Fali konzolok Szolnokra

Szolnok kétségtelenül a Tisza egyik legszebb városa, vadiúj sétálóhídja az egyik legszebb Magyarországon. A HDPlanet.eu most akár másnapi házhozszállítást kínál a szolnokiaknak, s ezt további két nagyszerű előnnyel toldja meg:

       1.       a HDPlanet.eu árai csupán töredéke a hagyományos bolti áraknak

       2.       a minőségi fali konzolokra nem 1, hanem 3 év garanciát vállalunk

A fali konzolok előnyei

A fali konzolok használatának számos előnye van. Egy hatalmas képernyővel rendelkező lapostévé csak akkor érvényesül igazán, ha megadjuk neki az őt megillető helyet. Ha bezsúfoljuk a szekrénysorba, akkor a hatalmas szekrények mellett még az 1 méteres képernyő is eltörpül! A fali konzolra függesztett televízió egy modern, látványos megoldás, mellyel a tévé ismét a szoba ékévé válik!

Nem szabad elfelejtenünk a konzolok sokrétűségét sem! Léteznek dönthető konzolok, léteznek forgathatóak, illetve elérhetőek karral szerelt változatok is. Ez a kínálat teszi lehetővé, hogy a tévét Ön minél jobban beállíthassa, s nem lesz többé a nappalinak olyan pontja, ahonnan a televíziót nem lehetne jól látni! Csupán a megfelelő fali konzol szükséges, s máris beállítható a tévé a kívánt pozícióba.

Gyermekes családoknál a televízió állandó veszélyforrást jelent. Tudta, hogy csupán az Amerikai Egyesült Államokban 17000 gyermek sérül meg évente, mert valamilyen tévével kapcsolatos baleset éri (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? A leginkább veszélyeztetett korosztály az 5 éven aluli gyerekek, hiszen reflexeik még nem fejlődtek ki teljesen, veszélyérzetük pedig egyáltalán nincsen. A gyermekeket védő szakmai szervezetek ajánlásai alapján a hasonló baleseteket leginkább fali konzolok alkalmazásával lehet kivédeni!

Hogyan történik a fali konzol megrendelése?

Ha Ön már rendelkezik egy kialakult képpel a fejében, hogy milyen konzolt szeretne, vagy éppen még most tervezi, mit is szeretne, kérjük, válassza ki az Ön tévéjének típusát. Egyes fali konzolok nem alkalmasak minden tévétípus kiszolgálására, így a HDPlanet.eu kínálatát csoportosítottuk az Ön kényelmére:

         -          Ha Önnek plazma tévéje van, akkor itt találhat konzolokat hozzá: plazma tévé fali konzolok

         -          Ha Önnek LCD tévéje van, akkor itt érdemes körbenéznie: LCD tévé fali konzolok

         -          Ha Önnek LED tévéje van, akkor pedig itt találja a választékot: LED tévé fali konzolok

Kérjük, böngéssze át az Ön tévéjének megfelelő tévétípus csoportját! Minden konzolunk rendelkezik egy részletes adatlappal, ahol Ön felteheti a kérdéseit is. A leginkább passzoló konzol megtalálásához Önnek 3 adatot kell figyelembe venni, ezek mindegyike pontosan feltüntetésre került a konzol-adatlapon.

A legfontosabb, hogy megnézze a fali konzol maximális terhelhetőségét. Ez az érték kg-ban van megadva, s azt a súlyt jelöli, amennyit még a konzol elbír. Ha az Ön tévéje nehezebb ennél, akkor kérjük, válasszon egy nagyobb teherbírású konzolt!

Egy fokkal kevésbé fontos adat, mely a tévézés élményét befolyásolja, az Ön televíziója képernyőjének átmérője. Az átmérőt a tévé gyártója hüvelykben vagy centiméterben adta meg, szerepel a tévé leírásán, dobozás. De Ön le is mérheti a tévé képernyőjét a sarkak átlós mérésével.

A fali konzol adatlapján az ajánlott átmérőnél Ön egy tartomány jelöl, -tól –ig jelöléssel, pl. 23,4-110 cm. A megadott értéknél kisebb vagy nagyobb tévé használata nem teszi teljessé a tévézés élményét, így kérjük, ilyen esetekben válasszon egy másik fali konzolt!

Fontos még az Ön tévéjének VESA mérete. A VESA lap vagy VESA tálca a fali konzol végén található négyzetes lap, erre lesz felcsavarozva a televízió. Ehhez a tévé hátulján gyárilag furatokat alakítottak ki, s ezek szabványos távolságban találhatóak egymástól.

Kérjük, mérje meg a tévé furatai között található vízszintes és függőleges távolságot is! A két méret adja meg a VESA méretet, pl. VESA 200x100 mm. A fali konzol adatlapokon megtalálható ez az érték is, Önnek csak le kell ellenőriznie, az Ön VESA mérete egyezik-e a konzol VESA méreteinek valamelyikével.

Másnapi házhozszállítás Szolnokon

Ha Ön szolnoki vagy a környék más településeinek valamelyikén él, az Ön számára is elérhető másnapi házhozszállítási szolgáltatásunk. Amennyiben a fali konzol-megrendelése 13 óráig beérkezik, már a következő munkanapon kiszállításra kerül. Ha 13 óra után érkezik a rendelése, a kiszállítás 1 munkanappal később történik.

Amennyiben bármilyen kérdése van a rendelési folyamattal kapcsolatosan, vagy csak meg szeretné tudni, mely fali konzolok passzolnak az Ön televíziójához, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal! Sok éves tapasztalatunk és az eladott szórakoztatóelektronikai termékek nagy száma garantálja, hogy Ön mindig a legjobb kiszolgálást kapja!


Szolnoki PostaPontok:

Szolnok 1 posta 5001 Szolnok Baross utca 14.    

Szolnok 10 Auchan posta 5010 Szolnok Felsőszandai rét 1.   

Szolnok 2 posta 5002 Szolnok MÁV állomás   

Szolnok 4 posta 5004 Szolnok Mártírok útja 34.   

Szolnok 5 posta 5005 Szolnok Széchenyi körút 121.   

Szolnok 6 posta 5006 Szolnok Városmajor út 55.   

Szolnok 7 kirendeltség 5007 Szolnok Tószegi út 51.   

Szolnok 8 posta 5008 Szolnok Krúdy Gyula utca 102.   

Szolnok 9 posta 5009 Szolnok Károly Róbert utca 7.   

Szolnok Kertvárosi Kirendeltség 5003 Szolnok Napsugár utca 34.   

Szolnok Pletykafalu kirendeltség 5011 Szolnok Abonyi út 38.  


Szolnoki Coop PostaPontok:

70037 sz. Coop üzlet 5000 Szolnok Széchenyi István körút 123.    

70038 sz. Coop üzlet 5000 Szolnok Baross utca 58.   

70039 sz. Coop üzlet 5000 Szolnok Vásárhelyi Pál út 3.   

70040 sz. Coop üzlet 5000 Szolnok Tószegi út 8.   

70041 sz. Coop üzlet 5000 Szolnok Bajcsy-Zsilinszky út 6.   

70042 sz. Coop üzlet 5008 Szolnok Krúdy Gyula utca 108/C.   

70043 sz. Coop üzlet 5000 Szolnok Kossuth tér 10.   

70044 sz. Coop üzlet 5000 Szolnok Széchenyi István körút 14.  


Szolnoki Mol PostaPontok:

44111 sz. MOL töltőállomás 5000 Szolnok Gábor Áron tér 1.