Tatán is elérhetőek már minőségi konzoljaink

Tatán is elérhetőek már minőségi konzoljaink

Használja ki a lehetőséget és rendeljen fali konzolt a HDPlanet.eu kínálatából. Nálunk nem csak a garanciavállalás különleges, hanem jóval a hagyományos bolti árak alatt kínáljuk nagyképernyős televíziójához a konzolokat. Nálunk nem 1, hanem egyenesen 3 év garanciát kap a fali konzoljainkra. Tata teljes területére extra gyors, akár másnapi kiszállítást is vállalunk.

Tatán is fontos a háztartásokban a fali konzol

A fali konzolok egyrészt nagyon mutatóssá teszik a televíziók kihelyezését, mert egy komódra helyezett televízió nem mindenkinek szimpatikus megoldás. A fali konzolok segítik a megfelelő pozícionálást ezáltal a televíziózás élménye is nő.

 Másik fontos érv termékeink mellett a biztonság. Sajnos Amerika egész területén évente 17 000 gyermek sérül meg azért, mert a súlyos televíziók rájuk esnek. Íme, a Today cikke: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

Melyik konzol való az Ön tévéjéhez?

Webshopunkban mi már kategorizáltuk a fali konzolokat televízió típusonként, hogy Önnek megkönnyítsük a választást. Így tud válogatni:

            -          a LED televíziókhoz tartozó fali konzol kínálat ide kattintva érhető el: LED fali konzol                                                          

            -          a LCD televíziókhoz tartozó fali konzol kínálat ide kattintva érhető el: LCD fali konzol 

            -          a plazma televíziókhoz tartozó fali konzol kínálat ide kattintva érhető el: plazma televízió fali konzol 

A fali konzolok adatlapján más fontos információkat is feltüntettünk, amely segíti a pontos konzol kiválasztását. Ilyen a VESA méret, tömeg és képernyőátló.   

Mi az a VESA méret és miért fontos?

A VESA, egy szabvány, amelyről itt tudhat meg további információkat: https://en.wikipedia.org/wiki/VESA 

A VESA méretet a televíziók hátulján megtalálható furatok közötti távolságok meghatározásával tudja beazonosítani. Mérésnél figyeljen oda, hogy mindig a furatok középpontjától mérjen.

Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

A lapos képernyős televíziók képátmérője és súlya

A konzolok kiválasztásánál nagyon fontos a képméret, melyet az adatlapokon meg fog találni. Ez így nézhet ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti pontosan, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem javasolt.   

Figyeljen oda a fali konzolok terhelhetőségére is és inkább nagyobb teherbírású konzolt válasszon, hiszen a maximális terhelhetőséget meghaladva balesetveszélynek teszi ki családtagjait. A túlterhelt konzolok akár le is szakadhatnak és még a televíziója is tönkremegy.

Ha bárhol elakad, akkor munkatársainknak az adatlapokon keresztül felteheti aktuális kérdéseit, vagy megadott elérhetőségeinket is használhatja kapcsolatfelvétel céljából.

Tata egész területén 3 év garanciával szállítjuk házhoz a kiválasztott fali konzolt

A HDPlanet.eu minőségi konzol kínálatát, a hagyományos bolti árak töredékéért találja meg és termékeinkre 3 év garanciát is biztosítunk. Az extra gyors szállítás munkanapokon érhető el úgy, hogy 13 óráig megrendeli a terméket. Ebben az esetben már másnap Önnél lesz a konzol.

Ha lekési a 13 órát, akkor rákvetkező nap viszi a futár a csomagját Tatára bárhová, hiszen az egész területet lefedő házhozszállítást vállalunk. Ne feledje, hogy családja biztonsága is függ azon, hogy a nagyképernyős televízióhoz megvásárolja-e a konzolt. Várjuk szíves kérdéseit, megrendelését!