Fali konzol vásárlása Tiszaújvárosban

A HDPlanet.eu a tiszaújvárosiak számári is elérhetővé teszi minőségi fali konzol kínálatát, melyhez 3 azonnali előnyt is kínál:

           1.       a HDPlanet.eu árai töredékei a bolti áraknak

           2.       a megszokott 1 év helyett 3 éves garanciát vállal

           3.       elérhető a másnapi házhozszállítás Tiszaújváros minden területén

Fali konzolok előnyei

Látott Ön már nagyképernyős televíziót fali konzolra szerelve? Igazán szép látvány, ahogy a modern tévé egy kecses és dizájnos fali konzolon függeszkedik, s amely kiemeli a tévé hatalmas képernyőjét. Ha Ön is egy tévéállványon vagy egy régi szekrényen tárolja a tévéjét, most fellélegezhet, nem lesz többé szükség az ormótlan bútordarabra, a fali konzol nagyon olcsón megoldja ezt a problémát!

A konzolok másik nagy előnye, hogy megszüntetik a balesetveszélyt, ez főleg gyermekes családoknál fontos! Tudta, hogy csak Amerikában évente 17000 gyerek sérül meg, mert rájuk dől a tévé (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? A rádőlés veszélye a legkönnyebben úgy szüntethető meg, ha Ön a tévét fali konzolra szereli.

A megrendelés menete

Fali konzol megrendeléséhez Önnek először el kell döntenie, milyen típusú tévéhez keres konzolt. A kínálatunkat 3 csoportba rendeztük:

           -          Ha Önnek LED tévéje van, tekintse meg a LED tévé fali konzolok csoportot!

           -          Ha Önnek LCD tévéje van, válassza az LCD tévé fali konzolok csoportot!

           -          Ha Önnek plazma tévéje van, válassza a plazma tévé fali konzolok csoportot!

Ha megvan a kívánt csoport, az ott található konzolokról részletes adatokat kaphat az adatlapjaik átolvasásával. Önnek 3 adatra lesz kiemelten szüksége:

VESA méret: A fali tartó egy VESA lapban vagy VESA tálcában végződik, ezt kell rácsavarozni a tévé hátuljára. A tévé hátulján furatok találhatóak, le kell mérni a távolságukat vízszintesen és függőlegesen is. Ez a két méret adja meg a kívánt VESA méretet, pl. VESA 200x100 mm, ezt az adatot kell keresni a konzol adatlapján.

Képernyő átmérő: Az adatlapokon az is feltüntetésre került, hogy mekkora képernyővel rendelkező tévékhez ajánlott, pl. 23,4-110 cm.

Maximális terhelhetőség: A fali konzol adatlapján ez az érték mutatja meg, hogy maximum milyen tömegű tévét tud elbírni a konzol. Ha az Ön tévéje ennél nehezebb, válasszon erősebb konzolt!

Házhoz szállítás Tiszaújvárosban

Ha Ön 13 óráig leadja rendelését, a választott fali konzol már a következő munkanap kiszállításra kerül Tiszaújváros egész területén. A 13 óra után beérkező rendelések a rákövetkező munkanapon kerülnek kiszállításra.


Tiszaújvárosi PostaPontok:

Tiszaújváros 1 posta 3581 Tiszaújváros Bethlen Gábor út 9.    

Tiszaújváros 5 posta 3585 Tiszaújváros Bocskai út 29.  


Tiszaújváros Coop PostaPontok:

70078 sz. Coop üzlet 3580 Tiszaújváros Szent István út 14.


Tiszaújvárosi Mol PostaPontok:

51092 sz. MOL töltőállomás 3580 Tiszaújváros Szederkényi út 1.