnos a kisgyerekek vannak a leginkább kitéve annak, hogy baleset érje őket. A kicsit még lassabbak, nincsenek jó reflexeik, ráadásul a veszélyérzetük sem fejlődött még ki.

Tudta, hogy csupán Amerikában évente 17000 kisgyerek sérül meg a tévékkel kapcsolatos balesetek miatt http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? A kicsik magukra rántják a tévét, ráugranak, belevágnak valamit a készülékbe, s már meg is történik a baj. Védje a legkisebbeket Ön is, s szerelje fel a hatalmas tévét a fali konzolra!

Fali konzol rendelés Szekszárdra

A HDPlanet.eu lenyűgöző fali konzol-kínálattal rendelkezik, s az Ön választásának megkönnyítésére 3 csoportba osztottuk a kínálatot. Érdemes a megfelelő csoportot választania, hiszen gyakran egy-egy konzol nem alkalmas minden típusú tévé kiszolgálására:

        -          Ha Ön egy plazma tévé tulajdonosa, nézzen körül a plazma tévé fali konzolok között!

        -          Ha Önnek LCD tévéje van, nézze meg az LCD tévé fali konzolok kínálatunkat!

        -          Ha Önnek LED tévéje van, tekintse meg a LED tévé fali konzolokat!

A csoportokban található fali konzolok mindegyike részletes adatlappal rendelkezik. Az adatlapokon feltüntetésre került jellemzők közül Önnek 3-at kell leellenőriznie:

A maximális terhelhetőség olyan érték, ami megmutatja, az adott fali konzol milyen nehéz televíziót bír el. Kg-ban van megadva, s tilos a maximális terhelhetőségnél nehezebb tévével használni a fali konzolt. Ha egy tévé nehezebb, akkor másik konzolt kell választani!

Az adatlapokon feltüntetésre került, hogy mekkora képernyő átmérővel rendelkező készülékekhez készült a konzolt, pl. 23,4-110 cm. A tévézés akkor lesz a legjobb, ha a konzolhoz ajánlott átmérő megfelelő az Ön tévéjéhez!

Önnek meg kell még néznie a konzolon a VESA méreteket is, hogy tartalmazzák-e a tévéjének VESA méretét. A tévé VESA méretének meghatározásához mérje le a készülék hátulján látható furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot. Ezek adják meg a méretet, pl. VESA 200x100 mm.

Ha az adatlap tartalmazza az Ön tévéjének VESA méretét, akkor a tévé sikeresen felcsavarozható a konzolra!

Házhoz szállítás már másnap

Amennyiben az Ön rendelése 13 óráig beérkezik, a kiválasztott fali konzol már a következő munkanap kiszállításra kerül. Ha 13 óra után fut be a rendelés, akkor a rákövetkező munkanap kerül házhoz szállításra, bármilyen szekszárdi címre.

Ha Önnek segítsége van a tévéjének megfelelő fali konzol kiválasztásában, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Szekszárdi PostaPontok:

Szekszárd - Csatár kirendeltség 7101 Szekszárd Csatári utca 1-3.    

Szekszárd 1 posta 7101 Szekszárd Széchenyi utca 11-13.   

Szekszárd 2 posta 7102 Szekszárd Wesselényi utca 16.   

Szekszárd 3 posta 7103 Szekszárd Rákóczi utca 85-87.  


Szekszárdi Coop PostaPontok:

70160 sz. Coop üzlet 7100 Szekszárd Arany János utca 17-21

70163 sz. Coop üzlet 7100 Szekszárd Béri Balogh Ádám utca 2

70164 sz. Coop üzlet 7100 Szekszárd Dienes Valéria u. 22.

70165 sz. Coop üzlet 7100 Szekszárd Kölcsey lakótelep 1-2

70166 sz. Coop üzlet 7100 Szekszárd Kőrösi Csoma Sándor utca 13/B


Szekszárdi Mol PostaPontok:

34242 sz. MOL töltőállomás 7100 Szekszárd Tartsay Vilmos utca 42.