A fali tartókat Szentes egész területére kiszállítjuk

Cégünknél, a HDPlanet.eu-nál folyamatosan odafigyelünk termékeink minőségére, az árképzésre és a gyors kiszállításra. Fontos számunkra, hogy szentesi ügyfeleink is elégedettek legyenek.

Előnyök, ha minket választ:

-          a fali tartókat jóval a megszokott bolti árak alatt kínáljuk Önnek

-          a megrendelt termékekre 3 év garanciát biztosítunk a megszokott 1 év garancia helyett

Mire tudja Ön a legjobban használni a fali tartót?

Webáruházunk kínálatában megtalálható fali tartókat a tévénézés kényelmesebbé tételére és főleg kisgyermekes családoknak biztonsági szempontokból is ajánljuk. A bútorok tologatása, a kényelmetlen benyomást keltő nappalik immár a múlté.

Gyermek védelmében is döntsön inkább a biztonságot nyújtó fali tartók mellett, amelyre a laposképernyős televíziót lehelyezheti. A Today-ben megjelent cikk szerint http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996  évente 17 000 gyermek sérül meg a lakásokban a nagyképernyős televíziók miatt, hiszen azokat a rossz elhelyezés miatt magukra rántják.

Még időben vásárolja meg a fali tartókat televíziójához!

Melyik konzol az, amelyik illik az Ön televíziójához is?

A fali tartók más és más televízió készülékekhez kerülnek legyártásra. Webáruházunkban mi televízió típusok szerint csoportosítottuk a konzolokat:

-          LED tévékhez a következő fali konzolokat ajánljuk: LED televízió fali konzol

-          LCD tévékhez a következő fali konzolokat ajánljuk: LCD televízió fali konzol

-          plazma tévékhez a következő fali konzolokat ajánljuk: plazma televízió fali konzol

Fali konzol végleges kiválasztásához pár méretre is szüksége lesz. A VESA méretre, a televízió pontos súlyára és a képátmérőjére. A képernyőnél fontos, hogy a collt váltsa át centiméterre.

Nem tudja mi az a VESA méretet?

A VESA tulajdonképpen egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakított ki.

Az Ön televízója hátulján is talál VESA furatokat. Ezeknek a távolságát kell majd lemérnie vízszintesen és függőlegesen is. Méréskor mindig a furatok középpontjától mérjen! Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A lapos képernyős televízió képátmérője és súlya

Áruházunkban megtalálható adatlapjainkon mindig feltüntetjük a képméretet. Ez például így van feltüntetve: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

A másik fontos adat az adatlapokon a terhelhetőség. A maximum terhelést mindig megadjuk, erre nagyon figyeljen, hiszen a túlterhelt konzolok leszakadnak, és szintén rázuhanhat a televízió a gyerekekre. Inkább válasszon biztonságos fali tartót mintsem a balesetek bekövetkezzenek!

Szentesi vásárlóinknak Szentes teljes területére házhoz szállítjuk 3 éves garanciával konzoljainkat

A HDPlanet.eu minőségi konzol kínálatát akár már most áttekintheti és megrendelheti a kiválasztott darabot. Igyekezzen 13 óráig leadni rendelését, így munkanapokon már másnap Önnél lehet a konzol.

Ha később fut be weboldalunkon rendelése, akkor a rákövetkező nap szállítjuk ki szentesi otthonába. Kérdés esetén bátran keresse kollégáinkat az adatlapokon keresztül, vagy a feltüntetett egyéb elérhetőségeink bármelyikén!