Fali konzolok szombathelyi házhoz szállítással

A HDPlanet.eu széles fali konzol-kínálattal várja a vásárlókat, s nincs ez másképp a szombathelyiekkel sem! Lakjon akár Szombathelyen, akár máshol, az HDPlanet.eu az Ön számára is a következő előnyöket kínálja:

       1.       Minőségi fali konzolokat a bolti ár töredékéért

       2.       1 év helyett 3 év garanciát

       3.       Akár már másnapi házhoz szállítást egész Szombathely területén

Miért érdemes fali konzolt használni?

A fali konzolok ideális eszközök arra, hogy Ön a nagyképernyős televízióját felfüggessze. Ez a megoldás modern, gyors és minimális szereléssel jár.

Fali konzolt használva sokkal tágasabbá válik a nappali, hiszen nem lesz többé szükség a tévéállványra, komódra vagy kisasztalra, ami korábban a tévét tartotta. A felszabaduló helyet Ön sokkal hasznosabb célokra is használhatja.

Egy fali konzolra akasztott televízió elegáns, a konzolok anyaga és kivitele minden kétséget kizáróan illeszkedik a modern tévék kinézetéhez.

Érdemes szót ejteni a balesetveszélyről is, hiszen csupán Amerikában évente 17000 kisgyerek sérül meg, mert magára rántja a tévét (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)! Magyar adatokkal sajnos nem rendelkezünk, de mivel itthon is egyre több laposképernyős tévé található, egyre több baleset történhet. A gyermekek védelmére kiváló a fali konzol, hiszen az egyik legolcsóbb és leggyorsabb megoldást jelenti!

Hogyan rendelje meg fali konzolját?

A fali konzolok kiválasztásához kérjük, előbb válassza ki, milyen típusú tévéhez keres konzolt! Gyakori eset, hogy az egyes fali tartók nem illeszkednek az összes tévétípushoz, így a döntés megkönnyítéséhez csoportokba rendeztük kínálatunkat:

         -          Ha Ön plazma tévéhez keres konzolt, akkor nézzen körül itt: fali tartó plazma tévékhez

         -          Ha Ön LED tévéhez keres tartót, akkor itt folytassa: fali tartó LED tévékhez

         -          Ha Ön LCD tévéhez keres konzolt, akkor ez az Ön csoportja: fali tartó LCD tévékhez

A legjobb konzol megtalálásához Önnek tudnia kell, hogy a televíziója milyen súlyú, milyen képernyőátmérővel rendelkezik, és mi a VESA mérete.

A HDPlanet.eu webshopjában található összes konzol adatlapján feltüntetésre került egy maximális terhelhetőség, mely azt a súlyt mutatja meg, amelynél nehezebb tévét a konzol már nem bír el, pl. max. terhelhetőség: 20 kg.

Ezt a súlyhatárt nem szabad átlépni, mert ha Ön a konzol teherbírásánál nehezebb tévét használ, akkor a készülék végérvényesen károsodhat! Ha egy konzol nem bírná el az ön készülékét, akkor válasszon egy nagyobb maximális terhelhetőségi értékű konzolt!

A fali konzolok adatlapján feltüntetésre került az is, hogy milyen képernyőmérettel rendelkező televíziókhoz ideálisak, pl. 23,4-110 cm. Ha Ön az ajánlottnál kisebb vagy nagyobb tévét használ, akkor csorbulhat a tévézés élménye, így ajánlott ezt az ajánlást is betartani!

Az Ön televíziójának átmérőjét megmérheti a képernyő átlós lemérésével, vagy megtekintheti a tévé leírását, ahol a gyártó feltüntette ezt. Az átmérőhüvelykben vagy centiméterben került meghatározásra. A hüvelyk angolszász mértékegység, 1 hüvelyk egyenlő 2,54 centiméterrel. Például, 38 hüvelyk = 96,52 centiméterrel.

A televízió VESA mérete pedig a felfogatás miatt fontos. A VESA lap vagy VESA tálca a fali konzol végén található, erre kerül rácsavarozásra a tévé. Azért, hogy a VESA lap és a tévé hátulján lévő furatok passzoljanak, szabványokat alkottak meg. A VESA lapok is csak bizonyos méretekben készülnek, illetve a tévék hátulján lévő furatokat is szabványosított távolságban fúrják fel.

Önnek nem kell mást tennie, mint megmérnie a tévéje hátulján lévő furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot. A két szám adja meg a VESA méretet. Például, ha az Ön televíziója hátulján található furatok közötti vízszintes távolság 200 mm, a függőleges távolság pedig 100 mm, akkor az Önnek megfelelő VESA méret VESA 200x100 mm. Ha megtekinti a kiválasztani kívánt termék adatlapot, ott látni fogja, hogy az adott konzol milyen VESA méretekhez illik.

Fontos, hogy a VESA méret meghatározásakor mindig a furatok közepétől mérjen!

Házhoz szállítás és segítségnyújtás

Ha Önnek bármilyen kérdése van a rendelés során, vagy nem biztos benne, hogy az Ön tévé készülékéhez milyen konzol illik, akkor kérjük, vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot! Több éves szakértelmünk a szórakoztatóelektronikai termékek piacán és az eladott fali konzolok nagy száma garantálja, hogy Ön mindig szakértő segítséget kapjon!

Amennyiben az Ön rendelése 13 óráig megérkezik, rendelését már a következő munkanapon házhoz szállítja a futár. A 13 óra után beérkező rendelések 1 munkanappal később jutnak el a vásárlókhoz.


Szombathelyi PostaPontok:

Szombathely 1 posta 9701 Szombathely Kossuth Lajos utca 18.    

Szombathely 10 posta 9710 Szombathely Szűrcsapó utca 23.   

Szombathely 2 posta 9702 Szombathely Vasút utca 5.   

Szombathely 3 posta 9703 Szombathely Laky Demeter utca 2.   

Szombathely 4 posta 9704 Szombathely Szófia utca 29.   

Szombathely 5 posta 9705 Szombathely Károly Róbert körút 14.   

Szombathely 6 posta 9706 Szombathely Gazdag Erzsi utca 10.   

Szombathely 8 posta 9708 Szombathely Március 15. tér 1.   

Szombathely 9 posta 9709 Szombathely Pázmány Péter körút   

Szombathely Szentkirály postapartner 9719 Szombathely Ifjuság utca 33.  


Szombathelyi Coop PostaPontok:

70051 sz. Coop üzlet 9700 Szombathely Zanati út 1.    

70052 sz. Coop üzlet 9700 Szombathely Öntő utca 30.   

70053 sz. Coop üzlet 9700 Szombathely Ady Endre tér 42.   

70054 sz. Coop üzlet 9700 Szombathely Rumi út 53.   

70055 sz. Coop üzlet 9700 Szombathely Géfin Gyula utca 2.  


Szombathelyi Mol PostaPontok:

24211 sz. MOL töltőállomás 9700 Szombathely Zanati út 58.