Szentendrére is extra gyorsan kiszállítjuk nagyképernyős televíziókhoz ajánlott fali konzoljainkat

Mi a HDPlanet.eu-nál folyamatosan odafigyelünk a hozzánk beérkező igényekre. Már az ország több nagyvárosában, így Szentendrén is kiszállítjuk minőségi termékeinket. Ma leadott rendelését akár már másnap kézhez kaphatja. Válasszon a hagyományos bolti árak alatt fali konzol kínálatunkból, és mi 3 év garanciával is megajándékozzuk.

Miért fontos a fali konzolt megvásárolni a nagyképernyős televíziókhoz?

A nálunk kapható termékek mindegyike minőségi és 3 év garanciával rendelkezik. A fali konzolok akár egy nappali díszei is lehetnek, és végre elfelejtheti a komódokon álldogáló laposképernyős televíziókat. Újítsa fel Ön is otthona összhatását egy fali konzollal.

Gondoljon közben gyermeke, gyermeki biztonságára is, hiszen a rosszul kihelyezett televízió rájuk eshet. Az USA területén évente 17 000 ilyen típusú baleset történik meg. Erről itt olvashat: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

Válassza inkább a fali tartót, hogy nappalija végre esztétikus megjelentést biztosítson, és hogy gyermeke is biztonságban legyen!  

A megfelelő konzol kiválasztásában mi segítünk

Minden televízió típushoz más és más fali tartó jár. Emiatt csoportosítottuk televízió típusok szerint konzoljainkat, hogy Önnek is könnyebb legyen a választás.

-          a LED televíziók fali konzoljait itt éri el: fali konzol LED

-          a LCD televíziók fali konzoljait itt éri el: fali konzol LCD

-          a plazma televíziók fali konzoljait itt éri el: fali konzol plazma televízió

Az adatlapokon további információkat talál: VESA méret, tömeg és képernyőátló. Ezek alapján tudja majd pontosan kiválasztani a megfelelő konzolt.  

Mi az a VESA méret, mert ezzel még Ön sem találkozott?

A VESA, egy szabványt jelöl, erről itt olvashat:  https://en.wikipedia.org/wiki/VESA. A szórakoztató elektronikai termékek szabványosítására hozták létre.

A televíziója hátulján fog találni furatokat. A furatok közötti távolságok adják ki a VESA méretet. Függőlegesen és vízszintesen is méréseket kell végeznie, hogy megtudja a megfelelő méretet. Minden méréskor a furatok középpontjától mérjen.

Egy rövid példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A nagyképernyős televízió képátmérője és súlya

Minőségi konzoljaink adatlapján a könnyebb választás érdekében feltüntetésre kerültek a képméretek, például így: 25,4-102 cm. Ez a következőt takarja: az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

További fontos kiválasztási szempont a terhelhetőség. Minden egyes konzol csak a maximális terhelhetőségi értékig terhelhető, ezt nem érdemes túllépni, mert balesetveszélyes helyzetet teremt. A túlterhelt konzol leszakadhat, a tévé tönkremehet.

Szentendre teljes területén vállaljuk a házhoz szállítást

Adja le rendelését időben még ma, 13 óráig, és már a következő munkanapon házhoz is viszi a futárszolgálat. 3 év garanciával, megfizethető árakkal és extra gyors kiszállítással várjuk a szentendrei lakosok megrendeléseit.

Ne feledje, termékeinkre nem 1, hanem 3 év garanciát vállalunk. Konzoljaink a hagyományos boltok árának töredékéért vásárolhatók meg.

Ha nem sikerült a rendelést 13 óráig leadnia, akkor sincs gond, hiszen rendelését ilyenkor a rákövetkező munkanap szállítjuk ki.