Szigethalom területén is elérhetőek fali konzoljaink

Szigethalom területén is elérhetőek fali konzoljaink

Már a Szigethalmon élő lakosok részére is elérhető a HDPlanet.eu fali tartó kínálata! Cégünk a legjobb kiszolgálást nyújtja, hiszen akár már másnapi házhozszállítással is elérhetőek a vadiúj konzolok!

Döntését további két előnnyel is támogatjuk:

            -          nálunk a bolti áraknál jóval olcsóbban vásárolhat tartót!

            -          nálunk nem a megszokott 1, hanem 3 év garancia jár minden termékre!

A fali tartók előnyei

A fali tartóknak két fő előnye van, az egyik a kényelem, a másik a biztonság.

A fali konzolokra függesztett tévék sokkal modernebbé teszik a nappalit, használatukkal tökéletesedik a tévézés élménye. Nem kell többé egy régi komódon vagy asztalon tartania a nagyképernyős tévét, a készülék elfoglalhatja végre az őt megillető helyet.

A konzolok elérhetőek fixen rögzíthető, dönthető vagy karos változatban is. Válogasson Ön is kedvére, így meglátja, hogy melyik változat lesz a legjobb az Ön számára!

Természetesen nem lehet elmenni a fali konzolok nyújtotta biztonság mellett sem, hiszen csupán Amerikában évente 17000 kisgyermeket ér a tévékkel kapcsolatos baleset. Forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

A fali konzolok használatával megszűnik a balesetveszély, amit a rádőlő tévék okozhattak korábban, így főleg a gyermekes családoknak érdemes megfontolniuk egy fali konzol beszerzését.

Tekintse át választékunkat most!

Mi alapján lehet a megfelelő fali tartót kiválasztani?

Webshopunkban televízió típusok szerint csoportosítottuk a fali tartókat. Itt érheti el a különféle kategóriákat:

             -          LED tévémhez keresem a megfelelő fali tartót

             -          LCD tévémhez keresem a megfelelő fali tartót

             -          plazma tévémhez keresem a megfelelő fali tartót

A vásárláshoz még szüksége lesz 3 fontos adatra, ezek nem mások, mint a tévéjének VESA felfogatási mérete, a tévé súlya és a képernyőjének átmérője.

VESA méret: A VESA felfogatási méret mutatja meg az Ön tévéjének hátulján lévő furatok közötti távolságot. Ezekre a furatokra kerül felcsavarozásra a fali konzol, így Önnek tudnia kell, mely méretek passzolnak egymáshoz. A VESA méret két számból áll össze, az első szám a furatok közötti vízszintes távolság, a második a függőleges távolság. Pl. VESA 100x100 mm.

Maximális terhelhetőség: A maximális terhelhetőség mutatja meg, hogy egy konzol még milyen súlyt képes biztonságosan megtartani. Soha ne lépje túl a konzol maximális terhelhetőségét, ha az Ön tévéje nehezebb, válasszon egy nagyobb teherbírású konzolt!

Képernyőátmérő: A képernyő átmérő ajánlása is szerepel a fali konzol adatlapján, ez az intervallum mutatja meg, hogy egy konzol milyen képernyő átmérőjű tévékhez illik: pl. 25,4-102 cm.

Kiszállítás Szigethalomra

A 13 óráig beérkező rendeléseket már a következő munkanap kiszállítja a futárszolgálat egész Szigethalom területén. A 13 óra utáni rendelések 1 munkanappal később kerülnek kiszállításra.

Válassza ki fali konzolját Ön is még ma, s élvezze a termék előnyeit a saját otthonában akár már holnap! Rendeljen most!