Fali konzolok széles kínálata várja a törökszentmiklósi vásárlókat!

Fali konzolok széles kínálata várja a törökszentmiklósi vásárlókat!

A HDPlanet.eu webshopjának kínálata szeretettel várja a Törökszentmiklós városában lakók érdeklődését is! Ön törökszentmiklósi és fali konzolt keres? A legjobb helyen jár! 3 azonnali előnnyel várjuk a törökszentmiklósi vásárlókat:

          ·         akár már másnapi házhozszállítást kínálunk

          ·         áraink bőven verik a hagyományos bolti árakat

          ·         a megszokott 1 év helyett mi 3 év garanciát adunk a fali konzolokra

Miért fontos, hogy a televíziója megfelelően kerüljön kihelyezésre?

A televíziók sok esetben akár otthonunk ékességei is lehetnek, főleg ha egy gyönyörű nagyképernyős tévéről van szó. Viszont sok helyen a modern tévé szükségmegoldásként egy régi komódon áll. Tekintse meg fali konzol kínálatunkat, s változtasson Ön is ezen az elavult helyzeten! Egy konzol modern, illik a tévéhez és sokat javít a tévézés élményén!

A fali konzolok másik előnye a megnövelt biztonság, mely főként a gyermekes családok számára fontos. Tudta, hogy csupán Amerikában évente 17000 kisgyermeket ér a tévékkel kapcsolatos baleset? Itt olvashat erről bővebben: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

A gyermekek biztonságáért létrejött szervezetek többek közt a fali konzolokat ajánlják a rádőléses televíziós balesetek elkerülésére. Válasszon Ön is konzolt, hiszen ez egy gyors és olcsó megoldás a biztonsági problémák megoldására!

Nagyon egyszerű nálunk a fali tartó kiválasztása

Webshopunkat direkt úgy építettük fel, hogy vásárlóink a lehető leggyorsabban ráakadjanak arra a fali konzolra, amely éppen a televíziójukhoz illik. Mivel minden televízió típus más és más konzolt kíván, ezért a következő termék kategóriákat alakítottuk ki:

            -          LED tévékhez ajánlott fali konzolokat ide kattintva találhatja meg: fali konzol LED

            -          LCD tévékhez ajánlott fali konzolokat ide kattintva találhatja meg: fali konzol LCD

            -          Plazma tévékhez ajánlott fali konzolokat ide kattintva találhatja meg: fali konzol plazma tévé

Még pár lépés választja el Önt a konzoljától, hiszen egyéb tulajdonságok szerint is szűkíteni kell a kiválasztható konzolok körét. Ilyen a VESA méret, a tévé súlya és képernyőátlója.   

Mi az a VESA méret miként lehet helyesen kiválasztani a konzolt?

A VESA szabvány szerint lehet a konzolokat pontosan, méret szerint kiválasztani. Bővebben a szabványról itt olvashat: https://en.wikipedia.org/wiki/VESA

A VESA méretet a furatok közötti távolság lemérésével határozhatja meg. A VESA méret két száma a furatok közötti vízszintes és függőleges távolságot jelöli. Egy példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolság, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolság.

Fontos a tévé súlya és képernyő átmérője is

Minden egyes konzol adatlapján feltüntettük az ajánlott képernyő átmérőt. Például így nézhet ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti pontosan, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képernyő átmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott. Ha élményekkel teli televíziózást szeretne, akkor mindenképpen tartsa be az adatlapra írt ajánlásunkat!   

A második, sokkal fontosabb adat a maximális terhelhetőség. Ez nem ajánlás, hanem kötelezően betartandó előírás, hiszen ez jelzi, hogy egy fali konzol mekkora súlyt képes megtartani.

Mindig tartsa be a fali konzolok adatlapjának maximális terhelhetőség értékét, ne terhelje túl! Ha az Ön tévéje nehezebb a feltüntetett értéknél, válasszon egy erősebb konzolt!

Válasszon kiszállítást Törökszentmiklós egész területére!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére elérhetőségeinken, de adatlapjainkon keresztül is üzenhet nekünk. Ha elakadt a rendelés során, vagy nem biztos, melyik konzol illik a tévéjéhez, mi segítünk!

A kiválasztott konzolt egész Törökszentmiklós területén házhoz szállítjuk. Ha rendelése 13 óráig beérkezik, a futárszolgálat már a következő munkanap házhoz szállítja a konzolt. Ha később rendel, 1 munkanappal később érkezik meg a termék.

Nézze át fali tartó kínálatunkat, s rendelje még ma!