Fali konzolok 3 év garanciával Vácra

Vác Pest megye egyik leginkább fejlődő része, ezt jól mutatja a növekvő kereslet a fali konzolok iránt. A HDPlanet.eu széles termékkínálatával képes kielégíteni a váci vásárlók igényeit is, s a minőségi termékeket még további 3 extrával is megfejeli:

         1.       Ha Ön Vácról rendel, a választott fali konzolt már másnap kézhez kaphatja!

         2.       Sokkal olcsóbb árakat tudunk biztosítani, mint a hagyományos boltok

         3.       Termékeink minőségét jelzi, hogy nem 1 év, hanem 3 év garanciát kínálunk rájuk!

3 ok, miért érdemes fali konzolt használni

A fali konzolok használatának számos előnye van, mi csak hármat emelnénk ki ezek közül:

1.       előny: A fali konzolok használatával, sokkal modernebbé válik a nappali.

Egy nagyképernyős televízió minden kétséget kizáróan dizájnos darab, jól követi ezt a fali konzol is. A kettő együtt pedig egy igazán 21. századi nappalivá teszi az Ön helységét is!

2.       előny: Sokkal több hely lesz a konzolok felszerelése után.

Hol tárolja Ön most a tévéjét? Egy ormótlan szekrényen? Egy apró tévéállványon? Akármelyik megoldást is választotta, most megszabadulhat tőle! A felszabaduló helyet pedig más célokra hasznosíthatja, vagy csak élvezze, hogy végre nem zsúfolt a szoba!

3.       előny: Nem kell féltenie a gyerekeket a balesetekről!

Tudta, hogy csupán Amerikában évente 17000 gyereket ér a tévékkel kapcsolatos baleset (http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996)? Ráadásul az 5 éven aluliak a leginkább veszélyeztetettek, hiszen az ő reflexeik még nem alakultak ki teljes mértékben.

Védje meg Ön is gyermekeit, szüntesse meg a balesetveszélyt fali konzolok használatával!

A megrendelés menete

A fali konzol megrendeléséhez első lépésként kérjük, válassza ki a megfelelő tévétípust:

            -          Ha Önnek LCD tévéje van, itt találja a fali konzol választékot LCD tévéhez.

            -          Ha Önnek LED tévéje van, itt található a fali konzol választék LED tévéhez.

            -          Ha Önnel plazma tévéje van, itt találja a fali konzol választékot plazma tévéhez.

A konzolok részletes adatlappal rendelkeznek, ahol feltüntetésre került a fali konzolok maximális terhelhetősége, az ajánlott képernyő átmérő és a VESA méretek.

A maximális terhelhetőség kg-ban került megadásra, s azt a súlyt jelenti, amit az adott fali konzol még probléma nélkül képes megtartani. Ha az Ön tévéje nehezebb ennél, akkor válasszon egy másik fali konzolt, mert a legrosszabb esetben a tévéje menthetetlenül károsodhat (leeshet, összetörhet, stb.)

A konzolok adatlapján az is szerepel, hogy milyen átmérőjű tévékkel használható a konzol, pl. 23,4-110 cm. Bár ez az adat nem olyan fontos, mint a maximális terhelhetőség, ajánlott betartani, hogy a tévézés élménye maradéktalanul kielégítő legyen!

A VESA egy amerikai szervezet nevének rövidítése, mely a szórakoztatóelektronikai termékek szabványosításával foglalkozik. A fali konzol végén található a VESA lap vagy VESA tálca, erre csavarozzák rá a nagyképernyős tévét.

Hogy a fali konzol VESA lapja és az Ön tévéje passzol-e, Ön megtudhatja a tévéje hátulján lévő furatok lemérésével. A furatok közötti vízszintes és függőleges távolságok adják ki a VESA méretet, pl. VESA 200x100 mm. Ha ez a VESA méret szerepel a konzol adatlapján, akkor a konzol rászerelhető az Ön tévéjére.

Másnapi házhozszállítás Vácon

A HDPlanet.eu tudja, hogy ma már egyetlen cég sem lehet sikeres, mely a kiszállítást napokig halogatja. Nálunk a 13 óráig beérkező rendelések már a következő munkanap kiszállításra kerülnek egész Vác területén! Ha ennél később adja le rendelését, Ön akkor sem szenved jelentős késedelmet, hiszen csupán 1 munkanappal később érkezik meg az Ön váci címére a fali konzol!

Ha segítségre van szüksége a rendeléshez, vagy nem tudja, tévéjéhez melyik konzol illik, keresse munkatársainkat! Sok éves szakértelmünk a biztosíték, hogy Ön mindig a legjobb terméket kapja kézhez!


Váci PostaPontok:

Vác 1 posta 2601 Vác Posta park 2.    

Vác 2 posta 2602 Vác Földvári tér 17/c   

Vác 3 posta 2603 Vác Deákvári főtér 7.  


Váci Mol PostaPontok:

17222 sz. MOL töltőállomás 2600 Vác Földváry Károly tér 11.