Fali konzol Szigetszentmiklóson

Ha Ön szigetszentmiklósi és fali konzolt keress, ne menjen tovább, 3 hihetetlen előnyt adunk Önnek, ha nálunk rendel!

          1.       Ön a bolti árak töredékéért juthat minőségi fali konzolhoz!

          2.       Extra hosszú, 3 éves garanciát vállalunk minden konzolra!

          3.       Másnapi házhoz szállítást nyújtunk Szigetszentmiklósra!

A fali konzolok előnyei

Ha Ön most Szigetszentmiklóson olvassa ezeket a sorokat, biztosan tudja már, milyen előnyei vannak a fali konzoloknak. Azért írjuk le ezeket mégis, hogy összeszedjük, milyen sokrétű is a fali konzol használata.

Egy konzolra függesztett televízió sokkal hatalmasabbnak tűnik, hiszen eltűnik alóla az otromba komód, vagy tévéasztal, s megmutatja önmaga valójában, miért is terjedtek el robbanásszerűen a laposképernyős tévék. Egész egyszerűen sokkal modernebb és világosabb lesz a nappali, s öröm lesz ránézni a tévére!

A fali konzol kínálatunk hatalmas, kapható dönthető, forgatható vagy kihúzható karos fali konzol is. Ezek használatával olyan dimenziói nyílnak meg a tévé elhelyezésének, ami eddig nem volt elérhető. A szoba egyik sarkából tévézne? Nem gond! Azt szeretné, ha máshová nézne a tévé? Az sem gond! Egy jó konzollal többé nem okoz gondot a megfelelő szög beállítása a minőségi tévézéshez!

A kisgyermekes családok számára ráadásul létfontosságú a fali konzol használata. Tudta, hogy az Egyesült Államokban évi 17000 kisgyerek sérül meg a tévékkel kapcsolatos balesetben? Az ilyen balesetveszély ugyanilyen gondot jelent Szigetszentmiklóson is, hiszen a kisgyermekek mindenhol ugyanannyira nem érzékelik a veszélyt! A különböző szervezetek többek között a fali konzolt ajánlják a balesetveszély megszüntetéséhez (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)!

Mit kell tudni fali konzol vásárlásakor?

Fali konzolt vásárolni igazán egyszerű, különösen a HDPlanet.eu oldalán! Minden fali konzol egyedi adatlappal rendelkezik, ahol feltüntettük a vásárláshoz szükséges összes információt.

Első lépésként Önnek ki kell választania, milyen tévé típussal rendelkezik. Ez azért fontos, mert az egyes fali konzolok csak bizonyos tévékkel együtt használhatóak, a következő csoportokkal segítjük a választást:

           -          Ha Ön LED tévéhez keres fali konzolt, akkor a LED fali konzolok között kell keresgélnie.

           -          Ha Ön LCD tévéhez szeretne fali konzolt, akkor itt találhatóak a LCD fali konzolok.

           -          Ha Ön plazma tévéhez vásárolna konzolt, akkor itt megtalálja az illeszkedő plazma fali konzolokat.

A csoportválasztás után bátran nézze át az adatlapokat! Ezek szuper részletesek, s segítik az Ön vásárlását az összes szükséges adattal.

A maximális terhelhetőségnél Ön azt a súlyt látja, amennyit az adott fali konzol elbír. Ezt az értéket ne lépje túl, ha az Ön tévéje ennél nehezebb, akkor válasszon egy erősebb konzolt!

A képernyő átmérőjénél Ön azokat a számokat látja, amekkora tévéhez megfelelő még a konzol. Ha a képernyő átmérőnél 25,5-110 cm szerepel a konzol adatlapján, akkor ekkora képernyő átmérőjű tévékhez használható.

Fontos még a VESA méret is, itt két szám szorzata látható az adatlapon, pl. 200x100 mm. Önnek le kell mérnie a tévéje hátulján található furatok közötti távolságot, vízszintesen és függőlegesen is. A fenti 200x100 mm méretű konzol azt jelenti, hogy olyan tévéhez illeszkedik a konzol, ahol a furatok közötti vízszintes távolság 200 mm, a függőleges pedig 100 mm.

Mit kell tennie a másnapi házhoz szállításért?

Önnek csak meg kell rendelnie a kiválasztott fali konzolt! Ha az Ön rendelése 13 óráig megérkezik, akkor a kért fali konzolt a következő munkanap házhoz szállítjuk egész Szigetszentmiklós területén. Ha a rendelése 13 óra után érkezik be, akkor a házhozszállítás 1 munkanappal később történik meg a megadott szigetszentmiklósi címre.


Szigetszentmiklósi PostaPontok:

Szigetszentmiklós 1 posta 2311 Szigetszentmiklós Szent Erzsébet tér 1.    

Szigetszentmiklós 3 posta 2313 Szigetszentmiklós Bajcsy-Zsilinszky utca 22.   

Szigetszentmiklós Auchan posta 2308 Szigetszentmiklós Háros utca 120.